IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Кое беше различното? Всичко е като под индиго.
    Бъркаш и то много

Коментар

докато не гръмне голема банка, няма индиго
      само, че тях вече ги пазят на всяка цена
      иначе - големото мяу
      сега най-много задържане и корекция
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Бетерчо, помниш, че тогава ситуацията беше коренно различна при почти същите цени.

Коментар

А предишния път (2008-2014та) защо не се вдигна обема на сделките?
          Бетерчо, помниш, че тогава ситуацията беше коренно различна при почти същите цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Не знам защо мен ме намесвате в чужди спорове ?
            Когато съм по агресивен,то е защото браня идеалите на Революцията и Новия ред.
            Аз, нямам спор с никой ама и да ме "пребиваш" или "бесиш" когато ти скимне не съм съгласна ! Нямаш идеали и не ме занимавай с дивотиите си , твойте идеали са как да откраднеш нещо от някой, я домати ,я пари, а имоти ако може най-добре. Твоята революция и нов ред се изразява само в горното ,но не и да имаш идеали !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Мечок , това да не се краставици и домати на пазаро , алъш вериш .

На инвестиционите пазари дейста масовата психология а не закона за търсените и предлагане.
              Слагаш каруцата пред коня. Цената не въздейства върху масовата психология, а психологията на масите определя цената.
              Ако имотите почнат да спадат с таква бързина , значи всички яко са се изплашили и никой не иска и да чуе за имоти. и тези който евентуално биха купили при 20 проценат спад и те ще са се наакали или ще чакат още спад.
              И в тоя ред на мисли идваме отново до вярното общовалидно правило, че масите ВИНАГИ са на грешния бряг в инвестициите. Докато чакат спада да мине "примерните" 20%, големите изкупуват тихо и изведнъж изненада. Същата работа и с продажбите. Така, че масовката изобщо не ми е индикатор за един пазар в конкретния аспект.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Направи тази забележка и на Кавръков, че преди малко ме преби ОТНОВО !!!
                Не знам защо мен ме намесвате в чужди спорове ?
                Когато съм по агресивен,то е защото браня идеалите на Революцията и Новия ред.

Коментар

Акциите са друга бира. Там отклоненията са доста по-големи. Под налазване визирам, че ще се вдигне обема на сделките. Пък те нека вият по новините, че е рецесия. Знаеш, че най-големите обеми се "превъртат" по върховете и дъната. Следователно видим ли скок на сключените сделки, обръщалката не е далеч.
                  А предишния път (2008-2014та) защо не се вдигна обема на сделките?

Коментар

• накавръков, ще береш ягоди
                    препоръка е

Коментар

Самия факт, че ако утре теоретично свалят цените с 20%. Сума народ ще налази светкавично пазара да купува, забравяйки лихви, прогнози и апокалипсиси. Той Кавръка като намери в Люлин на 1100Е на зелено, сам се отрече от собствените си прогнози, та какво да говорим за останалите. Народа е затаил дъх в очакване на "промоционални цени".
                      Мечок , това да не се краставици и домати на пазаро , алъш вериш .

На инвестиционите пазари дейста масовата психология а не закона за търсените и предлагане.
                      Слагаш каруцата пред коня. Цената не въздейства върху масовата психология, а психологията на масите определя цената.
                      Ако имотите почнат да спадат с таква бързина , значи всички яко са се изплашили и никой не иска и да чуе за имоти. и тези който евентуално биха купили при 20 проценат спад и те ще са се наакали или ще чакат още спад.
                      Last edited by Майстора233; 19.11.2022, 19:25.

Коментар

В голяма заблуда си, правилата са за всички! Ако продължаваш така, ще бъдеш блокиран!
                        Направи тази забележка и на Кавръков, че преди малко ме преби ОТНОВО !!!

Коментар

Те така мислеха, че ще стане и с акциите на Амазон, Мета Тесла и т.н, които са с 40-70% надолу, но не стана така. Никой не "налазва" при падащ пазар, и ти го знаеш много добре.
                          Акциите са друга бира. Там отклоненията са доста по-големи. Под налазване визирам, че ще се вдигне обема на сделките. Пък те нека вият по новините, че е рецесия. Знаеш, че най-големите обеми се "превъртат" по върховете и дъната. Следователно видим ли скок на сключените сделки, обръщалката не е далеч.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Последното изречение е маркер за това, че ми е прочетено мнението, не е маркер за припознали се.
                            Като станеш модератор, тогава ще ми постваш тези чаршафи и ще ми пишеш за правила
                            В голяма заблуда си, правилата са за всички! Ако продължаваш така, ще бъдеш блокиран!

Коментар

Продължаваш да нарушаваш правилата!
                              Последното изречение е маркер за това, че ми е прочетено мнението, не е маркер за припознали се.
                              Като станеш модератор, тогава ще ми постваш тези чаршафи и ще ми пишеш за правила

Коментар

Самия факт, че ако утре теоретично свалят цените с 20%. Сума народ ще налази светкавично пазара да купува, забравяйки лихви, прогнози и апокалипсиси. Той Кавръка като намери в Люлин на 1100Е на зелено, сам се отрече от собствените си прогнози, та какво да говорим за останалите. Народа е затаил дъх в очакване на "промоционални цени".
                                Те така мислеха, че ще стане и с акциите на Амазон, Мета Тесла и т.н, които са с 40-70% надолу, но не стана така. Никой не "налазва" при падащ пазар, и ти го знаеш много добре.

Коментар

Working...
                                X