Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Кое беше различното? Всичко е като под индиго.
само, че тях вече ги пазят на всяка цена
иначе - големото мяу
сега най-много задържане и корекцияпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Бетерчо, помниш, че тогава ситуацията беше коренно различна при почти същите цени.
Коментар
-
А предишния път (2008-2014та) защо не се вдигна обема на сделките?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не знам защо мен ме намесвате в чужди спорове ?
Когато съм по агресивен,то е защото браня идеалите на Революцията и Новия ред.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Мечок , това да не се краставици и домати на пазаро , алъш вериш .
На инвестиционите пазари дейста масовата психология а не закона за търсените и предлагане.
Слагаш каруцата пред коня. Цената не въздейства върху масовата психология, а психологията на масите определя цената.
Ако имотите почнат да спадат с таква бързина , значи всички яко са се изплашили и никой не иска и да чуе за имоти. и тези който евентуално биха купили при 20 проценат спад и те ще са се наакали или ще чакат още спад.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Направи тази забележка и на Кавръков, че преди малко ме преби ОТНОВО !!!
Когато съм по агресивен,то е защото браня идеалите на Революцията и Новия ред.
- 1 like
Коментар
-
Акциите са друга бира. Там отклоненията са доста по-големи. Под налазване визирам, че ще се вдигне обема на сделките. Пък те нека вият по новините, че е рецесия. Знаеш, че най-големите обеми се "превъртат" по върховете и дъната. Следователно видим ли скок на сключените сделки, обръщалката не е далеч.
Коментар
-
Самия факт, че ако утре теоретично свалят цените с 20%. Сума народ ще налази светкавично пазара да купува, забравяйки лихви, прогнози и апокалипсиси. Той Кавръка като намери в Люлин на 1100Е на зелено, сам се отрече от собствените си прогнози, та какво да говорим за останалите. Народа е затаил дъх в очакване на "промоционални цени".
На инвестиционите пазари дейста масовата психология а не закона за търсените и предлагане.
Слагаш каруцата пред коня. Цената не въздейства върху масовата психология, а психологията на масите определя цената.
Ако имотите почнат да спадат с таква бързина , значи всички яко са се изплашили и никой не иска и да чуе за имоти. и тези който евентуално биха купили при 20 проценат спад и те ще са се наакали или ще чакат още спад.Last edited by Майстора233; 19.11.2022, 19:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
В голяма заблуда си, правилата са за всички! Ако продължаваш така, ще бъдеш блокиран!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Те така мислеха, че ще стане и с акциите на Амазон, Мета Тесла и т.н, които са с 40-70% надолу, но не стана така. Никой не "налазва" при падащ пазар, и ти го знаеш много добре.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Последното изречение е маркер за това, че ми е прочетено мнението, не е маркер за припознали се.
Като станеш модератор, тогава ще ми постваш тези чаршафи и ще ми пишеш за правила
Коментар
-
Продължаваш да нарушаваш правилата!
Като станеш модератор, тогава ще ми постваш тези чаршафи и ще ми пишеш за правила
- 6 Харесвания
Коментар
-
Самия факт, че ако утре теоретично свалят цените с 20%. Сума народ ще налази светкавично пазара да купува, забравяйки лихви, прогнози и апокалипсиси. Той Кавръка като намери в Люлин на 1100Е на зелено, сам се отрече от собствените си прогнози, та какво да говорим за останалите. Народа е затаил дъх в очакване на "промоционални цени".
- 1 like
Коментар
Коментар