Първоначално изпратено от Zalmoxis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Как така няма гаранция - нали някъде докторът писа, че е изкарал милион и нещо, за някакви почивки и жени пише, захлупвал нещо си? Нещо се объркаха сюжетните линии пак.
Що се правиш на улав?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://bnr.bg/horizont/post/101758709/simeon-dankov
Февруари рязко ще увеличат лихвите.
Слушайте подкаста и за еврото обясни доста добре всичко.
тогава предполагам, че ще се усети в банковите среди и ще има раздвижване подобно на оферите, които някои банки започнаха да вадят ( за 3+г депозити)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Теглиш 20 годишен кредит и се радваш, че първите 2-3 год не ти вдигат лихвата ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Да във вашата сфера е специфично, както казваш, плодовете на труда идват късно, отложени във времето. Но дори и за тази високо платена професия, със всички условности няма гаранция, че ще успееш ако да купиш топ локация, ако не си топ специалист. Мисълта ми беше за нормалните хора с нормални/средни професии, абсурд да купят в читав район в номер 1 град за живеене, спор няма. Както и Джони каза има си цена. Който иска и може плаща.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/13435810
За любителите на еврото,
Вижте какво става в Хърватия
Пълна мизерия
Министърът на икономиката Давор Филипович след заседанието покани на среща представители на търговските вериги и ги обвини, че неоснователно вдигат цените и се опитват да измамят гражданите.
"Говорихме с представители на търговските вериги за постоянното покачване на цените на храните и напитките и обмена на куната в евро. Инфлацията е 13,5 процента и тя се дължи най-вече на увеличението на цените на храните и безалкохолните напитки", каза той.
"Търговските вериги вдигат цените всеки месец. И сега, в тази ситуация с еврото, те вдигат цените и се опитват да измамят гражданите. Казах им днес и казвам на всички, които искат да ползват смяната на валутата за сметка на гражданите, че това няма да стане", каза той.
Инак човека се пробва с популизъм, реално тръгне ли срещу пазара, инфлацията ще се удвои. Кеф ти Турция, кеф ти Унгария пресни топли примери.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ок, а какво те кара да си въобразиш, че ипотечното кредитиране ще бъде затегнато през 23-та , при двойно по-високи нива на депозитите спрямо кредитите в България? През 2007-ма, 8-ма ипотечното кредитиране бумтеше и при 8+ %-та ГПР.Който не учи, повтаря.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Ми ти вместо да бършеш тоалетни чинии за 13€ що не капитализираш хана за 600К€ айде с дискаунта и иди да береш от Пощенска.
Кретенбах, айде моля те не ме карай да се смея, че си лягам. И 5 жени да те зарежат на педали ще минеш, но акъл и от това не вземаш.
Коментар
-
А ако не е гарантиран от фонда?Има го написано в документацията по депозита.
Знам, знааам че кофти преглъщаш доходност по 2 и 3 над коптора, при това с нулев риск. Ще свикнеш...
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://bnr.bg/horizont/post/101758709/simeon-dankov
Февруари рязко ще увеличат лихвите.
Слушайте подкаста и за еврото обясни доста добре всичко.
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/538-pazari...i-razprodazhbi
Още не сме там където трябва да бъдем с цените,не само на имоти,на всичко.
Настроенията сред инвеститорите останаха помрачени, тъй като Фед сигнализира, че е готов отново да повиши лихвите въпреки рисковете от рецесия
Коментар
-
Да във вашата сфера е специфично, както казваш, плодовете на труда идват късно, отложени във времето. Но дори и за тази високо платена професия, със всички условности няма гаранция, че ще успееш ако да купиш топ локация, ако не си топ специалист. Мисълта ми беше за нормалните хора с нормални/средни професии, абсурд да купят в читав район в номер 1 град за живеене, спор няма. Както и Джони каза има си цена. Който иска и може плаща.
Пари се изкарват, малко кредит, малко пренасочване на средства от други имоти (продажби имам предвид)..малко от дедо, тати, различно е при различните хора. То няма лошо, дедо и да ги стиска инфлацията и времето ще му ги изпапат, а дедо от коини не вдева ич.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Едно поколение се жертва за да има следващото, няма как да е иначе.. Цела къща оставя след себе си.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Хаха, ханджията от Лович, съветите ги давай на някой ловчанлия с увиснала долна джука. Може да ти повярва. Аз бях в три държави на работа и отлепих над милион и 200 хил евра. Лежал, не лежал, не си губих времето като теб за тоя дето духа. И сега изкарвам. И то повече от любимите ти програмисти. Погребал си се ти. Не го ли разбра, мина отдавна 50те и за повече ипотеки и време нямаш, не само пари.
Коментар
Коментар