IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Помниш ли какво ти бях писал тогава за същото нещо дето сега ме питаш.
    Преди малко каза не се сбъднало .
    А и бизнес имаш даже и пак не вдяваш .
    Ако се случи това което ти написа по-долу всичките тия дето лапат и банки и корпорации и каквото се сетиш приключват ,никой от тия дето дърпат конците няма сам да се простреля
    Ники , тия въпросните изедници нямат проблем ,щото ще папкат от спуснатите пари на плебеите . Тия реалните вече имат проблем,днес имат проблем , за нагодина умирачка ! Да не пропускаме хилядите помощи дето ще се спуснат за да скрият обира !

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

И ако нагодина пуснат пак печатницата и ни го сложат с по явна хипер инфлация и виртуални петро долари плюс базов доход , кво правим ?!
      Помниш ли какво ти бях писал тогава за същото нещо дето сега ме питаш.
      Преди малко каза не се сбъднало .
      А и бизнес имаш даже и пак не вдяваш .
      Ако се случи това което ти написа по-долу всичките тия дето лапат и банки и корпорации и каквото се сетиш приключват ,никой от тия дето дърпат конците няма сам да се простреля

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

няма никаква опасност изобщо да купи
        като се сетя само как се бях притеснил преди сеедмица
        аз ти казах, че Кольо е машина за купуване на зелено. Запомни ми думата. (и оди до магазина за 2 бут. бърбън, че може да свърши около празниците)

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Писах: След 4 седмици. Не бързай. Чеканье и търпение е нужно. Като се върна от Азия - тогава.
          Вълчо дай сериозно сега ,след 4 седмици,знаеш ,само северни какво ти казаха да не звъня излишно сега

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Миро, не е баш така. Според мен повечето ап., за които говориш са на собственици, които живеят на друго място, и са ги купили за да си ги ползват когато им потрябва, затова и не ги отдават под наем. Част от тях са ги купили просто защото са имали пари в банка, които щяха да бъдат откраднати (чрез инфлация). Сигурно има и немалка част, които са ги купили ьа да ги препродадат на печалба, имайки впредвид че имотите последните години бележеха 20-30% годишен ръст. В крайна сметка всеки сам си решава какво да прави с парите си.
            Изобщо не е така.Имам един приятел брокер,който ми каза, че масово гастарбайтерите купуват жилища на замазка и така ги оставят.Някои имали и по 5-6 такива. Малко са такива като теб,които са купили жилище и са го обзавели, за да си го ползват от време на време.

Коментар

Ааа, тебе ще те пусна преди мен. Ти няма опасност да купиш това което аз харесвам. Аз съм по високите етажи с гледка, а ти си на партер.
              няма никаква опасност изобщо да купи
              като се сетя само как се бях притеснил преди сеедмица
              препоръка е

Коментар

Ама няма цени ,няма нищо ,сега гледах
                Писах: След 4 седмици. Не бързай. Чеканье и търпение е нужно. Като се върна от Азия - тогава.

Ако вземеш, че купиш на зелено, ратко че ме намрази.
                Last edited by ВълчоМечков; 23.11.2022, 16:35.

Коментар

https://www.investor.bg/a/515-ikonom...s-prez-noemvri

Ето четиво за Пачангата ,отвънка идва хлад ,работници няма щото не инвестират в хората и сега не го правят с кърпежи дългосрочно не става ,взимайте хора давайте им пара ,инвестирайте в тях и ги задържайте
                  Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение

Не само, че голяма част от населението не е финансово грамотно, ами и не разбира почти нищо от това как работи банковото финансиране и лихвите и никога не се е интересувало от това какво става на пазара на труда по време на рецесия, каквато вероятно ще започне скоро в БГ и има шанс да си продължи поне 18 месеца.
                  Не знам тези взели големи кредити (над 80% LTV) през последните 18 месеца какво точно смятат да правят в пазар с постоянно растящи лихви и растяща безработица.
                  Анализаторите предвиждат спад на цените на имотите в САЩ от порядъка на 15-20%, в Англия над 20%, заради различната структура на пазара. В БГ сигурно ще е по-близко до 30% в следващите 2 години.
                  И ако нагодина пуснат пак печатницата и ни го сложат с по явна хипер инфлация и виртуални петро долари плюс базов доход , кво правим ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами опровергай ме,ако не е така.Става въпрос за ЖИЛИЩА. А жилищата са места ,в които живеят хора. Като намаляват хората,увеличават се жилищата и има много необитаеми жилища ,най-логичното нещо на света е цените да намаляват,не да растат.
                    Миро, не е баш така. Според мен повечето ап., за които говориш са на собственици, които живеят на друго място, и са ги купили за да си ги ползват когато им потрябва, затова и не ги отдават под наем. Част от тях са ги купили просто защото са имали пари в банка, които щяха да бъдат откраднати (чрез инфлация). Сигурно има и немалка част, които са ги купили ьа да ги препродадат на печалба, имайки впредвид че имотите последните години бележеха 20-30% годишен ръст. В крайна сметка всеки сам си решава какво да прави с парите си. Аз лично този в АФ съм го купил за да си го ползвам отвреме на време, затова съм го обзавел със скъпи италиаснки мебели, скъп гранитгрес и т.н, който никой наемател няма да ми го оцени. Затова няма как да го отдавам под наем, ще му плащам таксата подръжка, ще му платя и по-високия данък (който ще ми наложите, след като вземете властта ) но няма аз да го дам под наем или да го продам, за наследника ми - незнам.
                    Last edited by better; 23.11.2022, 16:31.

Коментар

Ааа, тебе ще те пусна преди мен. Ти няма опасност да купиш това което аз харесвам. Аз съм по високите етажи с гледка, а ти си на партер.
                      Ама няма цени ,няма нищо ,сега гледах

Коментар

Налазвайте, инвестори:
                        https://www.varna24.bg/novini/varna/...a-v-Ba-1472630
                        в момента продани от НАП са най-голямата промоция и тепърва ще има... НАП не ги бави много много играчите.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Налазвайте, инвестори:
                          Това си е направо без пари. Страхотна инвестиция!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Много точен анализ. Всички фактори, които си изброил са точно така. В момента цените са на това ниво единствено, защото Ганьо си набива парите в имоти, щото си мисли, че постоянно ще е като в последните 10 години и цените им постоянно ще растат. Да ама като почнат да падат цените масово ще започнат да продават, а и няма да се набиват толкова пари в имоти. Което ще доведе до още по-голям спад. Кризата от 2008г в България дойде с няколко години закъснение. И сега ще е така.
                            Не само, че голяма част от населението не е финансово грамотно, ами и не разбира почти нищо от това как работи банковото финансиране и лихвите и никога не се е интересувало от това какво става на пазара на труда по време на рецесия, каквато вероятно ще започне скоро в БГ и има шанс да си продължи поне 18 месеца.
                            Не знам тези взели големи кредити (над 80% LTV) през последните 18 месеца какво точно смятат да правят в пазар с постоянно растящи лихви и растяща безработица.
                            Анализаторите предвиждат спад на цените на имотите в САЩ от порядъка на 15-20%, в Англия над 20%, заради различната структура на пазара. В БГ сигурно ще е по-близко до 30% в следващите 2 години.

Коментар

• Налазвайте, инвестори:

Коментар

Чакай,

Не ме предреждай ,кой първи ти каза за тая фирма ?
                                А?

Коментар

Working...
                                X