Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
И ако нагодина пуснат пак печатницата и ни го сложат с по явна хипер инфлация и виртуални петро долари плюс базов доход , кво правим ?!
Преди малко каза не се сбъднало .
А и бизнес имаш даже и пак не вдяваш .
Ако се случи това което ти написа по-долу всичките тия дето лапат и банки и корпорации и каквото се сетиш приключват ,никой от тия дето дърпат конците няма сам да се простреля
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
няма никаква опасност изобщо да купи
като се сетя само как се бях притеснил преди сеедмица
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Писах: След 4 седмици. Не бързай. Чеканье и търпение е нужно. Като се върна от Азия - тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Миро, не е баш така. Според мен повечето ап., за които говориш са на собственици, които живеят на друго място, и са ги купили за да си ги ползват когато им потрябва, затова и не ги отдават под наем. Част от тях са ги купили просто защото са имали пари в банка, които щяха да бъдат откраднати (чрез инфлация). Сигурно има и немалка част, които са ги купили ьа да ги препродадат на печалба, имайки впредвид че имотите последните години бележеха 20-30% годишен ръст. В крайна сметка всеки сам си решава какво да прави с парите си.
- 1 like
Коментар
-
Ааа, тебе ще те пусна преди мен. Ти няма опасност да купиш това което аз харесвам. Аз съм по високите етажи с гледка, а ти си на партер.
като се сетя само как се бях притеснил преди сеедмицапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ама няма цени ,няма нищо ,сега гледах
Ако вземеш, че купиш на зелено, ратко че ме намрази.Last edited by ВълчоМечков; 23.11.2022, 16:35.
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/515-ikonom...s-prez-noemvri
Ето четиво за Пачангата ,отвънка идва хлад ,работници няма щото не инвестират в хората и сега не го правят с кърпежи дългосрочно не става ,взимайте хора давайте им пара ,инвестирайте в тях и ги задържайтеПървоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
Не само, че голяма част от населението не е финансово грамотно, ами и не разбира почти нищо от това как работи банковото финансиране и лихвите и никога не се е интересувало от това какво става на пазара на труда по време на рецесия, каквато вероятно ще започне скоро в БГ и има шанс да си продължи поне 18 месеца.
Не знам тези взели големи кредити (над 80% LTV) през последните 18 месеца какво точно смятат да правят в пазар с постоянно растящи лихви и растяща безработица.
Анализаторите предвиждат спад на цените на имотите в САЩ от порядъка на 15-20%, в Англия над 20%, заради различната структура на пазара. В БГ сигурно ще е по-близко до 30% в следващите 2 години.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами опровергай ме,ако не е така.Става въпрос за ЖИЛИЩА. А жилищата са места ,в които живеят хора. Като намаляват хората,увеличават се жилищата и има много необитаеми жилища ,най-логичното нещо на света е цените да намаляват,не да растат.Last edited by better; 23.11.2022, 16:31.
Коментар
-
Ааа, тебе ще те пусна преди мен. Ти няма опасност да купиш това което аз харесвам. Аз съм по високите етажи с гледка, а ти си на партер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНалазвайте, инвестори:
https://www.varna24.bg/novini/varna/...a-v-Ba-1472630това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНалазвайте, инвестори:
https://www.varna24.bg/novini/varna/...a-v-Ba-1472630
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Много точен анализ. Всички фактори, които си изброил са точно така. В момента цените са на това ниво единствено, защото Ганьо си набива парите в имоти, щото си мисли, че постоянно ще е като в последните 10 години и цените им постоянно ще растат. Да ама като почнат да падат цените масово ще започнат да продават, а и няма да се набиват толкова пари в имоти. Което ще доведе до още по-голям спад. Кризата от 2008г в България дойде с няколко години закъснение. И сега ще е така.
Не знам тези взели големи кредити (над 80% LTV) през последните 18 месеца какво точно смятат да правят в пазар с постоянно растящи лихви и растяща безработица.
Анализаторите предвиждат спад на цените на имотите в САЩ от порядъка на 15-20%, в Англия над 20%, заради различната структура на пазара. В БГ сигурно ще е по-близко до 30% в следващите 2 години.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Чакай,
Не ме предреждай ,кой първи ти каза за тая фирма ?
А?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар