IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Вълчо даваш ми сили ,слагам парафа ,ще кача доказателства
    От тебе ще стане ПОВИШИТЕЛ за чудо и приказ като почне понижението. Остай го ратко какви ти ги приказва.

Коментар

• аре стига бе,
      цял сектор искате да погребете за 2 бутилки

чакайте поне моето зелено да стане
      препоръка е

Коментар

Тоя коментар отдолу прочете ли

6 1
        SnaGi
        преди 18 часаИмах миналата седмица среща с един брокер, който ми потвърди, че шефовете на агенцията им си плащат за медийни изяви между 3-5к. Имам усещането, че уважаваната от мен медия, се превръща в платена платформа и всеки може да си прави неговите внушения. Жалко, че има 'инвеститори' пък и семейства със скромен доход, които се ловят на въдицата. Жалко, че и те скоро ще реват и ще искат държавата да ги спасява, заради неразумно им финансово поведение.

Не е мой ,ако искаш провери
        Сериозно ли те учудва на това, че си плащат? Остава да се учудиш, че само у нас го правят, и наистина ще ме учудиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

а на бас на още 2 бут. бърбън... преди 2-ри февруари нагодина Кольо ще подпише (ГАРАНЦИЯ)
          Вълчо даваш ми сили ,слагам парафа ,ще кача доказателства

Коментар

• https://www.investor.bg/a/538-pazari...raya-na-2022-g
            Де Гиндос: Възможно е еврозоната да изпадне в рецесия в края на 2022 г.

Икономическият спад, сам по себе си, няма да доведе до намаляване на инфлационния натиск, смята централният банкер

"Много е важно да проследим развитието на основната инфлация и възможните вторични ефекти, тъй като те ще определят отговора на паричната политика", каза Де Гиндос.

В рамките на три месеца регулаторът повиши основната си лихва по депозитите от минус 0,5% до 1,5% - най-високото ниво от 2009 г. насам.

Де Гиндос увери, че ведомството ще продължи да покачва лихвите, докато инфлацията не се върне към средносрочното целево равнище от 2% въпреки рисковете от рецесия.

Той не даде подробности за размера на лихвеното увеличение през декември, когато предстои последното заседание на ЕЦБ за тази година, но посочи, че решението ще зависи от постъпващите прогнози на банката и от данните.

"Мога да ви кажа, че нашият подход винаги ще бъде един и същ, ще продължим да покачваме лихвите до ниво, което ни позволява да гарантираме, че инфлацията се доближава до определението ни за ценова стабилност", каза още той по време на финансово събитие в Мадрид.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

нищо няма да купи и още докато си прочете името и адреса в договора вече
              ще се е разплакал, наакал и преблендял ще моли да се откаже.
              а на бас на още 2 бут. бърбън... преди 2-ри февруари нагодина Кольо ще подпише (ГАРАНЦИЯ)

Коментар

Ние га давахме акъл на кольо да купува,3-стайни ЕПК-та 80/м2 у Красна Поляна за чудо и приказ беа по 45К.
                80К+ бяха
                двустайките бяха по 60-65, но не можеше да си хареса етаж и локация.
                помня го много добре. човекът си има някакви виждания и не му се прави компромис.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Печатница за пари или не тоя пазар се крепи на вярата, че цените на имотите постоянно ще растат.Ако тая вяра се разклати като през 2009г,то тия излишни пари няма да се набият в имоти.
                  То и във форума като чета повишителите никой не е купил имот през 2022г на тия цени. Ама иначе дават акъл на Кавръков да купува.
                  Ние га давахме акъл на кольо да купува,3-стайни ЕПК-та 80/м2 у Красна Поляна за чудо и приказ беа по 45К.

Коментар

аз ти казах, че Кольо е машина за купуване на зелено. Запомни ми думата. (и оди до магазина за 2 бут. бърбън, че може да свърши около празниците)
                    нищо няма да купи и още докато си прочете името и адреса в договора вече
                    ще се е разплакал, наакал и преблендял ще моли да се откаже.
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

И ако нагодина пуснат пак печатницата и ни го сложат с по явна хипер инфлация и виртуални петро долари плюс базов доход , кво правим ?!
                      Печатница за пари или не тоя пазар се крепи на вярата, че цените на имотите постоянно ще растат.Ако тая вяра се разклати като през 2009г,то тия излишни пари няма да се набият в имоти.
                      То и във форума като чета повишителите никой не е купил имот през 2022г на тия цени. Ама иначе дават акъл на Кавръков да купува.

Коментар

Ники , тия въпросните изедници нямат проблем ,щото ще папкат от спуснатите пари на плебеите . Тия реалните вече имат проблем,днес имат проблем , за нагодина умирачка ! Да не пропускаме хилядите помощи дето ще се спуснат за да скрият обира !
                        При хиперинфлация в Европа и САЩ е много вероятно да има смяна на обществения строй.
                        Кеф ти военни диктатури,кеф ти водачи тип Хитлер или някой скромен като Пиночет... въобще няма да им е лесно на тия с именията, бизнесите и въобще глобалистите. Затова си мисля, че ще минат по класическия път на лихви, фалити, рецесия и после ново начало, но без да слагат още нулички на банкнотите.
                        Last edited by bertram; 23.11.2022, 16:48.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Вълчо дай сериозно сега ,след 4 седмици,знаеш ,само северни какво ти казаха да не звъня излишно сега
                          Мача е уговорен. Първи сме. Лично аз че снимам ка подписваш договора. (ратко да приготви бърбъна!) Само гледай да не си у моя вход, че не ми се купуват крушки за стълбищно осветление всеки ден.
                          Last edited by ВълчоМечков; 23.11.2022, 16:44.

Коментар

Помниш ли какво ти бях писал тогава за същото нещо дето сега ме питаш.
                            Преди малко каза не се сбъднало .
                            А и бизнес имаш даже и пак не вдяваш .
                            Ако се случи това което ти написа по-долу всичките тия дето лапат и банки и корпорации и каквото се сетиш приключват ,никой от тия дето дърпат конците няма сам да се простреля
                            Ники , тия въпросните изедници нямат проблем ,щото ще папкат от спуснатите пари на плебеите . Тия реалните вече имат проблем,днес имат проблем , за нагодина умирачка ! Да не пропускаме хилядите помощи дето ще се спуснат за да скрият обира !

Коментар

И ако нагодина пуснат пак печатницата и ни го сложат с по явна хипер инфлация и виртуални петро долари плюс базов доход , кво правим ?!
                              Помниш ли какво ти бях писал тогава за същото нещо дето сега ме питаш.
                              Преди малко каза не се сбъднало .
                              А и бизнес имаш даже и пак не вдяваш .
                              Ако се случи това което ти написа по-долу всичките тия дето лапат и банки и корпорации и каквото се сетиш приключват ,никой от тия дето дърпат конците няма сам да се простреля

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

няма никаква опасност изобщо да купи
                                като се сетя само как се бях притеснил преди сеедмица
                                аз ти казах, че Кольо е машина за купуване на зелено. Запомни ми думата. (и оди до магазина за 2 бут. бърбън, че може да свърши около празниците)

Коментар

Working...
                                X