Първоначално изпратено от Zalmoxis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Апартамент с три спални на 2000е м не е по силите на 95% без значение локацията. Познавам само едно семейство с три деца, всички останали са с две макс, нормата е едно. Без значение от доходите, не раждат.
Няма да се промени демографията, а цените на имотите не помагат. Как си представя кариера на двама родители с три деца!? По силите на малцина. И при липса на имигирация, демографски ще изчезваме постепенно. В момента сме 6,8 млн., от тях 12-13% се определят като турска/ромска етническа принадлежност. Единственият начин да поддържаме дългосрочно имотното парти е имиграцив. Като имигирацията в Западна Европа - от Близкия изток и Африка.
Имам няколко познати с 4, едно сем със 7 деца( българи, скромен доход), и доста с по 3
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
построилите ги и продали на дебели цени са наистина умни.
докато има кой да им купува ще строят,а после който ползва ползва, а който ще печели яко...ще се чуди
за да има демографски бум трябва децата ни да имат по три деца...как си представяш дъщеря ти с три деца в двустайната панела, а ако иска да се разшири да плаща по 2000-3000 ойро за квадрат както си мечтаете...
бумът минава през срив в цените на НИ и възможност за работа, която да стига за жилище с повече стаи, за да има деца.
ако чакаш на ромите се приготви да им даряваш имоти..
не е добре демографията и с мислене като твоето ще става все по-зле
Няма да се промени демографията, а цените на имотите не помагат. Как си представя кариера на двама родители с три деца!? По силите на малцина. И при липса на имигирация, демографски ще изчезваме постепенно. В момента сме 6,8 млн., от тях 12-13% се определят като турска/ромска етническа принадлежност. Единственият начин да поддържаме дългосрочно имотното парти е имиграцив. Като имигирацията в Западна Европа - от Близкия изток и Африка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Засега не си загубил много, 10-15%. Не е така при бетерчо дето продаде варненския апартамент година преди теб и наби парите в битхуйн по 50к долара. Или при жонката дето с татковите пари за апартамент си купи dax лятото на 2020. Или при дружбенското счети, стисна се за 850е за тухла в Люлин 10 и наби парите в сп500.
Добре, че има син който да му плаща сметките и който е по-ориентиран от него имотно....
ПП А Бетерчо верно ли е продал тула и купил койни с парите ?! Мислех че купува апарти....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 08.01.2023, 11:54.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
В мен злоба няма! Провокира ме това, че си нелогичен и се опитваш да манипулираш аудиторията. В този форум не съм от 8 години, а от Април тази година. Пресметнах, че цените на имотите ще падат и през Март продадох имоти, а през Април се включих тук, за да ви кажа, че цените ще падат. Към този момент съм долар:евро 50:50 в очакване да се включа в американските акции!
Само Берти нещя да ни продаде Мадара на върха и той, а имаше поне 3-ма купувачи , които бяха съгласни на неговите условия 2К квадрата/. Колко трактори може да купи с тея пари не ми се мисли....
- 2 Харесвания
Коментар
-
. Пресметнах, че цените на имотите ще падат и през Март продадох имоти, а през Април се включих тук, за да ви кажа, че цените ще падат. Към този момент съм долар:евро 50:50 в очакване да се включа в американските акции!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Уверявам те, че това е единственият ник който ползвам, но едва ли ще ми повярваш щом ти си сменим толкова много, Адроле!..прекалено си незначителен..нещо като камъче в обувката..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Каква аудитория манипулирам и как точно? А, че всеки, който в даден момент се е разделил с истински актив, веднага запова да мечтае да му се срине цената, ми е пределно известно от много години
ПП Цените растат от 8г., а ти във форума може да си и от оня ден с 24-тия ти никLast edited by Laconic; 08.01.2023, 11:38.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Каква аудитория манипулирам и как точно? А, че всеки, който в даден момент се е разделил с истински актив, веднага запова да мечтае да му се срине цената, ми е пределно известно от много години
- 1 like
Коментар
-
В мен злоба няма! Провокира ме това, че си нелогичен и се опитваш да манипулираш аудиторията. В този форум не съм от 8 години, а от Април тази година. Пресметнах, че цените на имотите ще падат и през Март продадох имоти, а през Април се включих тук, за да ви кажа, че цените ще падат. Към този момент съм долар:евро 50:50 в очакване да се включа в американските акции!
ПП Цените растат от 8г., а ти във форума може да си и от оня ден с 24-тия ти никLast edited by Bailor; 08.01.2023, 11:19.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да бе, повярвах ти на прекрасния живот. Само дето се побъркваш от злоба, че растат цените на имотите от 8 години вече.хаха
- 1 like
Коментар
-
знаем ти имотите...
неслучайно ти го пиша
за да има бурна демография трябва с една заплата да може да се изплаща четиристаен плюс да остава за семейство , където майката да е заета с многото деца...
ромите ги оставиLast edited by Bailor; 08.01.2023, 11:12.
Коментар
-
Ти май нещо забрави, че двустайната панела ми е само 1/8 от имотите вече хахахаха, как си я бих представил с три деца, ами, така, както и с 5.
неслучайно ти го пиша
за да има бурна демография трябва с една заплата да може да се изплаща четиристаен плюс да остава за семейство , където майката да е заета с многото деца...
ромите ги оставитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
построилите ги и продали на дебели цени са наистина умни.
докато има кой да им купува ще строят,а после който ползва ползва, а който ще печели яко...ще се чуди
за да има демографски бум трябва децата ни да имат по три деца...как си представяш дъщеря ти с три деца в двустайната панела, а ако иска да се разшири да плаща по 2000-3000 ойро за квадрат както си мечтаете...
бумът минава през срив в цените на НИ и възможност за работа, която да стига за жилище с повече стаи, за да има деца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеСамо да ви кажа, че тези, които са построили 200 000 жилища, не са по-прости от вас, по-умни са. След 5г. като обърне демографията, ще се хапете по гъзовете, но ще е късно..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар