Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
след задълбоченото познаване на цените в лидл ме изненадваш с броенето на 30-40 кинта, че си изтеглил няколко хиляди лева.... определено покупката на вата покрита с еталбонд на цена 100%+ над себестойност, но представена като яка промоция е мястото за парите ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеМалко по темата. Вчера прегледах некой цифри и не ми се вадя много оптимистична имотната картина и почти се отказах от имотите за известно време / имам си достатъюно/. Обаче това време беше към 1 ден . Днес минах през една банка дето имах некви изостанали сметки / като Замаушката намирам ги под възглавницата/ И да прехвърля, закрия де що има ме измандръсаха 30-40 лева....за някои хора това си е дневен надник.... за нищо работа.... Това ме наведе на позабравената ми мисъл, че по-добре с банки и кеш да не се разправям и ме побутна пак към тулите.....съдба....
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Срив на панеляка -
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8t3u3z&f1=1
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...&slink=8t3vby& f1=1
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...&slink=8t3vby& f1=3
27% отстъпка в Люлин при поз 3 - WOW!Last edited by unimog; 11.01.2023, 13:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЕй го 100 000 евра надолу + 20 инфлация, баси инвестицията. Купувай народе, не остана.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65487501531595
Пак казвам - едни 50% надолу в София не би бил никакъв спад, просто корекция на част от извращенията, станали през последните 5-6 години.
Какво би означавало 10% спад например? В Лозенец и Изток има апарти по 2200, има и по 3200 и 4200, като разликите в предлаганото качество са доста тънки ако изобщо ги има. Просто единият е надул с повече от другия. Какво означава 10% спад в такъв случай? За спадове можем да говорим при пазари, където има установени пазарни нива, примерно се знае, че един чист квадрат ново строителство в района X струва 5000 Евро. За София няма пазарни нива, има спекула и надлъгване.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ама е намалена със 100 000 евра! Защо? Нали щяха да само нагоре или аз нещо се бъркам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
По справките заплатите в Мюнхен са бая по-големи от други места в Германия. Може да не е разликата колкото София провинция, но я има.
Децата ми не учат в 73-то и никога няма да ги запиша там / имам си съображения/ , но има добри резултати.
Мога да ти пусна и Френска новина ако искаш ? И за паднали сгради със жертви ....
Предната я пуснах само , за да опиташ да проумееш, че едно е рекламата и друго реалността и гадости не стават само у нас.....дори на Запад са повечко особено ако не си местен....
В България освен инцидентните случаи (пиян идиот помита хора на спирка - може да се случи навсякъде), всичко е кофти. Улици, тротоари, паркове, боклуци, качество на стоки и услуги, всеки те лъже, всеки те краде...Всичко е супер дразнещо, едни 1000 Евро повече данъци/по-ниска покупателна е нищо в сравнение със стандарта, който имаш там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Цената е без ДДС - лека подробност.
Коментар
-
И е повече Хиподрума, а не ВМА. От другата страна на Гешов е.
А Бетерчо не познава София :-)
Коментар
-
Викаш коня тепърва започва... нагоре ? :–))))
Колко е производствената себестойност на 1 кон към момента ? Грубо ?
Коментар
-
В Мюнхен заплатите не се различават съществено от останалата част на Германия, може би само от някоя дълбока провинция в източната част (но пък там наемите са на 1/3). И стига с това 73-то. Неслучайно му казват "Втора Немска" - там влизат само втора ръка чавета - или по-глупавички, или с татковци без пари и връзки да ги вкарат в 91-ва.
Децата ми не учат в 73-то и никога няма да ги запиша там / имам си съображения/ , но има добри резултати.
Мога да ти пусна и Френска новина ако искаш ? И за паднали сгради със жертви ....
Предната я пуснах само , за да опиташ да проумееш, че едно е рекламата и друго реалността и гадости не стават само у нас.....дори на Запад са повечко особено ако не си местен....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
А Бетерчо не познава София :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Стига де, ама това е на 2300 € кв.м., е колко да струва ?! Изглежда и аз не мога да свикна с цени над 2000 € кв.м. хахаха
Коментар
Коментар