Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеКато 2 такива наследника създадат семейство, се оказват с 6 апартамента и 4 къщи. Пак раждат 1 дете. И цикълът се завърта, само че на новия наследник броят имоти се удвоява.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнениеhttps://trud.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%86%D...5%D1%82%D0%B5/
Инвестиции в маломерки и комплекси, но няма кой да живее в тях.
Допълнително на това дете му се натяква как трябвало да се "инвестира" в имоти, а строителите строят ли строят.
Като 2 такива наследника създадат семейство, се оказват с 6 апартамента и 4 къщи. Пак раждат 1 дете. И цикълът се завърта, само че на новия наследник броят имоти се удвоява.
Ако сметнем и извращения от типа на Песимиста с накупени един куп боклуци из Ливади и долини, сами смятайте какви са перспективите пред имотния пазар до 2050 година. На един здрав и млад, работещ член от БГ обществото ще има по 10 апартамента празни. Това е чиста математика, не са алабализми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Дъмфис, още - новия комплекс на Десизо Мони с двата ресторанта, панорамния на Балкан също е екстра, френската кухня на Кайлъка арт хотела уж на Дяковска. Може и още нещо, но не се сещам сега.
Панорамния на Балкан е екстра , като ВЮ и обстановка , но от към кухня може и по-добре другите места ще ги пробвам.
Благодаря!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Как да стане?
Един път си говорил глупостите че инфлацията била временна ,сега инфлацията е в небето и да дадеш заден,без да си изпълняваш задълженията и реално да признаеш,че си там ей така...може пред блока и в България да си ги говорим и вършим но при тези постове ,а и заплати...изключено...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/538-pazari...mbitsioznost/2 Смирените от инфлационните грешки централни банкери трябва да свият своята амбициозност
ще обръщаме ли
Един път си говорил глупостите че инфлацията била временна ,сега инфлацията е в небето и да дадеш заден,без да си изпълняваш задълженията и реално да признаеш,че си там ей така...може пред блока и в България да си ги говорим и вършим но при тези постове ,а и заплати...изключено...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/538-pazari...mbitsioznost/2 Смирените от инфлационните грешки централни банкери трябва да свият своята амбициозност
ще обръщаме ли
- 1 like
Коментар
-
https://trud.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%86%D...5%D1%82%D0%B5/
Инвестиции в маломерки и комплекси, но няма кой да живее в тях.
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/538-pazari...mbitsioznost/2 Смирените от инфлационните грешки централни банкери трябва да свият своята амбициозност
ще обръщаме ли
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнение
Нещо друго подобно на лайфа има ли в Плевен….
изключая Дори-то?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
нямам претенции да знам перфектно английски ако, че съм завършил първа английска.
да си ликвиден ... не мисля,че осъзнаваш какво е хем бра ядове веднъж..
лека вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахаха, дали не съм си направил сметката? Как мислиш? Имам вземания в размер на почти 60к. Аз, без работа, през тия години съм се научил на майсторство в шпакловка, боя и ВИК. Дали ще умра от глад според теб, докато преподавам и География. В Ланкашър ми предложиха 2200 £ заплата след кратък ориентировъчен курс.
Да не говорим, че почти никой от понижителите не вдева английски, ама претенции да купуват евтини имоти. Теб също те подозирам, че английския ти е доста слаб. Мамино синче си, едва ли си полагал сериозни усилия по езика...
да си ликвиден ... не мисля,че осъзнаваш какво е хем бра ядове веднъж..
лека вечер
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
стига си брал грижа за хората какво и как да правят
взимай ти един кредит, вземи и от вашите някой лев и купи апартамент или студио, каквото и да е. гараж също се брои, но да имаш нещо купено от теб.
и тогава заповядай в темата като гост лектор и консултант
- 1 like
Коментар
-
с какво - потребителски... ок, а ако останеш без работа или имаш по-сериозен здравословен проблем (да не дава господ)
взимай ти един кредит, вземи и от вашите някой лев и купи апартамент или студио, каквото и да е. гараж също се брои, но да имаш нещо купено от теб.
и тогава заповядай в темата като гост лектор и консултантпрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
с какво - потребителски... ок, а ако останеш без работа или имаш по-сериозен здравословен проблем (да не дава господ)
Да не говорим, че почти никой от понижителите не вдева английски, ама претенции да купуват евтини имоти. Теб също те подозирам, че английския ти е доста слаб. Мамино синче си, едва ли си полагал сериозни усилия по езика...Last edited by Bailor; 26.11.2022, 23:46.
Коментар
Коментар