Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не е продал щото са му казали, че ще стане 200К или 2М ама представяш ли си доларес......бива ли така койните да се мерят във фиатки....Койните не могат да се мерят в розАв домат например щото докато стане плащането домата се е скапал, а таксата за 1 плащане на кило розав домат е равна на 10 кила ромат ... Купуваш 1 кило, а плащаш 11 кила яко :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Защото очаквах да стигне 100 к.
но поне поразвърза нещо на 50-60, нали
тоя път ще вляза и аз в играта, имай ме предвид да ми кажеш, кога почнеш да купуваш пакпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз така и не го разбрах, защо не продаде всичко на 60к и сега да е натоварил х4
нищо нема да изкупи из папура, по проста причнина, че нема какво да се купи
може нещо по ливадите и гоцето евентуално да закачи + кредитче
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
GREE са добри климатици. А по-добро от дървото като материал няма, няма и да има. Ново строителство ако не е с дървена дограма директно отпада като алтернатива само по този важен критерий.
ново в гоцето бие ново в ливади и бучимишипрепоръка е
Коментар
-
Ами има ги, факт! Тез Крит не съм ги чувал, предполгам са поредните, които са драснали някъде на топло с мангизите на хората.
Коментар
-
Шопов е най-нагъл лъжец. Други на партийно ниво стоят зад него, този шупляк е една мижитурка. Перат се пари здраво там. Не бих му дал и 10 лева предплата.
Коментар
-
Не е продал щото са му казали, че ще стане 200К или 2М ама представяш ли си доларес......бива ли така койните да се мерят във фитаки....Койните не могат да се мерят в розАв домат например щото докато стане плащането домата се е скапал, а таксата за 1 плащане на кило розав домат е равна на 10 кила ромат ... Купуваш 1 кило, а плащаш 11 кила яко :-)
аз по принцип му вервам, та за твапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Ратко, остави Гоцето на Радомирци :-)
А я кажи Бетерчо как го виждаш след поредната новина...не че е неочаквано...дори писах преди, че скоро ще има поредица от подобни новини до нулирането....
https://business.dir.bg/kompanii/por...d-kraha-na-ftx
Дали ще изкупи маломерките в Папура докато спасява койните :-))))
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Има и клип качен,там Георги Шопов прочувствено обяснява как Тобо груп вече 29 години няма нито едно заведено дело от клиенти за незавършена сграда или друго,за малко се просълзих като половин час по рано им разцъках всичките булстати, и видях ООД то за 100 лева,не ми се ровеше още да търся свързани лица.
Който има въпроси и иска инфо може да ми пише ,разбира се безплатно ще му дам информацията и то бързо за някоя фирма ,понеже имам платен акаунт за служебни нужди .
- 1 like
Коментар
-
Изявление от ЕЦБ ,от днес
https://bnr.bg/post/101743277/lagard...eto-na-lihvite
Все още имаме да извървим дълъг път и не сме приключили с инфлацията, така че, да, ще продължим да повишаваме лихвените проценти", каза Лагард.
Коментар
-
Ами има ги, факт! Тез Крит не съм ги чувал, предполгам са поредните, които са драснали някъде на топло с мангизите на хората.
и една им остана в банкатаLast edited by ratten; 28.11.2022, 22:47.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз така и не го разбрах, защо не продаде всичко на 60к и сега да е натоварил х4
нищо нема да изкупи из папура, по проста причнина, че нема какво да се купи
може нещо по ливадите и гоцето евентуално да закачи + кредитче
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Бе нз. Аз като си гледам тухлената стеничка 50см. дебела външна с дървена двуслойна дограма, при това разчупена, която не е мръднала за 25г., съм склонен да се съглася с Джони. Терасата-широка, плочките не са мръднали 30г. Дограмата ПВЦ също. Вътре , само първокласен испански гранитогрес, част от който трябваше да подменя, швейцарско осветление, а аз катила на всичко това, сложих китайски климатик GREE.Last edited by ejonny2376; 28.11.2022, 22:45.
Коментар
-
Хахах, ползвани технологии в Булгаристан. На хартия и реклама е едно, изпълнението на бай Мангау е съвсем друго.
Просто те съветвам да минеш покрай нов груб строеж преди да налепят пластмасите по фасадата (които го скриват) и да видиш кривините и фугите. По-некачествен материал от съвременния няма как да има - пластмаса и кухи тухли винербергер дето се чупят само като ги пипнеш, турски цимент и пр.
Най ми е смешно как повтаряте едни и същи лъжи, за да си рекламирате боклуците, смятайки хората за идиоти. На всеки сайт ми качили разни картинки с градини, поточета и птички, най-висок клас строителство, а като идеш на място - 24 карата боклук и мизерия. На БГ строител и инвеститор да се довериш - няма по-голям глупак от купувачът на ново строителство.
Който има въпроси и иска инфо може да ми пише ,разбира се безплатно ще му дам информацията и то бързо за някоя фирма ,понеже имам платен акаунт за служебни нужди .
Коментар
Коментар