IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.investor.bg/a/527-svyat/...sreshtu-rusiya

България трябва да бъде подготвена за евентуална ескалация на войната в Украйна, защото граничи с двете враждуващи страни през Черно море, посочи Спиридон Спиридонов
    Last edited by nkavrakov1982; 29.11.2022, 19:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Криптото е началото на фима ,имотите са финала ,филма няма да е много дълъг
      Коптор и крипто в едно изречение не ги слагай !!

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
        Празните жилища – могат ли да намалят цените в София?
        Вариант 1: ако продавачите има къде да сложат парите си

В момента една от основните причини собствениците да не продават апартаментите си, е, че няма къде да сложат парите от продажбата. Вече описахме този проблем в предходна наша статия. Накратко, собствениците казват: “Ако парите от продажбата ги сложа в банка на 0% лихва, инфлацията ще ги изяде много бързо.

Точно! Кой ще си продаде имота срещу обезценяващи се токени наречени "фиатни пари" с неограничен маркет кап?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Не е възможно ... Вики е от двата стола - на земята? Аз съм шокиран.
          всички фенове на копейката е добре да гледат внимателно какво се случва в Унгария.. феновете на льотчика и бай Х също
          играта на троянски кон не винаги е успешна и ако те надушат може да ти запалят коня....

Орбан май ще му се наложи да се покрие напролет... въпрос на време е да се усетят, че ги вкара в капан с неприкритото си саботиране на всичко в ЕС... те са вързана икономика с Европа, но не знам защо си мислят, че дружбата с путин ще им донесе дивидент... сега берат плодовете на глупостта си.

ПП и не ЕС няма да ги спаси, за да се усеят феновете на крайни партии в Чехия, Полша, Словакия - какво ще се случи с тях ако се заиграят с русите.
          Last edited by bertram; 29.11.2022, 18:38.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ами Унгария другари ?

Какво става в Унгария гледайте

https://www.investor.bg/a/515-ikonom...i-inflatsiyata
            От театри до стадиони - Унгария пуска кепенците заради инфлацията

Страната е връхлетяна с пълна сила от високите цени и енергийната криза
            Не е възможно ... Вики е от двата стола - на земята? Аз съм шокиран.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Днес ми допада чувството ти за хумор
              Дават ми поводи, ко да прайш

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Така е, трябва всичко много бързо да се конвертира в крипто, че да не се изпусне лапачката. И аз се чудя дали да не ипотекирам тухлата и като потекат милионите от криптото, да си я изкупя на половин цена. Риск да се върна в детската стая нема.
                Днес ми допада чувството ти за хумор

Коментар

• 08:00 EUR German CPI (YoY) (Nov) 10.0% 10.4% 10.4%
                  08:00 EUR German CPI (MoM) (Nov) -0.5% -0.2% 0.9%

Коментар

На какви нива е хубаво да се влезе? И с каква сума?
                    Купуваш преди всеки туит на Мъска ,или седмица ,две след него

Коментар

• Ами Унгария другари ?

Какво става в Унгария гледайте

https://www.investor.bg/a/515-ikonom...i-inflatsiyata
                      От театри до стадиони - Унгария пуска кепенците заради инфлацията

Страната е връхлетяна с пълна сила от високите цени и енергийната криза

Коментар

Доджкойна е пътя към инвестицията в крипто
                        На какви нива е хубаво да се влезе? И с каква сума?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

така е
                          2018-2022 - са си 5 години в които пазарът си върви над смислените оценки на имотите
                          млад пазар, пълен с хора, които не им се смята и лихвари, които са склонни да дават парички на плаваща лихва = нашата ситуация
                          + много вкоренен страх и надежда, че тулата е най-сигурното нещо, което също е разбираемо предвид колко измамници има.

Той тоя страх коронова Ратко да стане крал на зеленото ,но все пак решението е негово ,риска също

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е то същото е и тук.
                            5 години са ножици, ластици, бански и цените все нагоре
                            така е
                            2018-2022 - са си 5 години в които пазарът си върви над смислените оценки на имотите
                            млад пазар, пълен с хора, които не им се смята и лихвари, които са склонни да дават парички на плаваща лихва = нашата ситуация
                            + много вкоренен страх и надежда, че тулата е най-сигурното нещо, което също е разбираемо предвид колко измамници има.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Така е, трябва всичко много бързо да се конвертира в крипто, че да не се изпусне лапачката. И аз се чудя дали да не ипотекирам тухлата и като потекат милионите от криптото, да си я изкупя на половин цена. Риск да се върна в детската стая нема.
                              Доджкойна е пътя към инвестицията в крипто

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е то същото е и тук.
                                5 години са ножици, ластици, бански и цените все нагоре
                                Виж сега ,ластика един път се къса ама като те изплющи в лицето тия 5 години дето ги цитираш,от удара на ластика ти се виждат като ЕДИН МИГ

Коментар

Working...
                                X