Няма вечен ръст! До 2039-та не е кой знае колко време. До тогава доходите ще са само в ръст, както и инфлацията, но цените на имотите ще се върнат на нивата от 2008-ма. Трудно ми е да свикна с 2039-та, 2029-та вече по ме устройва, дано келнера е объркал сметките си!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Кой ти я достави тая лепачка бре лорде?
На всеки специализиран магазин има различни модели. Това "доставиха" за да си придаваш тежест ли го изпляска?
Освен лепачка ти трябват и познания
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениебайлор,вълчо,миендмай
вие май само на лична основа го карате
пазарът е огромен,а тук пишещите сме прашинки...
гледайте пазара, а понижителите ...хм ние не можем да понижим пазара..както и вие да го вдигнете
===2039===
Не се заяждам с никого. Всяко съвпадение е случайно и непреднамерено.Last edited by ВълчоМечков; 02.02.2023, 08:27.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Добро утро,
За да избегна нов бан реших отсега нататък да пиша само за себе си и по темата.
Та… през 2019-та реших да купувам само ЗЗ, като обявих че с парите за един апартамент ще купя ЗЗ и от нея ще изкарвам толкова, че ще издържам 3 семейства и за себе си ще имам печалба по-голяма отколкото наема от апартамента. Купих, ЗЗ, трактор и построих навес за инвентара. В последствие купих и двуосна каравана. Всичките тези покупки финансирах с парите които баща ми ми дава като заплата разбира се.
Сега няколко години по-късно все още не мога да се похваля, че вадя печалби от земеделие, но има време и този момент ще дойде някога. Важното е, че съм едър земеделец.
И така… ЗЗ е най-яката инвестиция, но трябва да се чака момента за продажба когато фотоволтаиците ще станат хит.
===2039===
Не се заяждам с никого. Всяко съвпадение е случайно и непреднамерено.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Цените обаче наистина са паднали:
https://m.imot.bg/results?rub=1&type...build=2&sort=1
1749, а беше 1778
===2039===
търпение, чекане, здрави нерви и мнооого спокойствие са нужни в темата - магнит. Магнит е темата, магнит е.Last edited by ВълчоМечков; 02.02.2023, 00:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Кой ти я достави тая лепачка бре лорде?
На всеки специализиран магазин има различни модели. Това "доставиха" за да си придаваш тежест ли го изпляска?
Освен лепачка ти трябват и познания и умения. Не става само с тракане по клавиатурата. Верно, че те влечеше да првиш ремонти на къщето, помня, че на някакви афгани я даваше за нощувки, поне тогава това беше сценария.
А какво стана с чиновничеството у напа? Не следеше ли финансите на берти?
И само още нещо:
Един от големите дистрибутори на цигари работи със складовия софтуер на берти, а лорде ти какво си дал на света освен самохвалство без покритие?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
много добре
нали ме следиш
виж колко ддс внасям
айде пишете по темата
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахаха, ти сериозно ли? Сега ми доставиха лепачка за ПВЦ тръби. С нея и още два-три инструмента за домашен майстор ще правя 5-7 бонбона на месец+ уроци по география за кандидат студенти по икономика. Ще бия твоят софтуер тройно. Хахаха
Освен лепачка ти трябват и познания и умения. Не става само с тракане по клавиатурата. Верно, че те влечеше да првиш ремонти на къщето, помня, че на някакви афгани я даваше за нощувки, поне тогава това беше сценария.
А какво стана с чиновничеството у напа? Не следеше ли финансите на берти?
И само още нещо:
Един от големите дистрибутори на цигари работи със складовия софтуер на берти, а лорде ти какво си дал на света освен самохвалство без покритие?Last edited by polax; 01.02.2023, 23:04.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахаха, ти сериозно ли? Сега ми доставиха лепачка за ПВЦ тръби. С нея и още два-три инструмента за домашен майстор ще правя 5-7 бонбона на месец+ уроци по география за кандидат студенти по икономика. Ще бия твоят софтуер тройно. Хахаха
нали ме следиш
виж колко ддс внасям
айде пишете по темататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
кога напишеш (собственоръчно) и продадеш софтуер за няколко милки ...пак ще си говорим
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениебайлор,вълчо,миендмай
вие май само на лична основа го карате
пазарът е огромен,а тук пишещите сме прашинки...
гледайте пазара, а понижителите ...хм ние не можем да понижим пазара..както и вие да го вдигнетеLast edited by Meandmyself; 01.02.2023, 22:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80
Много се радвам за теб, че вече всичките ти акаунти са отключени! Кой като теб, тази вечер с двоен надник, а?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
хахаха, да бе да. Как пък другите синиър програмистите не станаха такива крупни инвеститори?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар