Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сетил си се да пуснеш тръбите преди /за да е под/ мазилката, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
на това място ще излезе "хорът на оборище" и ще ти каже, че цената трябва да е минимум 3000Е на квадрат без ремонта и довършителните демек около 3400-3500Е
което при наем 999 ( ама преди пазарлъка) ще се избие за има няма 45 години без да се сменя наемателя и без да се прави ремонт...найс а?
това по сметките на сектата оборище 10К квадрата
Значи сме прави - около 50% спад са абсолютно в реда на нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Ако е невъзможно да сложиш повече външни тела, тогава избери мултисплит система, иначе просто си сложи отделни климатици. Японска марка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнениеhttps://m.imot.bg/details/2e166937102183240
Мда, тази работа с наемите не е за всеки. Яко намаление.
Изобщо само аз ли виждам лек колапс на наемите? 1700е за чисто нов апартамент на не лошо място.
което при наем 999 ( ама преди пазарлъка) ще се избие за има няма 45 години без да се сменя наемателя и без да се прави ремонт...найс а?
това по сметките на сектата оборище 10К квадрататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Грее са среден клас, техниците може да го хвалят, защото вземат по-голям % от тях.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнениеhttps://m.imot.bg/details/2d166624647380270
А това? На -50%>
Йебем ти инвестмента, ако ще е така. Всички бай-ту-лет като се усетят ще стане интересно
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПриятели, някой правил ли е ремонт скоро? Грубия строеж е готов, започвам ремонт. Как са цените на материалите? Има ли спад след върха? Какъв мултисплит климатик препоръчвате? Ползвам Дайкин, но на новото искам да мина на друго, понеже чувам, че новите не били толкова добри. Според някои Мицубиши и Тошиба били топ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Взимай инвертори на Gree.
Писах по темата ако си чел де...сложих е във фирмата и техниците ми казаха че Дайкина е каквото било,било в миналото и изобщо повечето марки,са само едни голи имена ,Gree чупи пазара по продажби и е топ цена -качество...Иначе по другата тема ще извиваш ръце на майсторите, не се оставяй да те гърбят
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
А пък този път мненията ни ще съвпаднат :-) Имам 2 къщи на 30-40 мин с кола от Южната дъга / без понеделник сутрин и петък вечер/ или от Люлин. Има и много автобуси , влакове , но никога ама никога не бих си го причинил....Едната особено е супер с 5+ декара двор разделен на 2 от малка рекичка... идилия.... за 2 пъти месечно когато времето е хубаво....
В момента училището ми е на 100 метра, детската градина на 25 , Лидъл на под 500 , Била, Кауфланд , Фантастико, Т-маркет , Промаркет всичко на макс километър. Болница и медицински центрове няколко броя на минути, Пирогов на няколко минути с кола. Поне 5 различни вида градски транспорт на 300 метра....
Когато се пенсионирам и децата са на 20+ бих обмислил къща , но пак не е много сигурно за постоянно щото тогава пък съвсем ще ми трябват болници на кратко разстояние
"Поне 5 вида градски транспорт" - това самолети и дронове включва ли? Метро знаем, че в Гоцето няма, няма и да има.
От Гоцето до Пирогов - няколкото минути ще са към 20-30 по Каблешков и Цар Борис.
Знаем за склонностите ти да бъркаш числа и разстояния, но чак такива аномалии...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това с климатиците е от чувал коткавсеки си хвали стоката и останалото са боклуци
един приятел беше купил дайкин за варненски апартамент нов и дошъл някакъв разбирач (варненски майстор) и му казал аааа за Варна дайкина не ставащото нещо си... без коментар
направи си бюджет и се вмести в него с някоя добре позната марка ... пък каквото стане
защо мултисплит система? нямаш ли място за 2-3 външни тела.
факт мултисплита е удобен, че едно външно тяло, но пък при проблем с него ... нямаш нищо, а иначе ако си с 2 или 3 климатика децентрализираш риска да стоиш на жега/студ известно време докато се отстрани проблем с външното тяло
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Взимай инвертори на Gree.
Писах по темата ако си чел де...сложих е във фирмата и техниците ми казаха че Дайкина е каквото било,било в миналото и изобщо повечето марки,са само едни голи имена ,Gree чупи пазара по продажби и е топ цена -качество...Иначе по другата тема ще извиваш ръце на майсторите, не се оставяй да те гърбят
ще му се смеят другите койнаджии с тия греепрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://m.imot.bg/details/2d166624647380270
А това? На -50%>
Йебем ти инвестмента, ако ще е така. Всички бай-ту-лет като се усетят ще стане интересно
- 1 like
Коментар
-
https://m.imot.bg/details/2e166937102183240
Мда, тази работа с наемите не е за всеки. Яко намаление.
Изобщо само аз ли виждам лек колапс на наемите? 1700е за чисто нов апартамент на не лошо място.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПриятели, някой правил ли е ремонт скоро? Грубия строеж е готов, започвам ремонт. Как са цените на материалите? Има ли спад след върха? Какъв мултисплит климатик препоръчвате? Ползвам Дайкин, но на новото искам да мина на друго, понеже чувам, че новите не били толкова добри. Според някои Мицубиши и Тошиба били топ.
Коментар
Коментар