Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Няма лошо да чака ,Годо !!! Отново !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеКак няма да си ги върне ?! Ще си ги върне като копторите станат два по леФ а хляба 5лв !
Коментар
-
Берти, признай накрая ,че много лошо прекара ,Кавръков. За съжаление, той е за подигравка и не за друго ,а защото повярва на теб ! Нека да си признаем ,че ако беше купил през далечната 2017 г. един двустаен в К. поляна, днес щеше да е събрал пари за още един и то без да има никакво намаление на цениете. Така го прецака ,че ако съм на негово място няма да те погледна !!! Е, наистина ,че си виновен само 50 %, останалата вина си е негова. Тези пари никога ама никога няма как да си ги върне за жалост каквото и да се случи. Не говори за гаражи на Лорда, той знае за какво говори и най-хубавото е ,че знае какво прави
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
2017-та кавръчето гледа много, но не си хареса - факт. 2018-та също гледа и пак не си хареса.
Ти купуваш ли наред...? Май не. Какво сте купили с мъжа ти преди 20+г е едно... сега какво прави ... овъртя се около старата женица, за да и вземеш имота изгодно (според странични хора да я прекараш). Айде за созопол покрай кризите живи и здрави, но за толкова години откак пишеш оня апарт си е типично прекарване на собственик не в час.
Когато купя нещо от кавръчето с 30% под пазар или му продам с 30% над пазар може да каже че съм го прекарал. Това, че споделям някакви виждания не означава, че управлявам парите на другите.
Ако беше взел злато и алтерко 2018-та сега щеше да има за 2-3 апарта, но това си е риск (с акциите) и го разбирам, че не е неговото.
2017-та гадните епк-ата (за основен ремонт) в Красна бяха минали 1000 Евро.
Защо си мислиш, че настоящата цена е бетон?
Не купувам нищо наред защото когато е трябвало да купувам съм го правила ,а след това вече знам какво да правя Не пиши неща които не знаеш как са се развили ,а още по-лошо е ,че тогава написах и как се развиват, но търсиш под вола теле. Естествено от теб не търся одобрение защото не можеш адекватно да го дадеш
Последно ,настоящата цена не е бетон ,но и пет години са много загубено време ама това или не можеш да го разбереш или не искаш !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеБерти, признай накрая ,че много лошо прекара ,Кавръков. За съжаление, той е за подигравка и не за друго ,а защото повярва на теб ! Нека да си признаем ,че ако беше купил през далечната 2017 г. един двустаен в К. поляна, днес щеше да е събрал пари за още един и то без да има никакво намаление на цениете. Така го прецака ,че ако съм на негово място няма да те погледна !!! Е, наистина ,че си виновен само 50 %, останалата вина си е негова. Тези пари никога ама никога няма как да си ги върне за жалост каквото и да се случи. Не говори за гаражи на Лорда, той знае за какво говори и най-хубавото е ,че знае какво прави
Ти купуваш ли наред...? Май не. Какво сте купили с мъжа ти преди 20+г е едно... сега какво прави ... овъртя се около старата женица, за да и вземеш имота изгодно (според странични хора да я прекараш). Айде за созопол покрай кризите живи и здрави, но за толкова години откак пишеш оня апарт си е типично прекарване на собственик не в час.
Когато купя нещо от кавръчето с 30% под пазар или му продам с 30% над пазар може да каже че съм го прекарал. Това, че споделям някакви виждания не означава, че управлявам парите на другите.
Ако беше взел злато и алтерко 2018-та сега щеше да има за 2-3 апарта, но това си е риск (с акциите) и го разбирам, че не е неговото.
2017-та гадните епк-ата (за основен ремонт) в Красна бяха минали 1000 Евро.
Защо си мислиш, че настоящата цена е бетон?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Благодаря Дюри, определено знам какво върша. Гараж при мен няма, но за лодка засега съм събрал 7 бона, трябват ми още 5.
- 1 like
Коментар
-
Не говори за гаражи на Лорда, той знае за какво говори и най-хубавото е ,че знае какво прави
Коментар
-
трудно е да ви разбере човек вас 'ленд-лордовете'
на 780метра е от храма, а дали е спрял или не пазарът 2029-та ще си на около 60г ... до тогава ли ще чакаш заветниня гараж ?!?
подигравате го кавръчето, но май някой друг ще е като пичовете от рекламата на ратко
ако цената те устройва и имаш пари (с тия потребителски си леко подозрителен ) - действаш, а ако нямаш кинти не се чудиш кое как прави кавръка, който има 100К+ ойро (толкова не си имал), но не му се дават всичките за някоя дупчица, че после да сте на едно дередже..
както казах на миендмай - пускаш на минимума и ако стане имаш гараж за 10к евро ако не стане здраве, но за такъв търг се иска да имаш парите с приказки на едро ... не става.
остава варианта да си наемеш - оказа се , че в Бургас център има доста места под наем на колко 120-150 кинта на месец ще си намериш и това е алтернатива
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
по някаква случайност бях преди около месец в прага.
джонка, това е туристическа дестинация и там малцина говорят чешки. чехите трябва да са свикнали с това отдавна.
и не мога да кажа, че ми е направило впечатление да се престарават с чистенето.
като разлика мога да отбележа, че си пазят природата. по реката /вълтава/ видях видри и нутрии!?, в чертите на града, да не кажа в центъра.
сега да не се обидиш, но ти някакви пътеписи от преди 40 години ли цитираш или
наистина навсякъде виждаш само лошото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
На 3 декември бяхме 9 човека - напълни се и се пръсна по шевовете от народ. Сигнал пяха, но час някъде. Сметката ни беше 763 лв. Без да се напъваме кой знае с какво.
Да не си наминавал и ти тъдява.
Точно в този момент не, нооо доволно чести го посещавам… като за Плевен държат определено качество и стил.. но ценовата листа последно време конкурира доста по така места..
Коментар
-
мнението ми е, че тепърва ще се сговни икономиката, но понеже не спираш за този гараж (не конкретния от търга, за бургаски гараж) - гледай каквото има наред.
никой не ти е казал йок това сега веднага е момента. може да се окаже куцо (няма снимки), но като имаш зор ходиш и гледаш.
аз другата седмица ще си купя още малко земя, че се договорих на устройваща ме цена. скромно, но колкото толкова - капка по капка вир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
На 780м. хм. първо ще го измеря, после ще помисля. Благодаря за усилието да го премериш и да ми го предложиш! Ако се окаже оферта, нали не мислиш, че ще избягам от благодарност и почерпка?
никой не ти е казал йок това сега веднага е момента. може да се окаже куцо (няма снимки), но като имаш зор ходиш и гледаш.
аз другата седмица ще си купя още малко земя, че се договорих на устройваща ме цена. скромно, но колкото толкова - капка по капка виртова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
трудно е да ви разбере човек вас 'ленд-лордовете'
на 780метра е от храма, а дали е спрял или не пазарът 2029-та ще си на около 60г ... до тогава ли ще чакаш заветниня гараж ?!?
подигравате го кавръчето, но май някой друг ще е като пичовете от рекламата на ратко
ако цената те устройва и имаш пари (с тия потребителски си леко подозрителен ) - действаш, а ако нямаш кинти не се чудиш кое как прави кавръка, който има 100К+ ойро (толкова не си имал), но не му се дават всичките за някоя дупчица, че после да сте на едно дередже..
както казах на миендмай - пускаш на минимума и ако стане имаш гараж за 10к евро ако не стане здраве, но за такъв търг се иска да имаш парите с приказки на едро ... не става.
остава варианта да си наемеш - оказа се , че в Бургас център има доста места под наем на колко 120-150 кинта на месец ще си намериш и това е алтернатива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЕ, тогава, що ми предлагаш при НЕспрял пазар, че и на 2км. от центъра, където съм аз? Предпочитам да изчакам, я Кавръчето какво чакане му удари 5 години!!!!! В района около мен има два нови строежи и един зарязан на зелено, не се знае откога. Там може да изкочи нещо
остава варианта да си наемеш - оказа се , че в Бургас център има доста места под наем на колко 120-150 кинта на месец ще си намериш и това е алтернативатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар