Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
ХаХХАААААААЙХХАААОО ТОЗИ ПУРКО ПАПАЗОВ В 8МАТА МИНУТА И ПОЛОВИНА ИЗТЪРСИ НАЙ-ГРАНДИОЗНАТА ГЛУПОСТ ЧЕ ВСИЧКИ ЛИХВИ ПО КРЕДИТИ В БГ БИЛИ ОБВЪРЗАНИ С ОЛП+ НАДБАВКА. АЗ СЪМ ИМАЛ ТАКЪВ КРЕДИТ САМО В АЛИАНЦ И 3 ГОДИНИ ПЛАЩАХ САМО НАДБАВКАТА, ЩОТО ОЛП БЕШЕ НУЛА ЗЕРО
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
по някаква случайност бях преди около месец в прага.
джонка, това е туристическа дестинация и там малцина говорят чешки. чехите трябва да са свикнали с това отдавна.
и не мога да кажа, че ми е направило впечатление да се престарават с чистенето.
като разлика мога да отбележа, че си пазят природата. по реката /вълтава/ видях видри и нутрии!?, в чертите на града, да не кажа в центъра.
сега да не се обидиш, но ти някакви пътеписи от преди 40 години ли цитираш или
наистина навсякъде виждаш само лошото?
В София какво хубаво може да види човек освен мизерия, боклуци и диви селяндури? Едно място няма дори в идеалния център, където да е ОК и където поне малко да прилича на европейски град. Старинните ни руини на Сердика смърдят на опикано. Как да се чувстваш европеец в такъв град, кажи ми.Last edited by ejonny2376; 07.12.2022, 20:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеГледам, че същата банка са пуснали и една друга реклама! И подозирам, че самите те дори не осъзнават колко пророчески може да се окаже избора им на песен /а може пък посланието хич да не е случайно/!
Бая ЛИЛАВ ЦВЯТ се очертава догодина............... (и не го казвам със задоволство!!)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=LK9-x11WFV4
ПУК ПУК ....
КАКВО СЕ СЛУЧВА С ВСИЧКИ ХОРА ДЕТО ВЗЕХА ИПОТЕКИ ?
ИНТЕРЕСНА ТЕМА
КАКВО СТАВА С ИМТНИЯ БАЛОН ?
ПУК ПУК
- 1 like
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Аз съм реалист и разговарям с хора от различни точки на света и с различни нива на доходи. Не стоя като теб в офиса на инвеститора Т да разтягам локуми из форумите колко били ценни БГ имотите и колко сме били изпреварили водещи европейски градове и икономики. Чехите са гадни като хора и не ме кефят - расисти, мразят всичко дето не говори чешки, най-вече немци и руснаци, но и като им заговориш на английски пак те гледат накриво. Но поне си поддържат града чист, културните им богатства са недокоснати и за всеки мърляч има най-строги санкции. В София попадаш на безобразна свинщина - средната цена на апарт в София трябва да е поне 20 пъти по-ниска отколкото в Прага. Контрастът е огромен, няма как в Прага цените да са 5000 с тенденция надолу, а в София 3000 и ръстовете да продължават.
джонка, това е туристическа дестинация и там малцина говорят чешки. чехите трябва да са свикнали с това отдавна.
и не мога да кажа, че ми е направило впечатление да се престарават с чистенето.
като разлика мога да отбележа, че си пазят природата. по реката /вълтава/ видях видри и нутрии!?, в чертите на града, да не кажа в центъра.
сега да не се обидиш, но ти някакви пътеписи от преди 40 години ли цитираш или
наистина навсякъде виждаш само лошото?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Каква отрова бре кавръче, към какво е вързан лева в момента? Реално сме с евро без да можем да ползваме част от плюсовете му.....
А щом ние им трябваме на Еврозоната, представи си в какво състояние е тя.
- 1 like
Коментар
-
моята е ever green
10 години е хит
Банките вече дават пари за реклама на депозити ?
Този слаб факт в кавички как ли се обяснява като УЖ били пълни с кеш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Аааа, не съм съгласен. Юлката е чудесен преподавател.....Офсете в този строй трябва да се учат да бачкат до 70 години за пенсия живеейки до 71 средно :-) и всеки един дръзнал да се отдели от стадото следвайки обучението на Юлката да приключва трагично като пример за останалите :-)
Не може да има по-добър преподавател от него :-)))) Всъщност може професорчето дето приказва само за балони :-)
Юлка , ако имаш проблеми в СУ само кажи...Мога да пусна малко връзки да те назначат за постоянно :-)))) То и без връзки ще те вземат...ама :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеКупи един гараж, че напролет и за толкоз няма да остане.
Направо обявявай:
Днес 7-ми декември, Агенцията по вписванията спира работа завинаги!
ИмотЕто вече е разпределено!
"Кой купил - купил! Кой продал - продал!"
Иначе не е лошо да понаучиш малко сезоните... това поне е по-елементарно.
Щото ако си мислиш, че вече сме зима, гаранция си мислиш и че 15-ти септ. е есен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Баси, Жонка щом за 1 седмица свали и цените в Прага с 50% МОЛЯ те не стъпвай повече в София.
Дойдеш ли тук поне с 300% ще свалиш цените.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Поствай актуални неща ,това е от преди 10 години,моята е от преди 2 дни.
10 години е хитпрепоръка е
Коментар
-
Коментар
Коментар