If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
50 000 от които 35 000 пенсионери дошли тук щото цените в Лидъла били по-ниски (едно време). Като и потрябва линейка шЪ видят кон боб яде ли. Другите 15 000 заблудени вероятно женени за българки.
Аве, ако ме питаш мене, по-скоро коноВете ще станат 1 млн. отколкото, някой от Германия ще дойде в държавата, в която награждават куки отказали подкуп.
Дали? пуснали го престъпника ама не взели подкуп? Или са УНИКАЛНО некадърни (което е 100% сигурно) или имат поне малко от малко пипе да си поискат пари
Световният имотен пазар се изправя пред спирала от дългове за 175 млрд. долара Нараства тежестта на лихвите и много пазари на недвижими имоти са почти замръзнали
Спадът в най-големия клас активи в света се разпространи от жилищния пазар към пазара на търговски недвижими имоти, заплашвайки да отприщи вълни от кредитни сътресения в цялата икономика.
По данни на Bloomberg почти 175 млрд. долара от кредитите за недвижими имоти вече са проблемни - около четири пъти повече от следващия по големина отрасъл. Тъй като тежестта на по-високите лихвени проценти и края на лесните пари се увеличава, много пазари на недвижими имоти са почти замръзнали, а някои кредитори казват на кредитополучателите да продадат активите си или рискуват да бъдат иззети на фона на исканията за допълнителен капитал от страна на собствениците.
...Процесите описани в статията напират към наемодателите в Манастирски ливади и всякакви други инвеститори потънали в дългове ....
Ники кажи ми откровенно , що ги пишеш тия 100к постове на ден с едно и също ?! Ма чесНО ми кажи ако можеш ...
Аве, ако ме питаш мене, по-скоро коноВете ще станат 1 млн. отколкото, някой от Германия ще дойде в държавата, в която награждават куки отказали подкуп.
Световният имотен пазар се изправя пред спирала от дългове за 175 млрд. долара Нараства тежестта на лихвите и много пазари на недвижими имоти са почти замръзнали
Спадът в най-големия клас активи в света се разпространи от жилищния пазар към пазара на търговски недвижими имоти, заплашвайки да отприщи вълни от кредитни сътресения в цялата икономика.
По данни на Bloomberg почти 175 млрд. долара от кредитите за недвижими имоти вече са проблемни - около четири пъти повече от следващия по големина отрасъл. Тъй като тежестта на по-високите лихвени проценти и края на лесните пари се увеличава, много пазари на недвижими имоти са почти замръзнали, а някои кредитори казват на кредитополучателите да продадат активите си или рискуват да бъдат иззети на фона на исканията за допълнителен капитал от страна на собствениците.
...Процесите описани в статията напират към наемодателите в Манастирски ливади и всякакви други инвеститори потънали в дългове ....
Ипотеките ми са 20-годишни с равен дял лихва и главница на месец, така че и предсрочно да ги погася, няма да съм надвнесъл лихва. Иначе наемателите ми плащат ипотеката и остават средно 30% горница за мен, което в общи линии ми покрива амортизацията.
Иначе да ти кажа, ако си продам само единия от имотите сега, без да надувам цена, ще ми погаси напълно ипотеките за 2 имота заради капиталовата разлика. Това само за 3 години време. Аз искам имотите на моите съседи - и те моите. Но предлагане няма. Затова и наемите излитат за по седмица, дори на тези цени.
Ако имотите се сринат и ги дават 2 за левче, ще пиша да ме спасявате. Белким тогава купите.
Ти трябва да си малкия Уорън Бъфет за да може наемателите да ти изплащат 20-годишния кредит, че и пари отгоре оставали? Брех, то ако така ставаше хамериканците и китайците щяха да изкупят София.
Коментар