Първоначално изпратено от Laconic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Браво. Ама имай малко уважение и към другите хора и към техният избор на начин на живот. Ти изкарваш успели хора мизерници и дегенерати,щото живеели под наем и не са си набили парите в тули.
Дано стават повече и повече
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
Мислех, че темата е за повишение на цените, не за понижите ли, ама …
А да ви кажа според мен на никой не му пука цената. Тя е нещо преходно. Българина купува имот и държи на всяка цена. Народопсихология. А малкото имоти на пазара просто манипулират цените
Проблемът е, че пазарът(в бг) е малък, а тухлите са много ниско-ликвиден актив.
Ако утре нещо извънредно се случи и всички спестители в тухли внезапно тръгнат да осребряват богатството си, ще останат много неприятно изненадани...
В тея смутни времена, най-добре е богатството да се държи във високо-ликвидни активи, защото международната политическа обстановка е толкова динамична и напрегната, че се мени буквално за чесове, и не се знае като се събудиш какви изненади ще ти поднесе утрешния ден...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеГодишният растеж на цените на жилищата се ускори до 15.6% през третото тримесечие на 2022 г., като основен принос за това имаше поскъпването при съществуващите жилищни имоти. Това отчита Министерство на финансите в Месечния обзор на българската икономика.
https://www.pariteni.bg/novini/ikono...t-s-186-245152
Нека хейта продължи, СЕГАААА
"Сигнали за охлаждане на пазара имаше и от страна на данните на Агенция по вписванията. След същественото забавяне през първото полугодие, броят на сделките и вписаните ипотеки отчетоха отрицателно изменение на годишна база през третото и четвъртото тримесечие, като общо за годината също отчетоха спад, съответно от 2.1% и 1.1%."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеИмаме и деца и внуци вече. Правим бизнес, внасяме данъци и осигуряваме работни места. И да дойде някакъв сопол живеещ на майната си и да дудне че държавата е скапана и всичко е кофтори и боклуци и не се раждат деца, ай нема нужда.
Знаем, че сте изнервени, че цените не падат, за сега. Спокойно, винаги има надежда, а и 2029 ей го дей.
Колкото до цените на имотите ми е през еди какво си дали се понижават или повишават,щото нямам никакво намерение да купувам имоти. Имам си един имот-триетажна къща,така че повече не ми трябват.
А сопол може да кажеш на тоя,който те гледа в огледалото, не на мен.
- 1 like
Коментар
-
Викаш ако беше купил имот и не беше се развел,щеше да оправи демографията. А защо тогава крупни инвеститори в недвижими имоти като Лорда и Иванчо93 имат по едно дете?Имаше още един с много имоти във форума Цецко,който пък нямаше нито едно дете. Не ви знам семейното положение на останалите повишители ама ни един не се е похвалил ,че има много деца-3 и повече. Що така-крупни инвеститори в имоти пък нямате по много деца?
Знаем, че сте изнервени, че цените не падат, за сега. Спокойно, винаги има надежда, а и 2029 ей го дей.
- 1 like
Коментар
-
Годишният растеж на цените на жилищата се ускори до 15.6% през третото тримесечие на 2022 г., като основен принос за това имаше поскъпването при съществуващите жилищни имоти. Това отчита Министерство на финансите в Месечния обзор на българската икономика.
https://www.pariteni.bg/novini/ikono...t-s-186-245152
Нека хейта продължи, СЕГАААА
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Защото последните 12 години не съм правил нищо друго освен да работя по 80ч на седмица. Докато натрупам умения, опит и развия ИТ бизнеса. На море съм ходил два пъти за този период, други почивки не. Сега съм с преднина и мога да се отпусна малкоПървото дете, да ми е живо и здраво, ми се роди преди година. Догодина дано още едно!
Вместо да се хвана на една сладка държавна службица да ми капе...минАх се
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Това е твоето виждане. А какво е виждането на децата ти, знаеш ли го? Дали като пораснат няма да "отлетят" от гнездото? Примери за нагласени триетажни къщи по малките градове в, които живеят само старухите, а децата мизерстват под наем в Сф колкото искаш.
Отмина времето на идеята всички заедно. На всеки да има по етаж. Децата бягат към София и всяко иска да си е самостоятелно пък макар и в маломерка.
Колкото до"мизерстването"под наем при тия цени на имотите и при цените на наемите в момента е много по-изгодно да се живее под наем. А и поради демографският срив и бурното строителство все по-изгодно ще става да се живее под наем предвид и повишаването на заплащането на труда в България.Last edited by mirodes; 04.02.2023, 08:03.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Викаш ако беше купил имот и не беше се развел,щеше да оправи демографията. А защо тогава крупни инвеститори в недвижими имоти като Лорда и Иванчо93 имат по едно дете?Имаше още един с много имоти във форума Цецко,който пък нямаше нито едно дете. Не ви знам семейното положение на останалите повишители ама ни един не се е похвалил ,че има много деца-3 и повече. Що така-крупни инвеститори в имоти пък нямате по много деца?Първото дете, да ми е живо и здраво, ми се роди преди година. Догодина дано още едно!
Вместо да се хвана на една сладка държавна службица да ми капе...минАх се
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИ аз нямам желание да купувам имоти, вкарал съм пари за два апартамента в нашият град в къщата ми,за да я направя прекрасно място за живот на семейството ми.А и всеки месец ги водя на спа в луксозен хотел. Това прави ли ме неразумен?
Отмина времето на идеята всички заедно. На всеки да има по етаж. Децата бягат към София и всяко иска да си е самостоятелно пък макар и в маломерка.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Да ти кажа какво няма в селата. Канализация няма. В тоя век без мръсен канал не става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
+1!!!
Вчера тука един другар понижител ревеше, че турци и други подобни ще ни завладея, щот демографията, разбираш ли, не върви. Пълно е с такива като горния-виждат се с малко пари, зарязват си семействата, не се грижат за децата си, ако имат такива изобщо, влачат де с к.ви и живеят под наем щот по лесно…Е каква демография очаквате да има!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Колегата ти сам си призна, че е брокер, така че тъпоумията отново ги пишеш ти, но при такъв капацитет и анализ, честно си признавам, че друго не съм очаквал!
Излиянията ви няма да спрат сривът при имотите! Задава се твърдо приземяване и индикациите за това вече се наблюдават!
А да ви кажа според мен на никой не му пука цената. Тя е нещо преходно. Българина купува имот и държи на всяка цена. Народопсихология. А малкото имоти на пазара просто манипулират цените
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Що за елементарна паплач е това понижителят, особено гастербайтерския понижител. Напуснал страната, няма имущество, кюта под наем в някое мюсюлманско гето, обаче виси цял живот в тема за български имоти, дава акъл, знае всички обяви от имот.бг наизуст и всички които не му се вързват ва тъпните са брокери, или един и същ профил. Няма такъв смях просто…
Излиянията ви няма да спрат сривът при имотите! Задава се твърдо приземяване и индикациите за това вече се наблюдават!
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар