Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Така може.
Аре, нЕма нужда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Аааа, на нЕкой ресторант ще го поканим.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
пък не можеш гпр-то да сметнеш на лордчето
Last edited by nradev1111; 03.12.2024, 23:29.
- 1 like
Коментар
-
Ми да заповяда. Ма не моем да го изгоним след това. Ще седи и ще блещука с оченца.
Коментар
-
В нея съм и кредитор. На перонците, мога да им кажа следното: имот купен преди 1 година, сега заминава на 3 или 4 пъти по-висока цена...
Та колко подскочи коня...?!
За успокоение следят коня. За жълто не им стиска...къде да го крият, а и паре трябват.
Ф/Прости с бандата от варненската ромейска махала ще ги преслуша на секундата.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Отново ще ти цитирам Костолани: "Малкото, което знам за икономиката и финансите, съм научил не в университетите или от специализираната литература, а в джунглата. Определено съм платил повече пари за обучение, отколкото щеше да ми струва в Харвард. ".
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Аз съм човек с магистърска степен по финанси от 1996г.. А ти ПУЦ за сервитьор ли завърши или за зидаро-мазач?
Коментар
-
Аз съм човек с магистърска степен по финанси от 1996г.. А ти ПУЦ за сервитьор ли завърши или за зидаро-мазач?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеЕ, ти кой си, та да ми задаваш този въпрос, бре счети...?!?
Кажи колко са ти активите?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Бай Тошо казваше следното: "Ти нЕмаш пари, бре! Не можеш да решаваш!"
Активите трудно ще си премерим ,защото тука всички се правят на мелеонери.Ама поне да си премерим интелекта и образованието
Коментар
-
И ще замине тази къща. Видях я, 6 спални, три бани....чакалете трябва да регистрират поне, дано им светне ламбата как се строи и придобива имот. Чудил съм се на познати, приятели, строят наново къща и то не в Бистрица, а в села в дълбока провинция, парцела им по декар едва ли е повече от 5 хилки. Но къщата като прогимназия подминава понякога половин милион. Защо? За кеф!? Кога ще я продадат ако решат? На каква цена? На кого? Но го правят.
Та колко подскочи коня...?!
Коментар
-
Тамън щях да го питам по Варна ли ще по Коледа, че тук се изхвърли, че ще ходи на "топло" - малдиви, бали сейшели (мечти), та ако е там да го поканим с каките на среща...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеЕ, ти кой си, та да ми задаваш този въпрос, бре счети...?!?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеКажи днес колко поскъпнааа билетите...?
Коня спихва, билети поскъпват...
п.п. Да ти дам пример от днес - един колега ме гони от петък за къща, която имам в Бистрица. Дадох му инфо и цена и ми връща отговор: Ама мноо скъпо.
Приключих разговора с този отговор: "Това е цената! Не коментирам повече. Успех в търсенето!"
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Е, ти кой си, та да ми задаваш този въпрос, бре счети...?!?
Я да се явиш на изпит каро Радко.Знаеш ли как се смята сложна лихва?
Коментар
Коментар