If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бинанс имат проблем с поддръжката и са спрени всички търговии.
Ам случва се, на който не му се чака има Кракен, Хуоби, койнбейз и т.н. Между другото и Рево са се усетили и пуснали директно теглене на конове към собствен адрес.
Аз купих на топ/мн хубава да кажем/ локация и сега покрай ремонтите разни съседи от съседни сгради и квартала само ме спират и се пазарят да го откупуват, предлагат ми бартери за по-големи на не толкова хубава локация, разни доктори и какви ли не, еми сори дали ще се срине цената с 20-30-40% не знам, но виждам от първо лице какво яко ръгане е, вярно всеки вкарва кеша в тухли?!? Всички са глупави?
вате, стига кьор фишеци
уточни се, като хората, че това е за швабско
и кажи, какво има да им реновира на апартаментите
защото очевидно няма да зида до 50см
Това важи за целия ес, какво ще реновира не знам, довечера ще питам
В момента е ръгане с лакти за моя апартамент на Докторска. Реших да го отдам за година да видя как е. 900€ за наем. Избирам наематели. Руснаци, французи или германци. И българи IT има. Само ден след обявяването му, обаче го отдавам от 1 Април. В Плазата било дебело - 1500 евра и нагоре.
Щото в момента на тезгяха са търговиите с ценни книжа на криптоактиви
В момента е ръгане с лакти за моя апартамент на Докторска. Реших да го отдам за година да видя как е. 900€ за наем. Избирам наематели. Руснаци, французи или германци. И българи IT има. Само ден след обявяването му, обаче го отдавам от 1 Април. В Плазата било дебело - 1500 евра и нагоре.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Сега чакаме ЕЦБ да налее кинти за Дойче Банк пак и познайте дали хората няма да се стреснат и в другите Банки относно спестяванията си. Вероятно ще последва лавина от теглене. Явно това е механизма за ускорено въвеждане на CBDC.
Лошото е че каквото Ви даваха досега ,ще си го вземат с лихвите както се казва ,ха ха
Сега чакаме ЕЦБ да налее кинти за Дойче Банк пак и познайте дали хората няма да се стреснат и в другите Банки относно спестяванията си. Вероятно ще последва лавина от теглене. Явно това е механизма за ускорено въвеждане на CBDC.
Направо ми се гади, честно.
То са регулатори, регулации, одиторска четворка, ЕЦБ-та, ФЕД, па вътрешни одити, па консултантски компании и накрая всичко отича за седмица.
За какво беше нужно крепенето на гнилите ябълки?
Че Дойче няма да я бъде се знаеше преди сигурно десетилетие.
И аз това не спирам да го намеквам, но получавам упреци, че съм конспиратор. Няма по удобен момент за въвеждането на CBDC.
Коментар