Bailor и Laconic, моля спрете да оспамвате темата с личните си препирни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
А строителите и те ли с набирателни ? Да приемем, че е както казваш. Кой идиот ще подпише "безсрочен мазен" договор с броки само за да разбере, че една оферт е набирателна? Случвало се е да казват, че току що е продаден, ама не са искали да подписване договор. Не мисля, че са толкова нагли. А, ако при някой мине номера си е виновен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Тоест, ти съобщаваш, че никога не си поствал мнение с бенчмарка на Кавръков сочещ спад с 20€, така ли????
ПП Внимавай с квалификациите, щото, някой модератор може да си помисли и че понижители ползват обиди!Last edited by X_Y; 12.03.2023, 21:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Лъжец!!! Отсега нататък твоето име ще е Лъжец!
ПП Внимавай с квалификациите, щото, някой модератор може да си помисли и че понижители ползват обиди!Last edited by Bailor; 12.03.2023, 20:43.
Коментар
-
Ти непрекъснато си триеш старите постове , та няма да търся, ти сам кажи, представял ли си нива на този бенч скоро или не си? Та да съм напълно наясно кой е лъжеца. Обещавам, че вече ще си колекционирам всяко твое мнение, всеки твой бисер, включително и това с 4 ще-та, докато говориш за същото в сегашно време. Много се оплете, като пиле в калчища, време е за нов ник
- 4 Харесвания
Коментар
-
Покажи къде съм го писал?
- 1 like
Коментар
-
Хахахаха, еуфорията е нещо невеществено, за да покажа твоето състояние. Но, достатъчно показателно беше, че щом 20€ понижение на този бенч, който ту спада с толкова, ту се качва с двойно повече, въобще е предмет на анализ, означава точно това, което пиша, а това да се определя като лъжа, доста добре говори за интелекта /или по-скоро липсата му/ на преждепишещия абонат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Както винаги, от теб само лъжи и обиди!
Покажи кога съм бил в еуфория?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечковПри наемите няма чак такова търсене, но това вероятно е защото наемите доста набъбнаха, а и е видно от картинката.
[ATTACH=CONFIG]n4038539[/ATTACH]
===2039===. Интересно е какво мнение във въпросната тема "наемите в София", ще даде Дюри, царицата на отдаване на търговски имоти.
- 1 like
Коментар
-
Преди няколко дни Laconic беше в еуфория, щото този бенчмарк беше паднал с 20€ до 1720.. Вече нещо се случвало, думаше този фрустриран абонат, разделил се с, не друго, а с ИМОТИТЕ СИ!!!!
Покажи кога съм бил в еуфория?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Набирателни обяви да те качат на ексклузивен безсрочен договор с мазна комисионна и да те яздят после докато не купиш през тях. Освен това по интереса към обявите си правят сметка за цените на които са склонни клиентите. Аз от много време не съм чувал по обява да купува някой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
А тези всичките обяви по сайтовете, те за кво са?
Коментар
-
Хахахаха, два пъти повече фенове на инвестиции н имоти в сравнение с клетите старчета_депозитарчета
===2039===
Това е реплика към уважаемия създател на темата и няма за цел да обиди никого. Отново съобщавам само ФАКТИ от статистически данни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4038524[/ATTACH]
Тази вечер бенчмаркЪт показва 1780.
===2039===
Поствам отрицателното поевтиняване само информативно, без да имам за цел да обидя някой. Това е ФАКТ (не съм го измислил аз).. Вече нещо се случвало, думаше този фрустриран абонат, разделил се с, не друго, а с ИМОТИТЕ СИ!!!!
Last edited by X_Y; 12.03.2023, 19:59.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар