Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Този коментар от ratten е изтрит от keep_calm
Причина: Ако няколко човека престанат да се заяждат няма да има нужда от модерация.
ако това се случи, няма да има нужда от модератори.
уважавайте ги тези хората
на вас четат ли ви се само копията от статии на накавръков и глупостите на петрогъс или както там му е ника и още няколко
на мен не
и веднага бих си набил шута в посока извън форумаLast edited by X_Y; 13.11.2022, 19:50.препоръка е
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеЕвропейската централна банка изчислява, че в среда с ниски лихвени проценти увеличението на ипотечния процент с 1 процентен пункт съответства на приблизително 9% спад в цените на жилищата и 15% спад в жилищните инвестиции след около две години.
А, лихвата ще се качи поне със 4%, айде смятайте.
От там нагоре, имотите стават с отрицателна стойност.
Безимотните пак са на далавера, от както свят светува, те са най-големите тарикати.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеЕвропейската централна банка изчислява, че в среда с ниски лихвени проценти увеличението на ипотечния процент с 1 процентен пункт съответства на приблизително 9% спад в цените на жилищата и 15% спад в жилищните инвестиции след около две години.
може ли да ми кажеш с колко ще паднат цените на имотиту при ипотечка от 6% примерноLast edited by ratten; 13.11.2022, 19:38.препоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
https://register.caciaf.bg/2021_nonc/index.html
Изглежда, че всичките шефове на болници в Плевен заедно са декларирали по-малко имоти. Даже и над 10к нямат в джоба завалиите.
Един път да присъстваш на сватба на лекарски отрочета и няма нужда да гледаш "Кръстникът".
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЕвропа е приключена като бяла. Край. след 30-40-50 години белите ще са малцинство. И някои от тези малцинства ще тръгнат към Източна Европа в частност у нас. До тогава стандарта на живот в Източна Европа ще бъде съпоставим с този в Западна Европа. да речем Прага е вече над средноевропейско ниво, София бие Атина, Лисабон и Рим ...и т.н..... Факт е че има много мизерни неща у нас на фона на Европа, но се подобряваме всяка година, а там няма накъде да мърдат към по-добре и разликите ще намаляват.
пак си мезил с кладнишките халюциногенки!
И на мене ми се ще, но тъжната истина е, че всъщност не се приближаваме, а отдалечаваме.....
Като необяснимия феномен във Вселената - как скоростта на отдалечаване на галактиките всъщност расте!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Европейската централна банка изчислява, че в среда с ниски лихвени проценти увеличението на ипотечния процент с 1 процентен пункт съответства на приблизително 9% спад в цените на жилищата и 15% спад в жилищните инвестиции след около две години.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Напротив! Има и доста уж "имотни" завистници, те не могат приемат, че някои хора са направили 8-10х от едно "нищо", защото се мислят за много умни. Относно това дали ще има пак такова нещо, бъди сигурен, че пак ще има - пак ще направи 10х ръст в рамките на 2 год.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не, Песи. Аз ужасно завиждам на некупилите имоти. Те ще купуват на 700€ в София, а аз купих на 1480 на жълтите павета, на 920 в Хиподрума, на 1360 срещу ВМА и скъп гараж на около 1700€. И земя на 1300 лв.
А имах кинти и имам още за торба бити коне и други криптирани заблуди.
Изглежда, че всичките шефове на болници в Плевен заедно са декларирали по-малко имоти. Даже и над 10к нямат в джоба завалиите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеБетърчо, говори ти човек, аз, който е купил имот в София за 2 часа от виждането на обявата, абсолютен рекорд на Гинес. За 61К€. Сега да ти го сметна ли колко е. А наема досега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ааа Бетерчо, Убъркал си се тукА. Злобари и завистници има много в темата и обединяващото е че всички са безимотни :-) Мога само да те поздравя, че си кеширал в добри времена. Рядко срещано нещо в този сегмент на виртуалните нищота. Просто няма да има такива отново... да си знаеш :-)
Иначе видях в друг пост , че си изпускаш нервите....Не е добре това. Отново трябва да гледаш положително - имаш имоти / ако наистина ги имаш/ , колкото 95% от Българите няма да имат. Така че било квото било ти не си капо :-),
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ааа Бетерчо, Убъркал си се тукА. Злобари и завистници има много в темата и обединяващото е че всички са безимотни :-) Мога само да те поздравя, че си кеширал в добри времена. Рядко срещано нещо в този сегмент на виртуалните нищота. Просто няма да има такива отново... да си знаеш :-)
Иначе видях в друг пост , че си изпускаш нервите....Не е добре това. Отново трябва да гледаш положително - имаш имоти / ако наистина ги имаш/ , колкото 95% от Българите няма да имат. Така че било квото било ти не си капо :-),
А имах кинти и имам още за торба бити коне и други криптирани заблуди.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар