Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Когато парите имат цена и тя се вдига имотния пазар пада.Виждали сме го и преди,виждали сме го и сега.Още преди половин година Ви писах че тази инфлация в този размер няма как да Ви донесе дългосрочни позитиви.Имотите се вдигнаха но този ръст не е устойчив защото банките ще докарат криза с лихвите
А второто няма изгледи да се реши скоро и ще се задълбочава. В тази ситуация мислиш ли че ще вдигат, за да докарат Италия до фалит. Дори и да им помогнат чрез новия мехазъм, то ще е с още пари.. още инфлация.Цените къде ще отидат. Надолу ли?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Когато парите имат цена и тя се вдига имотния пазар пада.Виждали сме го и преди,виждали сме го и сега.Още преди половин година Ви писах че тази инфлация в този размер няма как да Ви донесе дългосрочни позитиви.Имотите се вдигнаха но този ръст не е устойчив защото банките ще докарат криза с лихвите
Лихви, инфлация и секви други алабализки са просто данък-капан за всички и в по-голяма степен за масовката. Улесняващото средство за размяна трябва винаги да се държи в минимално количество защото не е материален актив, дори не е услуга... има цена от неколко стотинки за къс в зависимост от настроението на некоя бабка.....:-) В някаква степен може да се ползва за тоалетна хартия или за отопление през зимата. Което все е нещо на фона на коня и на бъдещите нищожно-виртуални средства за размяна....:-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
И Какво точно се е прецакал Левчо, че не схващам с покупките ?! За София предполагам си съгласен, че всичко му е топ ?
А за Плевен освен че е за лични нужди е купил може да се каже на строителната себестойност ако се започне сега строежа. Тази себестойност никога няма да стане по-ниска. Това осъзнаваш ли го ?
Ами че похарчен кеш в среда на инфлация е мелатонин за организма разбираш ли го ? При Левчо има прилични доходи от работата му които ако не купува нещо не може да изхарчи. Да ги остави на инфлацията ли ? Дори Плевен да умре като град пак е по-добре да са в тула там от колкото в кеш....Това сигурно пак не го разбираш :-)
- 1 like
Коментар
-
Не знам за какво си спокоен,като предстои дълъг период на скъп кредит и спадащ имотен пазар,не срив,а дълъг,дълъг спад.
Просто беше нужно да си овладееш страховете,ти купи от страх без никаква сметка .Хората се чудят как да се отърват от имоти в провинция ти наби там маса пари.Айде София там спор няма ,земя само да беше взел пак добре ,но това с плевенските имоти и тия селски къщи си е живо набутване
А за Плевен освен че е за лични нужди е купил може да се каже на строителната себестойност ако се започне сега строежа. Тази себестойност никога няма да стане по-ниска. Това осъзнаваш ли го ?
Ами че похарчен кеш в среда на инфлация е мелатонин за организма разбираш ли го ? При Левчо има прилични доходи от работата му които ако не купува нещо не може да изхарчи. Да ги остави на инфлацията ли ? Дори Плевен да умре като град пак е по-добре да са в тула там от колкото в кеш....Това сигурно пак не го разбираш :-)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
А ти не купи нищо и вече нищо не можеш да си позволиш. Жалко, попрецакал си се.
Не подценявай провинцията, сперте да си мислите че мръсната и грозна София е пъпа на света.
- 1 like
Коментар
-
Не знам за какво си спокоен,като предстои дълъг период на скъп кредит и спадащ имотен пазар,не срив,а дълъг,дълъг спад.
Просто беше нужно да си овладееш страховете,ти купи от страх без никаква сметка .Хората се чудят как да се отърват от имоти в провинция ти наби там маса пари.Айде София там спор няма ,земя само да беше взел пак добре ,но това с плевенските имоти и тия селски къщи си е живо набутване
Не подценявай провинцията, спрете да си мислите че мръсната и грозна София е пъпа на света.Last edited by Meandmy; 04.09.2022, 18:22.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз го послушах и набих още в тули. Даже англичанина ми отговори и аз му благодарих. Един ден казах му може и къщата му да закова. След консултация с адвокат обаче как ще ,,съборим незаконното и ще го построим" наново. Но първо да оправя парата с довършителните и паркомястото. Вече позасипах терена и нямам толкова кеш. Спокоен съм, чакам срива от 80% дето ще може всеки да купува имоти.
Коментар
-
Щом казваш...:-) На теб може да ти харесва и пасва. Факт е и че са много по-добре от преди . Обаче няма училища и детски градини, тротоари, транспорт, болници, паркчета и градинки, парно / сега ще трябва да се спи с тапи за учи като всички пуснат климатици да се топлят че газа скъп/ и т.н.
В Гоцето за сравнение няма нито 1 от тези проблеми като сравнение и пак за няколко минути по България се излиза на Околовръстното ако тва е целта.
Та ако в Ливадите е 2500, то в Гоцето требе да е поне 5000....:-)Last edited by better; 04.09.2022, 16:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Затова и го бан-наха. Така му се пада след като за всико което се случва сега, той го предсказа още преди години, когато се завърташе печатницата.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
На ливадите има малко хубави места, аз съм на едно от хубавите, даже тоз дет ми прави ремонта, вика тук въздуха е по-чист, идва свежест от планината. Отделно излизам за минутка-две на околовръса и изчезвам. Строителят отдавна е на пазара и строи само на хубави места. Вие се блъскайте по задръстванията, шума и прахоляка на Гоцето и Лозенец, разбитите улици и паркиралите таралясници са бонус.
В Гоцето за сравнение няма нито 1 от тези проблеми като сравнение и пак за няколко минути по България се излиза на Околовръстното ако тва е целта.
Та ако в Ливадите е 2500, то в Гоцето требе да е поне 5000....:-)
- 1 like
Коментар
-
Точно така / разграбваме - и аз съм записан без да знам цена и дори това дето ще купувам - няма още проект, а само терен/. И на теб ти препоръчвам да прочетеш поста на Ратко - чакал е една цена, ама му взели с 300 евро повече от първата цена.... Цената няма значение каква е при тъмно зеленото. Там са други нещата които с важни.... Направо се чудя как си купувал цели 3 имота при това нови.... :-).Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
След като в Ливадите е толкова не мога да си представя на по-добро място колко трябва да е....
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
В голЕма заблуда си, купих доста тънко 2019 та, с панорама към Витоша (фронтална) от всички стаи и подземно паркомясто. Чисто нов път от строителя до обекта и на затворена уличка. Пролетта на по-нисък етаж се продаде за 2500 евра, с по-кофти обзавеждане. Аз винаги купувам евтино и хубаво! Не продавам и не отдавам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнениеКупата който и да е той ви е сипал за много години напред. До 2029та някъде
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар