Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеeee, пичове, съсипахте я тая държава бе.
то не може всички да са висшисти и менижъри-кариеристи.
и набити в софия
трябва малко и работници и селяни да има
иначе ще едете на пешето опинците
Ти що не фанеш и ти лопатата?Last edited by Julius_BG; 26.01.2023, 13:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Възможно е защото строителя е жив още може би ,в България е нужно да се мине през ерата на Дивия Запад ,я застреляй няколко строителя и ги хвърли в един изкоп със табелки защо са убити ,на вратовете им ,да видиш после другите мигом ще се замислят .
Проблема в България е че няма ликвидирани строители в достатъчно голям мащаб ,ликвидирай тази измет в зародиш и законите и реда са ти гарантирани !
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеШарен е пазара и доста емоционален -
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8v4cpv&f1=1
Сградата е построена през 90-те години, без разрешение за ползване към момента и без асансьор.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Леле, заболя ме главата когато четох статията, а тя се оказа ,че е от 2014 г. и още нищо не е свършило. Ужас !!!!!
Дори и в най-лошите ми кошмари не съм си мислила ,че е възможно това.
Проблема в България е че няма ликвидирани строители в достатъчно голям мащаб ,ликвидирай тази измет в зародиш и законите и реда са ти гарантирани !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеАми то затова трябва да има стимул за раждането на трето дете.И такъв може да бъде придобиването на жилище.Като едно младо семейство в големите градове знае,че ще може да придобие собствено жилище,без да плаща огромни суми,това ще е голям стимул за раждането на три деца.
Колкото до образованието в България все още е сравнително евтино, така че надали точно образованието е проблем за раждането на деца.
Демек те са също толкова прости и финансово неграмотни и затова се препират пари през няколко сектора, единия от които са именно жилищата! И туй дето го бленуваш - няма да го доживеем.
Аз говорех за хубаво, качествено образование - такова в България просто няма! Повтарям НЯМА!
Образованието тук е евтино, но то и точно толкова заслужава - жълти стотинки!
И от година на година все повече деградира.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
ВАЖНО: подходящ за купувач със собствени средства/без банков кредит.
ПС Продавачът даже има претенции.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Това е апартамент за хора, които нямат проблем да плащат сметки по 1500 кинта за промишлен ток и нямат изряден документ за собственост... далече от това промо.
Преди почти 20 години живях на квартира в този блок, точно под въпросната Силва Аврамова. Много проблеми имаше тогава в този блок, които гледам през годините не се решиха. А щом за 30 години не са -- няма и да се решат. Иначе Апартаментите са просторни и на хубава локация с гледка към Витоша и огромен зелен двор, под който е подземния паркинг. При други обстоятелства и при сегашните цени щяха да им искат тройно.
Още инфо: https://blitz.bg/obshtestvo/skandali...ews243681.html
Дори и в най-лошите ми кошмари не съм си мислила ,че е възможно това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеС това съм напълно съгласен, с допълнението, че не само жилищата, но и хубавото образование е също доста скъпо, като това важи не само за нас, но и за целия развит свят. Т.е. докато се образоваш, докато направиш кариера, докато си подсигуриш жилище - и вече си станал поне на 35 и тепърва почваш да мислиш за семейство... отделно като виждаш, че не можеш с лека ръка да осигуриш няколко деца по тоя начин - с хубаво образование и прочее.... и затова и се правят макс. 1-2 деца и толкоз.
Докато ония - другите - те не влагат толкова мисъл напред. Те не мислят, че трябва да го подсигурят, да го направят човек... НЕ! Там да наплющят един футболен отбор - пък те сами да се оправят в живота!
По кофи ли ще е, по контейнери ли - няма значение......
п.п.
Апропо, не само ИБМ, ама и САП готвят яка секира, а те също имат офиси в БГ - ще има изревали програмистчета-ипотекарчета. Ама то се мисли навреме, не постфактум.
Дето един викал - искам да имам акъла на българина, ама оня втория - дето идвал после!
Най-важния актив е населението на една територия ,то прави и пазара ,и перспективите ,ние нямаме нито количество ,нито качество на населението .
Относно ИТ сектора ,отдавна прокламирам че там е нужно жестоко приземяване ,това е може би топ балона в отраслите за последните 10 години.
Много се направи,много се създаде но всяко нещо има предел все пак ,и като нови технологии и като нови решения ,не може да помпаш до безкрай ,и да наливаш пари в измислени стартъпи,измислени проекти със съмнителна стойност за обществото .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеС това съм напълно съгласен, с допълнението, че не само жилищата, но и хубавото образование е също доста скъпо, като това важи не само за нас, но и за целия развит свят. Т.е. докато се образоваш, докато направиш кариера, докато си подсигуриш жилище - и вече си станал поне на 35 и тепърва почваш да мислиш за семейство... отделно като виждаш, че не можеш с лека ръка да осигуриш няколко деца по тоя начин - с хубаво образование и прочее.... и затова и се правят макс. 1-2 деца и толкоз.
Докато ония - другите - те не влагат толкова мисъл напред. Те не мислят, че трябва да го подсигурят, да го направят човек... НЕ! Там да наплющят един футболен отбор - пък те сами да се оправят в живота!
п.п.
Апропо, не само ИБМ, ама и САП готвят яка секира, а те също имат офиси в БГ - ще има изревали програмистчета-ипотекарчета. Ама то се мисли навреме, не постфактум.
Дето един викал - искам да имам акъла на българина, ама оня втория - дето идвал после!
то не може всички да са висшисти и менижъри-кариеристи.
и набити в софия
трябва малко и работници и селяни да има
иначе ще едете на пешето опинцитеLast edited by ratten; 26.01.2023, 12:03.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
п.п.
Колкото до образованието в България все още е сравнително евтино, така че надали точно образованието е проблем за раждането на деца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://imoti.info/obiava/25017532/p...se-retargeting
Още един зарязан на акт 15 и то още 2017 година
ПС Продавачът даже има претенции.
Коментар
-
https://imoti.info/obiava/25017532/p...se-retargeting
Още един зарязан на акт 15 и то още 2017 година
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Високите цени на имотите са един от основните фактори за ниската раждаемост......
п.п.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеДвe oт знaĸoвитe имeнa в тexнoлoгичния cвят - ІВМ и ЅАР, oбявиxa cepиoзни cъĸpaщeния нa cлyжитeли, cъoбщaвa "Poйтepc". Koмпaниитe щe ce paздeлят и c няĸoи cвoи aĸтиви, зa дa бъдaт пo-дoбpe пoдгoтвeни зa oчaĸвaнoтo зaбaвянe нa тъpceнeтo нa ІТ ycлyги, пopoдeнo oт нecигypнaтa иĸoнoмичecĸa cитyaция в глoбaлeн плaн.
ІВМ и ЅАР ca cpeд yтвъpдeнитe тexнoлoгични paбoтoдaтeли в Бългapия c гoлeми oфиcи y нac. Kъм мoмeнтa нe e яcнo дaли тe щe бъдaт зaceгнaти.
https://www.n-tv.de/wirtschaft/der_b...e23871018.htmlLast edited by unimog; 26.01.2023, 11:44.
Коментар
Коментар