Поста е към инвестиращите в имоти- има директиви на ес всяка къща със соларен панел, климатична инсталация и зид дебел поне 50см Вчера един от началниците се оплакваше че трябвало да реновира 3 апартамента които давал под наем. Попитал в кметството какво ще стане ако не го направи- от там му казали че ще му забранят да ги дава под наем
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Айде, стана дебело и днес, все пак е петък. Ден на Банките. 2 х уикенда прaзнуват вече.
https://www.n-tv.de/boersenkurse/indizes/dax-159096
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Ами ако цар путкин стане 2 метра левент?
Може и да се замрази в някакъв подобен вариант на текущата фронтова линия.. Някакъв междинен вариант да го кажем...
Единият краен вариант го обсъдихте. Ами другият краен? Какво ще се случи при него?
- 1 like
Коментар
-
https://money.bg/economics/evropeysk...elichenie.html
ВСИЧКИ СЛЕДВАТ ФЕДХА ХА
Eвpoпeйcĸи цeнтpaлни бaнĸи зaпoчнaxa дa вдигaт лиxвитe, дeн cлeд ĸaтo Фeд oбяви yвeличeниe
https://money.bg/economics/evropeysk...elichenie.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
Ами ако ги завладеят?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Не беше, а вече и София не е особено евтина. Много зависи как и кога ще приключи войната, но определено там много неща ще се променят.
ПП в момента са във война и въобще не може да се отчита като място, където може да се развива адекватно бизнес и ако има ще са по-скоро изключения. След войната обаче ако не ги завладеят русите ще има подем, какъвто ние не сме имали след Втората Българска държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гладен_Брокер Разгледай мнениеКиев не е евтин, украински фирми аутсорсват в България отдавна, а българи работят в Украйна от години, парите там са двойно, по друг начин не знам как да го обясня
ПП в момента са във война и въобще не може да се отчита като място, където може да се развива адекватно бизнес и ако има ще са по-скоро изключения. След войната обаче ако не ги завладеят русите ще има подем, какъвто ние не сме имали след Втората Българска държава.Last edited by bertram; 24.03.2023, 09:38.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
И в момента Киев е евтин ИТ и аутсорсинг хъб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Точно високата задлъжнялост е причината и за високата инфлация - с безразборното поемане на дългове в икономиката се вкарват пари, които още не са изработени. Това помпи и ускорява инфлацията.
Целта на високите лихви е да подтисне и задуши тегленето на още дългове.
Така че лихвите ще останат високи, докато и инфлацията е висока.
А докато има война аз не виждам как ще спадне инфлацията...
Следователно нулеви лихви както преди, не мисля, че скоро ще има...
Кога ще е следващото заседание на ЕЦБ?
https://www.investing.com/economic-c...e-decision-164
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Мишок, докато си мериш имота, ето ти Еуробора да си го гледкаш като статистика -
[ATTACH=CONFIG]n4043497[/ATTACH]
Тези числа са огромни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Кавръче, високи лихви за дълъг период от време при тази задлъжнялост на страни и компании трудно ще имаш особено в Европа. Високи лихви= рецесия и фалити не само на банки. Спасяването им помпа инфлацията, а неспасяването им помпа народното недоволство, а това последното политиците никак не го обичат
Целта на високите лихви е да подтисне и задуши тегленето на още дългове.
Така че лихвите ще останат високи, докато и инфлацията е висока.
А докато има война аз не виждам как ще спадне инфлацията...
Следователно нулеви лихви както преди, не мисля, че скоро ще има...
Кога ще е следващото заседание на ЕЦБ?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
A тез дето са с КРЕДИТИ/ипотечки да им забраним в близките 5 години да се оплакват, че мнооо сълзи ще ронят?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеискате ли да направим едно джентълменско споразумение
и хората без имуществен ценз
да пишат в безимотната тема
никак не ми се чатат тука накавръковите глупости и на уни-муни статистиките
м, съгласни ли сте?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
но трайчо, нали точно за това е джентълменско
защото си верваме
Коментар
Коментар