Първоначално изпратено от unimog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Благодаря ти!
Ако не бях приключил с основното жилище щях и аз да го погледна и взема с ипотечка / и аз нямам толкова кеш/
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Само с 400км ни подминаха руските ИТ-та, не повече (оттатък Сливница и Драгоман)
https://news.bg/world/nad-104-000-ru...v-ukrayna.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Да разбираме ли, че не сте наясно с определени части на София в какво състояние са като напр. Факултета (на 3 км от Гоце Делчев), Христо Ботев (залепен за Слатина и Редута), Дружба, Люлин, Разсадника, около Мария Луиза, Банишора?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Хахах покажи дог и може да ти повЕрваме.
п.с махни имена адреси и всякакви лични данни, дай дог да видим цената.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Хубав имот, мисля да го видя след 10-тина дни като свърши ученическата ваканция. Малко ме притеснява, че е над гаражи, имам такъв апартамент, отразява се на усещането за студено през зимата. Баните не са ОК, за толкова пари няма как баните да изглеждат по този начин.
Интересно дали тази цена може да бъде коментирана. Какво мислят специалистите?
Едно е да ходиш да се молиш за кредити ,друго е да извадиш парата в кеш/конкретно да ги имаш в банка или поне по -голямата част/.
Може да договориш голяма отстъпка ако си платежоспособен и имаш пари ,единствено негативно може да се окаже профила на продавача,ако е някой дето си е повярвал,забрави .
Конкретно тук не купуваш обзавеждане и състояние ,цената е такава заради локацията на имота .
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
2008 гарсонерите в Младост 3 бяха по 400 лв, сега в Гоцето са умопомръчителните 500 лв при заплата по 3. Логично беше да са 1000-1200 лв. Някой ще се наложи да плати сметката.
Ей тва не разбира професорчето дето твърди че е нормално да има 10-15% доходност от наеми....Еми някога / когато той е учил в дълбоката Щатска провинция е било така, ама сега е друго особено при милионните градове/
Коментар
-
Току що говорих с представител на туризма у нас .
Потресаващи данни ,чужденците не искали да идват у нас ,защото ги било страх заради войната ,били ни разпознавали едва ли не като бивша Република на Русия/в момента фронтова линия близо до конфликта / ,и затова бягали ,иначе каза човека Гърция,Турция била картинката коренно различна от при нас .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЕто това вече е топ имот - ако беше излязъл преди 2 години щях да го лапна като топъл хляб. Нищо че е 1 етаж. Сградата е направо в парка.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...67093407888563
Ако това е на цена 3000 (пак е твърде много), в Гоцето средната трябва определено да е под 1000.
Интересно дали тази цена може да бъде коментирана. Какво мислят специалистите?Last edited by nomche; 27.01.2023, 14:41.
Коментар
-
Хайде, 42% дискаунт днес на картинката:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...67474678048740
Балъците свършиха. Този "инвестор" дали си е вЕрвал, че някой ще му даде 350к Евра за картинка, при това половината тераса?Last edited by ejonny2376; 27.01.2023, 14:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЩе съм благодарен, ако ми покажете апартамент в Пловдив в това състояние, без ромските махали, за който може да се плати под 140 000 евро за 100 реални квадратни метра".
https://www.plovdiv24.bg/novini/plov...mulcha-1546069
при положение, че в София имаш 37000 обяви продава .. в Пловдив имаш 21500 това наложено на население и възможности показва колко по-напред са майните за срещата с реалността..това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
Никой няма да се юрне в тъпата Америка, при легионите от палаткаджии и армиите наркомани, които задръстват и се*ат по улиците на всеки град. Просто трябва да си много тъп и некадърен да се преместиш в Щатите в момента и да си мислиш, че ще си по-щастлив, отколкото си тук.
А САЩ дават възможности каквито няма в Европа, да не говорим за България .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Как бе стана за два месеца, е нищо не можа да продаде ама поне се отърка у занаята
То и как да продаде представяш ли си идва ти Кавръка брокер и през цялото време ти обяснява как имотите ги чака срив
Ако забелязваш обаче не храни брокерите за разлика от останалата фауна на перона
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Черен лебед за цената на НИ може да се окаже падането на визите за Америка и тогава много народ ще се юрне до емигрира и ще продава на пожар.
Last edited by Andi11; 27.01.2023, 14:10.
- 1 like
Коментар
-
https://www.infostock.bg/infostock/c...akvame-ot-etsb
Европейската централна банка наближава последователни увеличения на лихвените проценти с 50 базисни пункта, чиято битка с постоянната инфлация ще доведе до увеличаване на разходите по заеми до май, според проучване сред икономисти, цитирано от "Блумбърг".
Респондентите очакват след това лихвеният процент по депозитите да се задържи на 3,25% за около година — докато влошената икономика не доведе до поредица от съкращения с четвърт пункт, които ще започнат през юни 2024 г.
Коментар
Коментар