Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениенакавръков, шпакловА ли, брат? или на коктейл с големците беше.
и недей така с лошо, 'ората те питат що работиш а ти ...
слушай, не ме изобщо интересува, какви новини знаеш
искам само, ако си ми приятел, да ми казваш, какво мислиш да правиш
до сега пропуск не си имАл, на тебе разчитам
Коментар
-
накавръков, шпакловА ли, брат? или на коктейл с големците беше.
и недей така с лошо, 'ората те питат що работиш а ти ...
слушай, не ме изобщо интересува, какви новини знаеш
искам само, ако си ми приятел, да ми казваш, какво мислиш да правиш
до сега пропуск не си имАл, на тебе разчитампрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не следиш за Еврохолд обясних още преди 1 месец някои неща.Сега идват интересни времена...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Питах те вчера какво работиш ама нещо се ослуша. AR ли си ? Като те слушам май се обаждаш да изискваш плашания по неплатени фактури.
В момента ще има не тесла,а брадва за бизнеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Дано няма достъп до класифицирана информация, че се притеснявам за държавните дела, ако се дискутират по форуми като настоящия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
И си вярва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Абе наистина ли има чак такива еврооптимисти които да си мислят че ЕС няма да се разпаде ако не 10 години, 20 сигурно. Аз залагам и на 5. Неизбежно е ЕС да се разпадне, скоро ще ни поднесат инфлация, цифрова валута, фискално обединяване. Поне няколко държави ще излязат. Дано да сме от тях.
Другото неизбежно обстоятелство е че Европе ще стане мюсулмаски шариат някъде към 2050те, просто такова ще е населението. Неизбежно още един път ти казвам. Джамии навсякъде (понеже фискално обединена Европа трябва да има и религиозни правила, това ще е с ислямска насоченост ).
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
И да се самопредизвика национална катастрофа защото домовете трябва да са енергийноефективни? Поредният нобелист на форума!
Другото неизбежно обстоятелство е че Европе ще стане мюсулмаски шариат някъде към 2050те, просто такова ще е населението. Неизбежно още един път ти казвам. Джамии навсякъде (понеже фискално обединена Европа трябва да има и религиозни правила, това ще е с ислямска насоченост ).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Питах те вчера какво работиш ама нещо се ослуша. AR ли си ? Като те слушам май се обаждаш да изискваш плашания по неплатени фактури.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
10-20К е оптимистично ми се струва. Особено при резкия скок на търсенето на услугата. А това е бавна услуга със поне трима човека ангажирани, единия сертифициран експерт и материали от китай/украйна, да не говорим ако държавна служба трябва да го огледа и постави печат. Грозна картина когато изведнъж на 100К апартамента им се наложи по едно и също време да потърсят такава услуга. Само заради това трябва незабавно да се излезе от ЕС.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Вуйче, ма ти верно ли ги плещиш ангро тези думи...?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
Ако САЩ бяха приели еврото, сега банките им нямаше да фалират.Last edited by ratten; 17.03.2023, 20:54.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Сещам се реално всички Вие нямате достъп до класифицирана информация ,а пък аз по една или друга причина имам ...по повод твоето изказване ще кажа едно " студено"-далеч си от това което идва ,за Европа говоря
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеFirst Republic shares fall more than 20% despite deposit infusion, dragging down other regional banks
https://www.cnbc.com/2023/03/17/firs...nal-banks.html
Коментар
Коментар