Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
кольо: Продава Тристаен апартамент 75 кв.м. - София, Красно Село - Обява 5666268 - Imoti.net
Ако има начин да свикнеш с височината на етажа и цената, скачай и отнасяй. Все още не е късно.
ако ми беше излязла по-рано
нямаше и да помисля за зелено
ако някой случайно е събрал кураж и има парите
веднага бих го посъветвал да вземе готовото епкпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ако накавръка ми се нанесе за съсед, теб ще държа отговорен
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Казвал си ,няма значение ,ти си знаеш
Ако има начин да свикнеш с височината на етажа и цената, скачай и отнасяй. Все още не е късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеОбявите намаляват с 2/3, а търсенето все същото. При тази пазарна ситуация е логично цените да прибавят едни +30%.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Казвал си ,няма значение ,ти си знаеш
кажи за строителя, ще довърши ли, кога ще почва други обекти?препоръка е
Коментар
-
нищо не разбрах
трети потребители са ти казали, къде съм купил ли?
че аз на никой не съм казвал
какви данни, какви планове, какви действия на практика
добре ли се чувстваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Не се прави на ударен. Трепериш накавръка да не купи в същата сграда ли?
ти как ще се почувстваш ако разбереш, че обикаля около затвореното хоремагче да пита за неко вила да купи
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
нищо не разбрах
добре ли се чувстваш?
Коментар
-
През трети потребители разбрах къде си купил на зелено и от кой ,имам данни и за ЕИК ,то на фирмата ,досега можеше да си спокоен ,само че твоя човек има други планове ,както е видно по последните данни и неговите действия на практика
добре ли се чувстваш?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
След огромния скок на продажбите на съществуващи жилища през февруари, очакванията бяха за умерено отдръпване през март. Скокът от 14,5% през февруари бе ревизиран до 13,8% (все още огромен), но март отпечата 2,4% спад за месец (по-лошо от очаквания спад от 1,8%).
Това е 13-ият месечен спад за последните 14 месеца и оставя продажбите на съществуващи жилища надолу с около 22% на годишна база.
Средната продажна цена на съществуващо жилище падна с 0,9% спрямо година по-рано до $375 700 през март, което е най-големият спад от януари 2012 г.
Проучването на Sentix показа спад на настроенията в клас активи недвижими имоти до най-лошото ниво в историята на това проучване - дори по-лошо от дълбините на финансовата криза.
Има основно 2 сценария в тази ситуация: или инвеститорите са твърде песимистични и недвижимите имоти ще поднесат положителна изненада (мисля, че това може да е възможно само за АДСИЦ и то в краткосрочен план) или тези негативни настроения се захранват с фундаменти и низходящия натиск върху цените ще се ускори в бъдеще.
Коментар
-
Американското правителство се финансира при 3,736% за 30 години.
Британското правителство се финансира при 4,14% за 30 години.
Френското правителство се финансира при 3,319% за 30 години.
Гарсониерата на "Ганко" се финансира при 2,8% за 30-годишна ипотека.
Не казвам, че споменатите правителства са в прекрасна форма, но е несериозно "Ганко" да е по-ниско рисков кредитоплучател от изброените. Това няма да е за дълго!
Компаниите, които планират да уволнят голям брой хора в САЩ, трябва да подадат Известие за приспособяване и преквалификация на работници (WARN).
Bloomberg показва как тенденцията в известията WARN се е засилила напоследък (синьо), сочейки към по-нататъшно увеличение на молбите за помощи от безработни (бяло).
Молбите за помощи от безработни се повишиха до 245 000, докато продължаващите молби достигнаха най-високото ниво от ноември 2021 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не съм озлобен, изкарвам си прехраната с труд, не със спекула. Заради такива алчни "инвеститори", купуващи по няколко имота и на кредит или с крадени пари скочиха цените и семейства с нормални доходи не могат да си позволят жилище, докато половината сграден фонд стои празен, а наоколо сметище - всеки си изхвърлил боклука където му падне и не му пука.
Е, сега ще страдате. Природата отстранява аномалиите щом не може по друг начин.
- 1 like
Коментар
Коментар