IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    Хахаха - ти два месеца като разделиш на 12 - толкова ли получаваш - 1/4 ?
    Ако и другите ти сметки са такива......

Честит празник!
    прУфесоре, рутиш цените от 2016-та, та ся за 1 месец ли намери кусура? Той вече започна (пиши го минал)

Ти гледай поне следващия 7 годишен цикъл да не проспиш, както тук го проспаха немалко понижители.

===2039===

И горчивата дъвка все някой трябва да дъвче, не може 100% собственици в държава с евроатлантически ценности.

Коментар

• Сега какво предстои да чакаме, есента ли? Щот тука казаха , че есента на 22 ра ще има високи лихви и срив, па то не стана…

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
        Честит празник! Първата четвърт на годината мина.....
        Хахаха - ти два месеца като разделиш на 12 - толкова ли получаваш - 1/4 ?
        Ако и другите ти сметки са такива......

Честит празник!

Коментар

• Честит празник! Първата четвърт на годината мина, а кольовата справка/бенчмарк стои все така неумолимо на €1770. Дори гаражите в Пазарджик започнаха да стават скъпи.
          =
          https://m.imot.bg/details/1o167415121277216
          =

===2039===

Иде пролетта (сезонът на покупките на имоти), въпреки това обаче разликата в съотношението собственици - наематели ще продължи към целта 30 -70.
          Цените са такива каквито са и ще продължат да се покачват.
          Last edited by X_Y; 03.03.2023, 11:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Много са изнервени, цените вече падат, а няма сделки, МФ са в ступор, а на банките просто им се реве!
            И да се нервят и да не се, файда йок. Ще свикнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

С Вълчо си имаме закачка...
              Ей, тарикат аз ли да ти казвам кои са ти приятелчетата?
              Не знам дали го осъзнаваш, но във всеки коментар да споменаваш за наеми е доста тъпо. Не знам какво целиш, но вече е супер изтъркано и показва тотално безсилие от твоя страна.
              Много са изнервени, цените вече падат, а няма сделки, МФ са в ступор, а на банките просто им се реве!

Коментар

Знам, че съм банален, но тук нивото е много ниско и обстоятелствата ме принуждават да падна и аз на това ниво. Честно да ти кажа не бях виждал толкова вманиачени хора на тема притежаване на имоти (имам предвид вас хазяите).
                трайчо, закачаме се, бе човек
                тук хора и от двата лагера разпускат и си лекуват нервите
                като хазяите разпускат
                а другите... умно момче си, сам ще се сетиш
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не се напрягай, трайчо
                  ти също ставаш банален с твоите кърти-извозва постове
                  но аз съм достатъчно възпитан да не ти го кажа
                  и какво безсилие отгоре на всичко
                  та ние тук не сме да мерим сили
                  Знам, че съм банален, но тук нивото е много ниско и обстоятелствата ме принуждават да падна и аз на това ниво. Честно да ти кажа не бях виждал толкова вманиачени хора на тема притежаване на имоти (имам предвид вас хазяите).

Коментар

Не знам дали го осъзнаваш, но във всеки коментар да споменаваш за наеми и децки е доста тъпо. Незнам какво целиш, но вече е супер изтъркано и показва тотално безсилие от твоя страна.
                    не се напрягай, трайчо
                    ти също ставаш банален с твоите кърти-извозва постове
                    но аз съм достатъчно възпитан да не ти го кажа
                    и какво безсилие отгоре на всичко
                    та ние тук не сме да мерим сили
                    препоръка е

Коментар

интересно, зачудих се защо се появи в комплект с вълчо мечков
                      и кои казваш са ми приятелчета?

обаче наема по-добре да го плащаш навреме или 1-2 дни предварително
                      прави добро впечатление
                      Не знам дали го осъзнаваш, но във всеки коментар да споменаваш за наеми е доста тъпо. Не знам какво целиш, но вече е супер изтъркано и показва тотално безсилие от твоя страна.
                      Last edited by Traicho_80; 02.03.2023, 23:49.

Коментар

Ами когато ти и твоите приятелчета спрете да заливате форума с безразборни заяждания, открити провокации и постове целящи да дискредитирате останалите потребители може и да има някакъв конструктивен диалог или поне някакъв диалог!
                        Иначе аз лично за последните 2 седмици имам 2 банана, които са напълно заслужени.
                        интересно, зачудих се защо се появи в комплект с вълчо мечков
                        и кои казваш са ми приятелчета?

обаче наема по-добре да го плащаш навреме или 1-2 дни предварително
                        прави добро впечатление
                        препоръка е

Коментар

еми ху пречи на конструктивния дебат за имотиту
                          ти оправи ли наема или ще се оправдаваш с почивните дни
                          Не не съм оправил наемите! Други въпроси?

Коментар

Ами когато ти и твоите приятелчета спрете да заливате форума с безразборни заяждания, открити провокации и постове целящи да дискредитирате останалите потребители може и да има някакъв конструктивен диалог или поне някакъв диалог!
                            Иначе аз лично за последните 2 седмици имам 2 банана, които са напълно заслужени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80

Сладък, защо си изнервен? Сипи си едно питие и хич да не ти пука!
                              ти оправи ли наема или ще се оправдаваш с почивните дни
                              Last edited by ratten; 02.03.2023, 23:30.
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
                                Гараж в Пазарджик: €20000. Мисля, че вече и Ихтиман не е достъпен за перонЯ.

Нищо, Пазарджик не е много по-далеч.
                                Незнам за Пазарджик, но разбрах, че цените на кърти чисти извозва за област Благоевград са скочили драстично... Имало много хотели за бутане в Банско.

Коментар

Working...
                                X