Първоначално изпратено от IaneSandanski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
2510Е
тоя бъртрам цена няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти ще видиш, като почнат спадовете (някога)
Коментар
-
страх ме е да си помисля
какво ни чака в приближаващата 2079-та
===2079===
Ти кога ще пращаш кошницата с армагани на бертрам? Благодарение на него вече 10 години имотния пазар се държи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
2515 вече. Не, не е балон.
предвид на фактът, че българинът притежава много имоти - сложна работа, но изпадат в транс от офертните цени ...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти ще видиш, като почнат спадовете (някога)
какво ни чака в приближаващата 2079-тапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
2515 вече. Не, не е балон.
предполагам колегите надуват изкуствено офертните ценипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
от трънаците (в пряк и преносен смисъл) съм 40К + за стопанската година и тепърва имам още продукция за реализация.
ако го докарам до 60К съм ок, защото в крайна сметка хем е хоби, хем е някаква инвестиция в земя хем не ме вкарва откъм разходи.
за няколко години ако не се смачкат много нещата ще съм 'избил' разходите за техника , че и за земята.
като ми омръзне ще продавам и ще си оставя едно парче с виличка и лешникова градина няколко декара, но засега не ми е зор.
ПП в този ред на мисли не съм седнал да чакам следващата голяма криза, но отчитам посоката в която сме потеглили като икономика и общество.
Като ученик и студент съм работил в стопанството на баба ми и дядо ми и имам представа за нещата. Знам както за успешни земеделци, така и за лоши примери.
Общо взето е много хамалия и не може да се продаде продукцията хубаво. Няма да пиша в какво имам опит, защото падат много подигравки.
Като произвеждаш нещо (ягоди, картофи, ракия или плетени неща) и го продаваш онлайн, горе долу се изкарва колкото за хляба на масата.
Коментар
-
2510Е
тоя бъртрам цена няма!
- 1 like
Коментар
-
2510Е
тоя бъртрам цена няма!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа
Съвет към берджо:
Може би е добра идея да отклониш вниманието на колето от собствената му справка, че вече може да му е писнало да чете и да се развива. Не се знае дали няма да се обърне срещу своя мастър. За пари колето е способен на всичко и няма да е добре да ти четем името в някоя криминална сводка по новините.
тоя бъртрам цена няма!
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Няма кинти вече брокераз, няма и сделки, няма да има и кинти за ефтини екскурзии из Европа с автобус - единствено злоба и надежда че нещо ще се промени ама едва ли ще стане през твоята кариера вече, партитата и лъжите приключиха
А впрочем какво стана с прогнозата на плъхът твоят колега и щедрото раздаване на кинти (шума) сбъдва ли се в БГ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
по трудно е с борд. ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО ТРУДНО. вече 27 години не могат да го свалят. А нямам никакви съмнения че крадците/политиквеници искат
да крадат безконтролно както 90-те години. Пак си крадат, измислят схеми, че и банка фалираха, напът е още една - оназ дет кредитира малките бизнеси на шиши и вълка ама не могат да бутнат борда
ако останем извън евро - гарантирам ти, че до няколко години борда няма да го има и ще сме виденова зима 2
всъщност целта на противниците на еврото е падането на борда ... ако, че е маскирано зад разни глупости.
как може да си против еврото и за борда при положение, че борда е към еврото.... само дето нямаш никакъв инструментариум и никаква защита ако се случи КТБ-2. защото ЕЦБ няма да се намеси ако сме извън еврозоната...Last edited by bertram; 19.05.2025, 11:24.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар