IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

2515 вече. Не, не е балон.
    Това все още е приемлива цена. Позволимостта ще е до още година-две. После.... 30/70. (но пък наемите ще са толкова изгодни, че на никой няма да му минава и през ум да купува)

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

2510Е
      тоя бъртрам цена няма!
      Заслужава нещо като имотна нобелова награда, затова че удържа колето далеч от ЕПК-то и зеленото. (и въобще от имотите)

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ти ще видиш, като почнат спадовете (някога)
        Сега сериозно: Спадовете някога когато започнат ще са сериозни. Едни дискаунти от поне -40% не са изключени. От нива 8700(средна цена) за м2 -40% ще си е сериозен спад в номинално изражение.

Коментар

страх ме е да си помисля
          какво ни чака в приближаващата 2079-та
          Я си представи, че колето нещо се присети и врътне справката... и.... види новото ниво.... и.... вече му е писнало от четене и развитие... и.... в крайна сметка намери истинския виновник/зидар за пропуснатите шанскове....

===2079===

Ти кога ще пращаш кошницата с армагани на бертрам? Благодарение на него вече 10 години имотния пазар се държи.

Коментар

балонът е в очакванията, че който има 1-2-3 имота и ще е голям богаташ и рентиер...
            предвид на фактът, че българинът притежава много имоти - сложна работа, но изпадат в транс от офертните цени ...
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

страх ме е да си помисля
              какво ни чака в приближаващата 2079-та
              препоръка е

Коментар

да, малко бързо се качи
                предполагам колегите надуват изкуствено офертните цени
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

от трънаците (в пряк и преносен смисъл) съм 40К + за стопанската година и тепърва имам още продукция за реализация.
                  ако го докарам до 60К съм ок, защото в крайна сметка хем е хоби, хем е някаква инвестиция в земя хем не ме вкарва откъм разходи.
                  за няколко години ако не се смачкат много нещата ще съм 'избил' разходите за техника , че и за земята.

като ми омръзне ще продавам и ще си оставя едно парче с виличка и лешникова градина няколко декара, но засега не ми е зор.

ПП в този ред на мисли не съм седнал да чакам следващата голяма криза, но отчитам посоката в която сме потеглили като икономика и общество.
                  И аз гледам "Да хванеш гората" и "Бразди".

Като ученик и студент съм работил в стопанството на баба ми и дядо ми и имам представа за нещата. Знам както за успешни земеделци, така и за лоши примери.

Общо взето е много хамалия и не може да се продаде продукцията хубаво. Няма да пиша в какво имам опит, защото падат много подигравки.

Като произвеждаш нещо (ягоди, картофи, ракия или плетени неща) и го продаваш онлайн, горе долу се изкарва колкото за хляба на масата.

Коментар

2510Е
                    тоя бъртрам цена няма!

Коментар

2510Е
                      тоя бъртрам цена няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа

Съвет към берджо:

Може би е добра идея да отклониш вниманието на колето от собствената му справка, че вече може да му е писнало да чете и да се развива. Не се знае дали няма да се обърне срещу своя мастър. За пари колето е способен на всичко и няма да е добре да ти четем името в някоя криминална сводка по новините.
                        2510Е
                        тоя бъртрам цена няма!

препоръка е

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Screenshot 2025-05-19 140448.jpg
Views:	1
Size:	55.5 КБ
ID:	4272478

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Няма кинти вече брокераз, няма и сделки, няма да има и кинти за ефтини екскурзии из Европа с автобус - единствено злоба и надежда че нещо ще се промени ама едва ли ще стане през твоята кариера вече, партитата и лъжите приключиха
                              А впрочем какво стана с прогнозата на плъхът твоят колега и щедрото раздаване на кинти (шума) сбъдва ли се в БГ?
                              Съжалавам за теб, Кондоресо, ама трябваше да очакваш намалялата клиентела. Все пак вече сме в Шенген и по суша, ТИР паркингите по границата са празни. Като гледам и мигрантите яко са намалели, глад те чака:
                              Click image for larger version

Name:	migration.jpg
Views:	1
Size:	41.5 КБ
ID:	4272412

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

по трудно е с борд. ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО ТРУДНО. вече 27 години не могат да го свалят. А нямам никакви съмнения че крадците/политиквеници искат
                                да крадат безконтролно както 90-те години. Пак си крадат, измислят схеми, че и банка фалираха, напът е още една - оназ дет кредитира малките бизнеси на шиши и вълка ама не могат да бутнат борда
                                когато сме в евро - не можем да печатим (ние по собствено усмотрение)
                                ако останем извън евро - гарантирам ти, че до няколко години борда няма да го има и ще сме виденова зима 2
                                всъщност целта на противниците на еврото е падането на борда ... ако, че е маскирано зад разни глупости.

как може да си против еврото и за борда при положение, че борда е към еврото.... само дето нямаш никакъв инструментариум и никаква защита ако се случи КТБ-2. защото ЕЦБ няма да се намеси ако сме извън еврозоната...
                                Last edited by bertram; 19.05.2025, 11:24.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X