Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Нищо конкретно вече не смееш да кажеш. Тайминг ис евритинг! (твоя сентенция) Поне пиши този край на бичия цикъл в това ли десетилетие да го чакаме или в следващото. Не забравяй, че догодина ще ти празнуваме юбилей 10 години чакане на МЯУ и -40% дискаунти.
кога - ами когато тогава ... ако искаш стой и чакай... аз не стоя и не чакам.
Ако зависеше от мен кранчето на кредитирането щях да ти дам дата и час, но понеже не зависи ти отговарям - следи какво се случва на този пазар
Грешно е кесиш и да чакаш голямо мяу - по-скоро е добре да имаш едно на ум и да действаш адекватно.
Last edited by bertram; 20.05.2025, 15:44.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
написал съм ти го, но трябва да го осмислиш - СЛЕДИ ИПОТЕЧНОТО КРЕДИТИРАНЕ - когато закопае - чакай край на бичия цикъл.
Това в синьото може да се случи 2079-та нали? Помниш ли, че ми се смееше за 2029-та? Сега ти се вижда съвсем приемлива нали?
===2079===
Още един въпрос за да добия представа: Как мислиш ние тук водим дискусия за цените с теб или просто се гаврим с твоята особа?Last edited by два_таралежа; 20.05.2025, 14:20.
Коментар
-
Аз също не съм ял рибай стек но съм чувал че е вкусен, пробвай.
Та кога казваш е края на този бичи цикъл??... (искам отговор)написал съм ти го, но трябва да го осмислиш - СЛЕДИ ИПОТЕЧНОТО КРЕДИТИРАНЕ - когато закопае - чакай край на бичия цикъл.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Няма да ти отговярям, но едва ли помниш, че тогава ВИ писах тук, че е време да се гледа и купува.
Още не бяхте излезли качествено от филма с лорда на пещерската
Фалитът на КТБ натисна старт бутона на бичия цикъл в чийто край сме. Кога ще приключи зависи от кредитирането и макрорамката. Засега държавата тегли заеми, банките дават ипотеки на населението и отвсякъде бумти колко страшно и скъпо ще стане като приемем еврото - та вътрешната пазарна конюнктура все още е на страната на биковете. Вероятно причината нещата да се обърнат ще бъде външна.
Тук постоянно се правят аналогии с външни пазари, но не се отчита броя празни жилища, който расте. Средната възраст на населението също расте, което не е добре за обществото ни, но такива са фактите.
Та кога казваш е края на този бичи цикъл??... (искам отговор)
Коментар
-
Ти купи ли тогава? Не ми отговаряй, но едва ли помниш, че тогава ВИ писах тук, че е време да се гледа и купува.
Още не бяхте излезли качествено от филма с лорда на пещерската
Фалитът на КТБ натисна старт бутона на бичия цикъл в чийто край сме. Кога ще приключи зависи от кредитирането и макрорамката. Засега държавата тегли заеми, банките дават ипотеки на населението и отвсякъде бумти колко страшно и скъпо ще стане като приемем еврото - та вътрешната пазарна конюнктура все още е на страната на биковете. Вероятно причината нещата да се обърнат ще бъде външна.
Тук постоянно се правят аналогии с външни пазари, но не се отчита броя празни жилища, който расте. Средната възраст на населението също расте, което не е добре за обществото ни, но такива са фактите.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ти купи ли тогава? Не ми отговаряй
че не е купувал никога е ясно
но са ми интерсни причините, които ще изтъквне
дали ще е за побеснялото стадо, дали за канарите
ще ми се ра разберапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение2014-15 си беше топ момент за вход....след това всички се юрнаха...очаквано
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНай-скъпите апартаменти в Сърбия за четвъртото тримесечие на миналата година са били в Белград, където за квадратен метър е била платена цена от 11 668 евро в квартала Белград на вода, съобщава сръбското издание Нова економия, като цитира данни на Републиканския геодезически институт.
https://www.bta.bg/bg/news/balkans/8...68-evro-prez-c
Днес в Сърбия, утре.......
А, да не забравяме, че Сърбия даже не е в ЕС и ЕЗ.
Коментар
-
Най-скъпите апартаменти в Сърбия за четвъртото тримесечие на миналата година са били в Белград, където за квадратен метър е била платена цена от 11 668 евро в квартала Белград на вода, съобщава сръбското издание Нова економия, като цитира данни на Републиканския геодезически институт.
https://www.bta.bg/bg/news/balkans/8...68-evro-prez-c
Днес в Сърбия, утре.......
А, да не забравяме, че Сърбия даже не е в ЕС и ЕЗ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение2014-15 си беше топ момент за вход....след това всички се юрнаха...очаквано
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
Никога нямаше и да купи, вероятно с това си мислене. Щеше да е брат по съдба с колето, ако мама и тати не бяха го подковали. (всъщност сегашното му жилище, все още е на името на мама и тати, та в този смисъл си е в деЦката де)[/QUOTE]
от децките идват най-ценните и експертни мнения по въпросите с имотиту
Коментар
-
[QUOTE=два_таралежа;n4272647]
Никога нямаше и да купи, вероятно с това си мислене. Щеше да е брат по съдба с колето, ако мама и тати не бяха го подковали. (всъщност сегашното му жилище, все още е на името на мама и тати, та в този смисъл си е в деЦката де)[/QUOTE]
от децките идват най-ценните и експертни мнения по въпросите с имотитупрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Човекът никога не е купувал собствено жилище! А, така пламенно характеризира чуждите!!!Last edited by два_таралежа; 19.05.2025, 21:45.
Коментар
Коментар