IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• щом брокерите започнаха да разкешват - ясна е работата
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Рядко се срещат играчи, които да прецакат жена си. Обикновено е обратното.
      Напротив, в момента се опитва да ме цака с "топла бира", но ще изяде дървото...
      Предложих..., дървенее...
      Като не щеш добро, следва секира...
      Last edited by COVID-19; 23.11.2024, 13:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Стар съфорумец си и те уважавам!
        02.2021 откупих имот на жена ми на 32,5К€. няма да влизам в детайли. Направих му ремонт и го рентих една година. Смениха се стратегиите и тази година го продадох на 180 К€.
        Другият, който предстои, ще е на 250К €.
        Рядко се срещат играчи, които да прецакат жена си. Обикновено е обратното.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

То и аз съм купувал, но не съм предполагал този Ъп. Купувал съм, защото винаги купувам, когато е пазарно изгодно към съответния момент. А за Ъпа, никой не знаеше, дори смело се говореше точно за обратното. Затова много хора се въздържаха от покупки, но пак казвам - човек не трябва да се води от очакванията, а от моментната ситуация. Ти знаеш ли, дали ще има следващ Ъп? Ще знаеш, когато се случи.
          Стар съфорумец си и те уважавам!
          02.2021 откупих имот на жена ми на 32,5К€. няма да влизам в детайли. Направих му ремонт и го рентих една година. Смениха се стратегиите и тази година го продадох на 180 К€.
          Другият, който предстои, ще е на 250К €.

Коментар

Мислиш ли, че не съм знаел...?!?
            Точно 2021 купих два имота...
            То и аз съм купувал, но не съм предполагал този Ъп. Купувал съм, защото винаги купувам, когато е пазарно изгодно към съответния момент. А за Ъпа, никой не знаеше, дори смело се говореше точно за обратното. Затова много хора се въздържаха от покупки, но пак казвам - човек не трябва да се води от очакванията, а от моментната ситуация. Ти знаеш ли, дали ще има следващ Ъп? Ще знаеш, когато се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Може и в коне да им го сметнем. Да им е по-лесно.
              Ще изглежда по-малка цифрата, ама там Волата е много голяма...

Коментар

За влакогонците, да си сверят часовника...

Може и в коне да им го сметнем. Да им е по-лесно.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• За влакогонците, да си сверят часовника...

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

То и ти едва ли си знаел за Ъпа. Очакването беше съвсем друго - за криза, за застой. Никой не предполагаше предстоящото гигантско печатане на пари. Просто винаги, когато изпадне добър имот, девизът е - купувай.
                    Мислиш ли, че не съм знаел...?!?
                    Точно 2021 купих два имота...

Коментар

Той поне вдЕна преди Ъпа...
                      То и ти едва ли си знаел за Ъпа. Очакването беше съвсем друго - за криза, за застой. Никой не предполагаше предстоящото гигантско печатане на пари. Просто винаги, когато изпадне добър имот, девизът е - купувай.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Не разбирам руски, чел съм я на български, но преди доста време. Даже не помня какво имаше по темата за даването в нея, Остап по спомен само искаше да прибира и не му се получиха много добре нещата. Развива се в зората на едни интересни времена и идеологии които все още влият на живота при нас на изток - това ми беше доста интересно. Или пък си мисля за "Златния телец"? Много забравям, трябва пак да ги прочета.

А ти за филм говориш - не знаех че има и филм по книгата.
                        И книга, и филм има. Остап е тесногръд скъперник, добряк, но като загуби или се напи както в случая почерпи всички докаро не изпука всички средства, предвидени за кауза. Каква кауза като няма за какво да живееш, комедията на руски звучи още по-смешно за мен и заьвсички които знаят руски език.
                        Нищо не се е променило. Това е типаж - актуален винаги, затова е Руска класика.
                        Изтегли я с Бг субтитри и я гледай. Ще се смееш и ще ти хареса.

Коментар

Разбрал си го. Гледал си ,,Двенатцать стульев" с двете малки водчици и няколко ,,огурочки" с които Остап Бендер почерпи каката.
                          Не разбирам руски, чел съм я на български, но преди доста време. Даже не помня какво имаше по темата за даването в нея, Остап по спомен само искаше да прибира и не му се получиха много добре нещата. Развива се в зората на едни интересни времена и идеологии които все още влият на живота при нас на изток - това ми беше доста интересно. Или пък си мисля за "Златния телец"? Много забравям, трябва пак да ги прочета.

А ти за филм говориш - не знаех че има и филм по книгата.
                          Last edited by pwise; 23.11.2024, 02:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Късно е и ми е беден речника, но не е само към държавата - когато даваш в живота наистина и получаваш повече дали е под формата на пари, спокойствие или някаква услуга и живота сякаш е по-лесен. Може би е свързано с това, че хората които дават повече от себе си на другите или в работата са по-възнаградени, а може би е просто психологиеската нагласа към света на същите и те просто така си се чуувстват. Така де, за мен важи правилото че за да получиш трябва и да дадеш. Даже като се замисля в последните години грешките ми са като съм се стиснал за нещо - след време съжалявам.
                            Разбрал си го. Гледал си ,,Двенатцать стульев" с двете малки водчици и няколко ,,огурочки" с които Остап Бендер почерпи каката.

Коментар

Ми нашите ученици стратези от типа чираци на Джулиус профа повече разбират от чалга, коври които са им в мечтите предимно, бело и коини и не вдеват че ъп тепърва ще има. Смело се изказвам, но имотите в Бг, Чехия, Унгария и даже Румъния ще са по-желани отколкото натурализираните от гърци Южна Италия, кафявата Франция и консервативния запад (оставям въпросителна с лейбъристите в Англия, макар и вече не член на ЕС), непосилно социалния и данъчен Запад - Германия като център и пр. Потенциал за развитие има Източна и Югоизточна Европа. Но това за децата които са сега по на 10-15 години. Те ще са главните действащи фигури. А младежите чЕкали уж с визия по на 20-25 още се барат между краченцата че ги сърби, докато осъзнаят родителите им да им купят ще е късно.

Коментар

Чакал който се е вслушал, преодолял психологическия шок и не е чЕкал.

Коментар

Working...
                                X