щом брокерите започнаха да разкешват - ясна е работата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Рядко се срещат играчи, които да прецакат жена си. Обикновено е обратното.
Предложих..., дървенее...
Като не щеш добро, следва секира...Last edited by COVID-19; 23.11.2024, 13:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Стар съфорумец си и те уважавам!
02.2021 откупих имот на жена ми на 32,5К€. няма да влизам в детайли. Направих му ремонт и го рентих една година. Смениха се стратегиите и тази година го продадох на 180 К€.
Другият, който предстои, ще е на 250К €.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
То и аз съм купувал, но не съм предполагал този Ъп. Купувал съм, защото винаги купувам, когато е пазарно изгодно към съответния момент. А за Ъпа, никой не знаеше, дори смело се говореше точно за обратното. Затова много хора се въздържаха от покупки, но пак казвам - човек не трябва да се води от очакванията, а от моментната ситуация. Ти знаеш ли, дали ще има следващ Ъп? Ще знаеш, когато се случи.
02.2021 откупих имот на жена ми на 32,5К€. няма да влизам в детайли. Направих му ремонт и го рентих една година. Смениха се стратегиите и тази година го продадох на 180 К€.
Другият, който предстои, ще е на 250К €.
Коментар
-
Мислиш ли, че не съм знаел...?!?
Точно 2021 купих два имота...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Може и в коне да им го сметнем. Да им е по-лесно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеЗа влакогонците, да си сверят часовника...
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
То и ти едва ли си знаел за Ъпа. Очакването беше съвсем друго - за криза, за застой. Никой не предполагаше предстоящото гигантско печатане на пари. Просто винаги, когато изпадне добър имот, девизът е - купувай.
Точно 2021 купих два имота...
Коментар
-
Той поне вдЕна преди Ъпа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Не разбирам руски, чел съм я на български, но преди доста време. Даже не помня какво имаше по темата за даването в нея, Остап по спомен само искаше да прибира и не му се получиха много добре нещата. Развива се в зората на едни интересни времена и идеологии които все още влият на живота при нас на изток - това ми беше доста интересно. Или пък си мисля за "Златния телец"? Много забравям, трябва пак да ги прочета.
А ти за филм говориш - не знаех че има и филм по книгата.
Нищо не се е променило. Това е типаж - актуален винаги, затова е Руска класика.
Изтегли я с Бг субтитри и я гледай. Ще се смееш и ще ти хареса.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Разбрал си го. Гледал си ,,Двенатцать стульев" с двете малки водчици и няколко ,,огурочки" с които Остап Бендер почерпи каката.
А ти за филм говориш - не знаех че има и филм по книгата.Last edited by pwise; 23.11.2024, 02:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Късно е и ми е беден речника, но не е само към държавата - когато даваш в живота наистина и получаваш повече дали е под формата на пари, спокойствие или някаква услуга и живота сякаш е по-лесен. Може би е свързано с това, че хората които дават повече от себе си на другите или в работата са по-възнаградени, а може би е просто психологиеската нагласа към света на същите и те просто така си се чуувстват. Така де, за мен важи правилото че за да получиш трябва и да дадеш. Даже като се замисля в последните години грешките ми са като съм се стиснал за нещо - след време съжалявам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Той поне вдЕна преди Ъпа...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Чакал който се е вслушал, преодолял психологическия шок и не е чЕкал.
Коментар
Коментар