Първоначално изпратено от pwise
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеПичове,
Някой ще обзавежда ли скоро жилище, че да се комбинираме да отидем до Турция и да напълним един камион с мебели, плочки, кухни и каквото ни трябва, че аз имам да обзавеждам 2 жилища. Гледам приятели и познати си обзаведоха и довършиха всичко за на 1/2 от цените в БГ. Ратко, ти кога ще обзавеждаш ап.8?
Дали имат евтин и качествен цимент, тухли, керемиди?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеИ какво ще стане? В Румъния от известно време ипотечните лихви са над 8.2%1
Изчистиха се от мафия и сега ще си берат плодовете.
Отделно виж и колко народ имат,виж им и икономиката.
Засега са ок ,защото нямаше криза която да идва отвън и икономиката им се представяше много добре.
Но това ще се промени
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еми той има доверен адвокат и познава домоуправителиLast edited by pwise; 27.04.2023, 14:10.
- 1 like
Коментар
� -
Пичове,
Някой ще обзавежда ли скоро жилище, че да се комбинираме да отидем до Турция и да напълним един камион с мебели, плочки, кухни и каквото ни трябва, че аз имам да обзавеждам 2 жилища. Гледам приятели и познати си обзаведоха и довършиха всичко за на 1/2 от цените в БГ. Ратко, ти кога ще обзавеждаш ап.8?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
е стига си се заяждал, джонката как купи докато прекосяваше Стара Планина?препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тоя епизод няма как да го докарат
ако ще и самия Джордж Лукас да викнат за продуцент
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
То не е въпроса в това който искал работил и го правил.Проблема в България е покупателната способност ,1000,2000,3000,4000 лева заплата няма значение ,въпроса е каква сила имаш за да живееш в България като цяло ти го казвам и за цените на всичко и не на последно място и за качеството на живота.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Имаше навремето една поредица за баш Майстора: на море, на екскурзия, фермер, началник и тн..
Дали не е време БНТ да започне нова подобна поредица:
нкавръка на екскурзия (в Одрин)
нкавръка работодател
нкавръка инвеститор
нкавръка майстор
нкавръка купува имот и тн...
ако ще и самия Джордж Лукас да викнат за продуцентпрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Не болен съм и сега съм хоум офис .
колко пъти ти писаха хората, да не завиждаш и да не злорадстваш,
че ще си докараш нещо.
айде, бързо оздравяване
и като ходиш на одрин да донесеш прах за пране, от евтиния
и кори за баница, че почти ми омръзнаха мекицитепрепоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Тука се пише на кило за заплати ,айде първо станете работодатели на едни поне 30 човека ,и почвата да им давате по 10 евро на час ,едно е да искаш друго е да има опции да се изработят тия числа./не е към теб/
Дали не е време БНТ да започне нова подобна поредица:
нкавръка на екскурзия (в Одрин)
нкавръка работодател
нкавръка инвеститор
нкавръка майстор
нкавръка купува имот и тн...
Мисля, че пасваш много по-добре в ролите отколкото Кирил Господинов. Ще станеш ТВ звезда.Last edited by Конан-Варварина; 27.04.2023, 13:35.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеВ момента казват средните лихви били 2.6,2.8 процента щели да стигнат 4%,НО говорим за средни 4%.
Това какво означава ,че ако сега се дават лихви на 4 % защото средните 2.6,2.8 се дават на малко хора ,обикновенно малък процент с високи доходи и определени сфери ,то при нива от 4 % средно сами си направете сметките средните РЕАЛНИ пазарни нива на лихвите какви ще бъдат_5% и даже и нагоре ще има
Цени за кв./м за Клуж-Напока2:
Година/тримесечие Цена за кв./м 2014.03 923 2015.03 986 2016.03 1168 2017.03 1250 2018.03 1470 2019.03 1560 2020.03 1785 2021.03 1834 2022.03 2309 2023.03 2396
За този румънски град, ръстът при цените е 159% за 10 години.
1. Сравнение на ипотечни кредити (Румъния)
2. Indecele (Cluj-Napoca)
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Разликата е,че сега населението на България е с 1 милион и 200 хиляди по-малко, отколкото през 2007г.На практика всеки,който иска да работи, го прави.Има недостиг на работна ръка. Което означава, че и такава криза да има,безработицата няма да се увеличи драстично. Най-много да стигне средното ниво за Еврозоната в момента от 6,6 процента.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Няма никакво значение дали има хора или не.
Няма никакво значение колко % безработицата или колко пенсионери чакали.
Важно е отвън каква криза ще дойде.Особедно ако всички икономически данни сочат,че тя ще е поне колкото 2007.
БГ не е изолирана икономика а точно обратното.
БГ не е изолиран остров на сигурността.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеСпециално за Пловдив мога да кажа от личен опит, че договорих за имот 18% намаление от офертната цена. Това намеление го договарях на 2 пъти докато го постигна, изтъквайки различни доводи. Имотът е на топ локация.
По добър контра индикатор няма !
Гаранция не е и няква топ локация,щото е много дребна риба
Коментар
�
Коментар