If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Затова ли такава паника го тресе
Къде е тръгнал да пикае срещу вятъра? Ще му вземат оборите и ще стане длъжник до живот.
Да спасява каквото може докато е време !
Туй последното е 50 евро кв, бре! То само новия покрив е глътнал 100-200 евра. Нали не можеше под себестойност?
Само навеса с барбекюто е 10к (само олук трябва, моя има 11 метра улук). А 100 метра ограда са 2х10к, а не съм стихнал до къщата ....
Без пари и много добре е започнато.
За желязото.
арматурното беше 3лв даже май 3,2 сега е под 2лв, профилите 4лв, сега са 2,60
Аз кът ви казвам, че ТУРизъма ще яде дръФцето, вие ми се смеете. Разходите - нагоре, приходите (от все по-бедните западнали туристи - надоле): Заради свитата печалба през 2022 г. "Албена" изплаща най-ниския дивидент досега
Акционерите ще получат по 11 ст. на акция бруто
Дружеството приключи 2022 г. със силен спад на печалбата до 992 хил. лева от почти 3 млн. лева година по-рано въпреки увеличението на приходите. Спадът на печалбата се дължи на силния ръст на разходите, особено на тези за персонал, външни услуги, енергия и т.н.
1000 пъти съм казвал,че аз НЯМА да купувам при каквито и да е цени.Имоти имам ! И то повече от 90% от списващите тук и далеч,далеч по-хубави от оборите на бай цинго,ако изобщо са негови даже
1000 пъти съм казвал, даже да ми дават безплатна кола +апартамент пак НЯМА ДА живея в СФ при НИКАКВИ обстоятелства понеже е ГЕТО.Какво остава пък да плащам Затова и съм обективен,за разлика от вас.
А 2040 БГ ще е една празна държава без народ.И такива като теб ще си продават оборите за без пари на ромите, само и само да се отърват.
Коментар