IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Дотук май не сме коментираме нищо свързано с теб. Коментирали сме заплати, данъци и САЩ. Ти не си плащал заплати и корпоративни данъци , но си първа писта да раздаваш акъли какви заплати и данъци трябва да плащат другите. Не си излизал от България ма раздаваш оценки за други държави.Какво съм коментирал свързано с теб (освен ако си ме нервирал и съм се изпуснал да ти кажа нещо по директно) ?
    Ако не си наясно това е форум,в който се дискутират различни теми на аматьорско ниво.Не е професионален форум.Така че всеки има право да коментира каквото си поиска, стига естествено да не обижда другите участници. И ако на някой не му харесва мнението на друг просто не му чете коментарите или го слага в игнора.Или пък го оборва с аргументи.А не да твърди, че мнението му било по-маловажно щом не е бил в дадена държава ,не бил работил в дадена сфера,живеел в малък град или други подобни неща.Сигурно мнението на някой бездомен наркоман от Ел Ей е по-важно от моето. Щото пича е от Ел Ей.Наистина голямо постижение.
    Last edited by mirodes; 03.05.2023, 08:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Че няма за коментираш това, което съм написал.Освен естествено ако то не засяга по някакъв начин, но нямам намерение изобщо да коментирам каквото и да е било,свързано с теб.
      Дотук май не сме коментираме нищо свързано с теб. Коментирали сме заплати, данъци и САЩ. Ти не си плащал заплати и корпоративни данъци , но си първа писта да раздаваш акъли какви заплати и данъци трябва да плащат другите. Не си излизал от България ма раздаваш оценки за други държави.Какво съм коментирал свързано с теб (освен ако си ме нервирал и съм се изпуснал да ти кажа нещо по директно) ?

Коментар

Какво обешание бе ?
        Че няма за коментираш това, което съм написал.Освен естествено ако то не засяга по някакъв начин, но нямам намерение изобщо да коментирам каквото и да е било,свързано с теб.
        А тоя случай със сестра ми е отпреди няколко години и тогава работеше друга работа.Но е имала здравна застраховка и въпреки това е платила 3000 долара.А тук дори хората без здравни осигуровки получават безплатна спешна помощ.
        Last edited by mirodes; 03.05.2023, 08:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Ти бил ли си в САЩ?
          И като не съм бил какво?Не мога да видя статистиката за убийствата и другите престъпления ли?Не мога да гледам клипове за десетките хиляди бездомници в големите им градове или за хилядите наркомани по улиците?Къде в България има такова нещо?
          А относно корупцията-та в САЩ фалшифицираха изборите,избраха изкукал дядка за президент, покриха далаверите на сина му и сексуалните му престъпления, ама България била символ на корупция.Нашенските мутри са като пионери в сравнение с тамошните далавераджии.
          Last edited by mirodes; 03.05.2023, 08:28.

Коментар

Надявам се да си спазиш обещанието,защото постоянно ми репликираш коментарите със заядлив тон.
            Аз също обещавам по никакъв начин да не те репликирам.
            Какво обешание бе ? Бил ли си в Шатите те пита човека

Сестра ти ако работеше в каунтито щеше да има добра застраховка и да плати само даунпеймънта за бързата помощ.
            Last edited by segato; 03.05.2023, 08:26.

Коментар

Пътувам. Айде жив и здрав.Ш'ми липсваш ма ще го преживея
              Надявам се да си спазиш обещанието,защото постоянно ми репликираш коментарите със заядлив тон.
              Аз също обещавам по никакъв начин да не те репликирам.

Коментар

Пътувай.Това беше последният път ,с който изобщо комуникирам с теб.Поведението ти е като на онези парвенюта с десетгодишните джипове ,който се мислят за повече от останалите хора. Та и ти така смяташ твоето мнение за по-важно въз основа на местоживеенето си и моето такова.
                Ако това ще те успокои мисли,че САЩ е раят, а в България мизерстваме.
                Преди мен ме изкарваше пълен лузър, сега и сестра ми излезе такава.Явно не си в тоя форум да дискутираш,а за да се покажеш колко си велик и какви лузъри са другите. Сестра ми работи в администрацията на областният съд ,а зетя в полицията. Не са богаташи като теб,ама не са и лузъри каквито ги изкарваш.
                САЩ има едно основно предимство пред България и това, че там се правят повече пари. Не е малко, но парите не са всичко на тоя свят .
                Ти бил ли си в САЩ?

Коментар

Пътувай.Това беше последният път ,с който изобщо комуникирам с теб.Поведението ти е като на онези парвенюта с десетгодишните джипове ,който се мислят за повече от останалите хора. Та и ти така смяташ твоето мнение за по-важно въз основа на местоживеенето си и моето такова.
                  САЩ има едно основно предимство пред България и това, че там се правят повече пари. Не е малко, но парите не са всичко на тоя свят .
                  Пътувам. Айде жив и здрав.Ш'ми липсваш ма ще го преживея

Коментар

За спорта ли спориш? За какво е всичко това ? Да ми докажеш колко било добре в България и колко зле в Щатите ? Ми аз съм живял и на двете места а ти не си излизал от окръжния си град , дали си по-запознат ?

Тия неща, които споделяш за училището, престъпността и бързата помощ не говорят добре за сестра ти. Аз ако бях на твое място намаше да ги разправям тия неща. Не искам да те засягам и мисля да спрем дотук.
                    Преди мен ме изкарваше пълен лузър, сега и сестра ми излезе такава.Явно не си в тоя форум да дискутираш,а за да се покажеш колко си велик и какви лузъри са другите. Сестра ми работи в администрацията на областният съд ,а зетя в полицията. Не са богаташи като теб,ама не са и лузъри каквито ги изкарваш.
                    Last edited by mirodes; 03.05.2023, 08:09.

Коментар

Викаш всичко е боклук в България. Услугите също.Сигурно немска фризьорка те постригва в пъти по-качествено от българска?Интересно защо масово емигрантите си оправят зъбите в България, щом са толкова лоши услугите?
                      А ерген в България и то доста заможен какъвто си ти да се оплаква от живота в България ми звучи доста нелепо.
                      само, че няма да е немска фризьорка
                      а ще е някое турче - берберче
                      препоръка е

Коментар

Що в САЩ няма ли случаи на полицейска корупция?Естествено, че има,което не означава, че е масова,както и за България не означава, че случаят Семерджиев е показателен за цялата полиция. Преди години се бях разровил в нета и открих над 50 статии за осъдени шофьори, които са осъдени, защото са предлагали подкуп на полицаи.А такива случаи са стотици. Вие вземате един случай и въз основа на него правите генерални изводи.А медиите в България 90 процента от емисиите на новините ги посвещават на криминална хроника .Даже ,когато нямат за какво да се хванат говорят и за смешни случаи като това,че някой блъснал спряла кола и избягал.Без жертви и пострадали. Но беше водеща новина. Или че дете е ударило шамар на друго в училище.
                        Колкото до образованието-ами то си е напълно адекватно. Ето моите деца ходят в държавна детска градина и съм абсолютно доволен от условията и учебния процес. Условията в градината са добри,храната също, постоянно ги водят на екскурзии,играят пиеси.Какво повече?Относно основното образование, ами майка ми беше учителка по математика над 40 години в основно училище и подготвяше деца за кандидатстване в елитни гимназии и техникума.И тъй като сестра ми в САЩ роди дете отиде да й помага в отглеждането за една година. А племенникът беше ученик в основно училище в САЩ. И майка каза,че е потресена, защото това,което учели в това основно училище било на много по-ниско ниво от това в България. Средното образование също е на ниво.Вече за висшето е ясно,но там голямо значение имат и финансовите възможности да се осигури подходяща база, а един български университет не може да се сравнява с американски по финансови възможности.Но пък американските университети са разпространители на левичарска пропаганда, WOKE, политическа коректност,джендър идеология и всякакви други малоумщини.
                        Относно престъпността-в САЩ е в пъти по-висопа.В българските градове може спокойно да се разхождаш, без да се опасяваш, че те ограбят,а жените да ги изнасилят.
                        Здравеопазването наистина не е на много високо ниво, ама по всяко време имаш достъп до лекар, без да плащаш нищо. Докато в САЩ здравеопазването е много, ама много скъпо.Колко процента от населението могат да си позволят най-доброто здравеопазване?Имах един братовчед в САЩ,чиято жена се разболя тежко. Каза,че се е разорил и всичките му спестявания са отишли за лечението й.Сестра ми беше се обадила на Спешна помощ и след това плати 3000 долара, въпреки че има здравна застраховка. И й насрочили час при специалист след 1 месец.В България още същият ден ще те прегледа специалист.
                        За спорта ли спориш? За какво е всичко това ? Да ме открехнеш колко е добре в България и колко зле в Щатите ? Ми аз съм живял и на двете места а ти не си излизал от окръжния си град, дали си по-запознат ? Едва ли може и за София да кажеш нещо , камо ли за друга държава.

Тия неща, които споделяш за училището, престъпността и бързата помощ не говорят добре за сестра ти. Аз ако бях на твое място намаше да ги разправям по форумите. Не искам да те засягам и мисля да спрем дотук.
                        Last edited by segato; 03.05.2023, 08:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

В България дори да имаш пари, няма за какво да ги харчиш, защото всичко е боклук, а услугите са измама.
                          Съответно прибягваш до вносни такива, а те са по-скъпи отколкото на запад.
                          Викаш всичко е боклук в България. Услугите също.Сигурно немска фризьорка те постригва в пъти по-качествено от българска?Интересно защо масово емигрантите си оправят зъбите в България, щом са толкова лоши услугите?
                          А ерген в България и то доста заможен какъвто си ти да се оплаква от живота в България ми звучи доста нелепо.
                          Last edited by mirodes; 03.05.2023, 05:46.

Коментар

В България може да се живее много добре , по 6 месеца в година ако идваш с парите си като пенсионер и се рахождаш по градинките Вече има средна класа , лекари фармацевти, инженери, програмисти, някои от работещите в ДА, която живее много добре сравнено с живота преди 20 години, но качеството на живот е все още много по-ниско от това на развитите държави. Например за здравеопазване, училища, детски градини , трябва да плащаш допълнително за да получиш еквивалента на това което, би получил стандартно в друга държава от ЕС. Вие естествено го пропускате като смятате разходите за живот. Хората , които не са средна класа, живеят в мизерия. Надявам се да не спорим и затова.

Семерджиев беше пример за корупцията в страната, Колко години е живял и колко дрога е продал без проблеми преди да се случи нещастието ? Дори след това , при условие , че беше много публичен случай изчезнаха изследвания и накрая тихомълком ше му намалят наказанието защото няма достатъчно доказателства.

Ако спрете да гледате в канчето на другите , може би ше успеете да чуете доводите им. Не мога да разбера как Ви ги раждат главите , че хората масово съжаляват, че са емигрирали, като продължават да го правят ? Хем се оплаквате , че хората се изнасят, хем били съжалявали. Ми който съжалява ще се върне бе. Да не са затворили границите ?
                            Що в САЩ няма ли случаи на полицейска корупция?Естествено, че има,което не означава, че е масова,както и за България не означава, че случаят Семерджиев е показателен за цялата полиция. Преди години се бях разровил в нета и открих над 50 статии за осъдени шофьори, които са осъдени, защото са предлагали подкуп на полицаи.А такива случаи са стотици. Вие вземате един случай и въз основа на него правите генерални изводи.А медиите в България 90 процента от емисиите на новините ги посвещават на криминална хроника .Даже ,когато нямат за какво да се хванат говорят и за смешни случаи като това,че някой блъснал спряла кола и избягал.Без жертви и пострадали. Но беше водеща новина. Или че дете е ударило шамар на друго в училище.
                            Колкото до образованието-ами то си е напълно адекватно. Ето моите деца ходят в държавна детска градина и съм абсолютно доволен от условията и учебния процес. Условията в градината са добри,храната също, постоянно ги водят на екскурзии,играят пиеси.Какво повече?Относно основното образование, ами майка ми беше учителка по математика над 40 години в основно училище и подготвяше деца за кандидатстване в елитни гимназии и техникума.И тъй като сестра ми в САЩ роди дете отиде да й помага в отглеждането за една година. А племенникът беше ученик в основно училище в САЩ. И майка каза,че е потресена, защото това,което учели в това основно училище било на много по-ниско ниво от това в България. Средното образование също е на ниво.Вече за висшето е ясно,но там голямо значение имат и финансовите възможности да се осигури подходяща база, а един български университет не може да се сравнява с американски по финансови възможности.Но пък американските университети са разпространители на левичарска пропаганда, WOKE, политическа коректност,джендър идеология и всякакви други малоумщини.
                            Относно престъпността-в САЩ е в пъти по-висопа.В българските градове може спокойно да се разхождаш, без да се опасяваш, че те ограбят,а жените да ги изнасилят.
                            Здравеопазването наистина не е на много високо ниво, ама по всяко време имаш достъп до лекар, без да плащаш нищо. Докато в САЩ здравеопазването е много, ама много скъпо.Колко процента от населението могат да си позволят най-доброто здравеопазване?Имах един братовчед в САЩ,чиято жена се разболя тежко. Каза,че се е разорил и всичките му спестявания са отишли за лечението й.Сестра ми беше се обадила на Спешна помощ и след това плати 3000 долара, въпреки че има здравна застраховка. И й насрочили час при специалист след 1 месец.В България още същият ден ще те прегледа специалист.
                            Last edited by mirodes; 03.05.2023, 05:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

100 пъти повтори думичката "може би",може би,може би ...селска вечеринка...Банките..може би,банките може би...Наскоро партньора на Бъфет ги нареди всичките тия уж парични мениджъри,като каза че не струват нищо и само се борят за едните такси които да вземат от инвеститорите но на практика не познават пазара,има го в нета намери го
                              Той щото не иска да прибере едни пари от лузърите ..... бе ти в кой свят живееш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
                                Шоково вдигане на лихвите по ипотечните кредити едва ли ще има у нас - Bloomberg (bloombergtv.bg)

Шоково вдигане по съществуващи и нови кредити едва ли ще видим. Някои банки, които предлагат много атрактивни лихви по кредитите, имат немалък резерв от една до три години, може и повече – да оставят тези кредити да работят на загуба за тях само и само да няма сътресение на пазара. Тоест може да видим първоначално повишаване на лихвите, но само по новоотпуснатите кредити – да се забави новото отпускане на кредити. На съществуващи кредити трудно ще има повишаване на лихвите. Това заяви Николай Ваньов, управляващ директор на MK Brokers, в предаването „Светът е бизнес“ с водещ Ивайло Лаков.

===2039===

И тази опорка ли се сгромоли? Е оти така? Язък за толко зор и джвакане на жабешка слуз.
                                100 пъти повтори думичката "може би",може би,може би ...селска вечеринка...Банките..може би,банките може би...Наскоро партньора на Бъфет ги нареди всичките тия уж парични мениджъри,като каза че не струват нищо и само се борят за едните такси които да вземат от инвеститорите но на практика не познават пазара,има го в нета намери го

Коментар

Working...
                                X