IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

аз дори не разбрах, кое е толкова фрапантно в тая снимка
    За мен фрапантното е безумното като брой ново строителство (за липсата на градоустройство няма да кажа нищо). Аз ако съм, като теб и съм наблъскал всяка стотинка в тухли хич няма да ме радват подобни снимки, ама ти си знаеш...

https://money.bg/business/stroitelst...-se-stroi.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Е, все пак тя е учителка по география, магистратура по английска филология и учител по география на английски в една от най-елитните по бал софийски гимназии. Дъщерята само с два западни езика. Затова Берти ми каза, че съм лузър.
      Някой въобще не го е послушал и, само като разбраха, че е с два западни езици, я назначиха на работа яйчарите за 40м., без никакви мъчителни за нея въпроси
      без да се заяждам или нещо такова,
      но аз наистина не си го представям бъртрам на свободния пазар на труда
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Нека се подиграват, сега ще им дам да се ширят под наем и при мен. Давам 10% отстъпка от наема на всеки, който ми се е подигравал с едно условие, договора да е минимум с 5г. период. Иде реч за къща в Редута и апарт в Бургас, както и за търговски обект в Овча купел, ул. Централна, близо до метростанция. Който понижител-подигравчия прояви интерес, 10% отстъпка от редовна оферта. Отстъпката я правя, щото са милионери и следователно, дългосрочно платежоспособни.
        Бряяя, щом "бащата" на темата започна с дискаунтите, то нещата не отиват на добре...

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Подобни недоразумения ги има в почти всеки столичен квартал, за съжаление...
          аз дори не разбрах, кое е толкова фрапантно в тая снимка
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

На Надежда ми мяза ама а де

Ама не е това https://www.google.com/maps/@42.7271...8192?entry=ttu
            Подобни недоразумения ги има в почти всеки столичен квартал, за съжаление...

Коментар

Не съзнавам колко голямо страшилище са ипотеките?? Бившата ми сключи такава за ЕПК гарсониерка 45м2 за 25г. при вноска 700лв. и заплата 2,5 и допълнителна заетост 1,7. Колко страшно е? Даже пълен лукс ремонт си е направила....кого страхуват клетите понижители?
              а накавръчко лапа мУ'ите
              препоръка е

Коментар

Нека се подиграват, сега ще им дам да се ширят под наем и при мен. Давам 10% отстъпка от наема на всеки, който ми се е подигравал с едно условие, договора да е минимум с 5г. период. Иде реч за къща в Редута и апарт в Бургас, както и за търговски обект в Овча купел, ул. Централна, близо до метростанция. Който понижител-подигравчия прояви интерес, 10% отстъпка от редовна оферта. Отстъпката я правя, щото са милионери и следователно, дългосрочно платежоспособни.
                никакъв дискаунт лордче
                та те са милионери, за бога!
                препоръка е

Коментар

ще го приема като знак, да се ушия в още една ипотечка
                  Не съзнавам колко голямо страшилище са ипотеките??
                  Last edited by Bailor; 03.06.2023, 08:33.

Коментар

подиграват се, щото лордчето като пчеличка е събирал и ги е купил
                    а те се ширят под наем
                    Last edited by Bailor; 02.06.2023, 20:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Кавръков, уж си учил и работил икономика, а не си разбрал, че отдавна е взето решение за гърч на спестителите. Харесва ли ти или не, факт. И на мен не ми харесва. Според мен е неправилно, неморално и пагубно в цивилизационно отношение, но е факт. Трябва да признаеш, че ако се беше набълбукал със заеми, сега щеше да си гледаш живота.
                      ще го приема като знак, да се ушия в още една ипотечка
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Такива решения всеки взима сам за себе си ,а да говориш че някой си бил мизерник според твоето определение за начин на живот е меко казано просташко и признак на доста ниска доза човещина
                        Кавръков, уж си учил и работил икономика, а не си разбрал, че отдавна е взето решение за гърч на спестителите. Харесва ли ти или не, факт. И на мен не ми харесва. Според мен е неправилно, неморално и пагубно в цивилизационно отношение, но е факт. Трябва да признаеш, че ако се беше набълбукал със заеми, сега щеше да си гледаш живота.

Коментар

Познайте от кой квартал е снимката ?
                          На Надежда ми мяза ама а де

Ама не е това https://www.google.com/maps/@42.7271...8192?entry=ttu
                          Last edited by cyclop; 02.06.2023, 18:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

В измерването на богатството влизат всички активи.Така че и ти най-вероятно си милионер с имотите,които притежаваш.
                            Тук се подиграват на имотите на Лорда,ама тия имоти са си сериозен актив.
                            подиграват се, щото лордчето като пчеличка е събирал и ги е купил
                            а те се ширят под наем
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

И какво излиза според теб, или живееш като скот и спестяваш, или живееш нормално и оставаш безимотен. Няма средно положение.

Обаче в България все още има. Вместо да се завират три семейства в едно жилище или да наемат допълнителни, може просто да си ги вземат с ипотека. Така хем живеят нормално, хем остават с три имота накрая. Само балъците спестявате чрез мизерия.
                              Такива решения всеки взима сам за себе си ,а да говориш че някой си бил мизерник според твоето определение за начин на живот е меко казано просташко и признак на доста ниска доза човещина

Коментар

Познайте от кой квартал е снимката ?
                                по огледи ли си
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X