Първоначално изпратено от gbikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by MorskiShop; 07.06.2023, 19:37.
-
Първоначално изпратено от bota156..... Макар че аз имам един сега завършващ се апартамент и платих 1,24 лв данък за половин година (половин от миналата 2022) когато го купих. Смет още нема, разбира се.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Да де, нали за услугата говоря от 1 месец. Салата 19 кинта, Лаврак 35, огромен строеж на главната улица, бетон, прахоляк, мизерия, само 1 паркинг зад Адмирал за 3 кинта на час. Бруталното бетониране вече дава резултати, да им е честито. Аз се учудвам, че изобщо някой идва в тоя кенеВ, на мен пари да ми дават няма да отида. Утре съм на средиземноморието.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не знаеш как да пуснеш кавръковата справка
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 132561 euro
Средна цена на кв.м: 1853 euro.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнениеОтваря ми се една възможност: апарт във Варна, готов прилично обзаведен с наемател. Наем 800лв + вероятна възможност за вдигане на наема до 900. Искат му на оферта 135К евро. Ще рече доходност по-малко от 4%. На 4ти етаж от 5 без асансьор в вмалка кооперация от 2001ва с по 2 апарта на етаж. Взех да се замислям. Принципа ми до момента е, че не съм купувал имоти с доходност по-малка от 8%, но в БГ такива вече отдавна не съм срещал, по-скоро се замислям за инвестиция в бизнес имот където обикновено доходността започва от 8%. Чудя се на калъч съм. ратко? Дюри?
Про: готово обзаведено с наемател. (няма занимавка с майстори и търсене на наематели), близо до центъра на Варна.
контра: без асансьор, няма гледка, паркирането е проблемно. За собствено ползване - абсурд.
Човека си има вероятно договор, кво ще вдигаш. Преди да му е изтекъл срока нищо че се сменя собствеността не е редно. В чисто психологически аспект ще се омете.Last edited by bulgarian lev; 07.06.2023, 18:51.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еми, като го опампурят 1-2 сезона, може и да им се изЯсни малко
айде, приятно
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Туй що така излиза вече, да не е от земетресението -
[ATTACH=CONFIG]n4073935[/ATTACH]
Или сме живели в някаква утопия?Не знаеш как да пуснеш кавръковата справка
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем,
Средна цена на имотите в извадката: 132561 euro
Средна цена на кв.м: 1853 euro.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Да де, нали за услугата говоря от 1 месец. Салата 19 кинта, Лаврак 35, огромен строеж на главната улица, бетон, прахоляк, мизерия, само 1 паркинг зад Адмирал за 3 кинта на час. Бруталното бетониране вече дава резултати, да им е честито. Аз се учудвам, че изобщо някой идва в тоя кенеВ, на мен пари да ми дават няма да отида. Утре съм на средиземноморието.
айде, приятнопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАз кът ви казвах, че идва отрезняване, вие се смеехте!
На "Златните" туристи няма (СНИМКИ)
В края на март хотелиери от курорта изказаха силното си притеснение за предстоящия летен сезон
https://www.chernomore.bg/a/2-varna/...sA4PUzOfWfYZhA
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнениеОтваря ми се една възможност: апарт във Варна, готов прилично обзаведен с наемател. Наем 800лв + вероятна възможност за вдигане на наема до 900. Искат му на оферта 135К евро. Ще рече доходност по-малко от 4%. На 4ти етаж от 5 без асансьор в вмалка кооперация от 2001ва с по 2 апарта на етаж. Взех да се замислям. Принципа ми до момента е, че не съм купувал имоти с доходност по-малка от 8%, но в БГ такива вече отдавна не съм срещал, по-скоро се замислям за инвестиция в бизнес имот където обикновено доходността започва от 8%. Чудя се на калъч съм. ратко? Дюри?
Про: готово обзаведено с наемател. (няма занимавка с майстори и търсене на наематели), близо до центъра на Варна.
контра: без асансьор, няма гледка, паркирането е проблемно. За собствено ползване - абсурд.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
виж коментарите. не е, че нямат пари хората а, че не искат да ги дават за такава "услуга"
Коментар
Коментар