IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение

Не ме стряскай така, моля те, че реших, че е тръгнала разпродажба за която не съм разбрал. чу, че имали намерения преди години не ми върши работа. Почти бях започнал да въртя телефоните на хората бе човек.
    Следващия път ще го проверя това обстойно, защото имаше причина да седят в забрава цяла улица отгоре, но не ми беше тогава до това и после на няколко пъти се сещах. Най-вероятно това са стари сгради, които са били на французите, които са си тръгнали след това? Самата стара база си седи там и се разрушава. Това е факт. Това, което е оправено най-вероятно е било на разни от червената буржоазия може би.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Мисля, че колегата Segato наскоро беше купил имот в Кан, Франция.
      купил е, да
      абе аз що си мислех, че по администрацията ги водат на
      беаплатни /за тях..../ курсове по критично мислене.
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Не съм се интересувал последните две-три години, и току-що се сетих, защото си спомних, че последния път когато бях там от управата имаха такива намерения за горната част на курорта, на която улица има в лошо състояние и занемарени останали небутнати сгради както са си били може би още с изграждането на курорта. Има и читава част от базата, която е запазена. На мен там ми харесва.
        Не ме стряскай така, моля те, че реших, че е тръгнала разпродажба за която не съм разбрал. чу, че имали намерения преди години не ми върши работа. Почти бях започнал да въртя телефоните на хората бе човек.

Коментар

Как бе, у Априлци обзавеждаме обора къде дедо гледаше козите..
          На обора само подовите му настилки струват колкото цялата ти виличка бе льольо. Масивно дюшеме от дъб по под и таван виждал ли си? С фрезовка, ръчна изработка. Облицовки от естествена плоча. Кухнята и мебелите 100% масив. Уреди най-висок клас. Такова нещо ти нокога няма да имаш, не си и виждал даже.

Най-големият ти лаф беше как като си остъклил верандата и децата били захласнати от гледката. Все едно гледката я е нямало преди остъкляването, хахахаха. Абе банскалии сте уж умни хора, родът ти е уважаван, откъде се пръкна такова просто изчадие...Наистина не разбирам доктора защо дружи с теб - много под нивото му си.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Цялото ни черноморие е свлачищен район особено северното.
            Русалка е на разстояние от Варна горе долу колкото и Балчик (само, че на юг от варна) и е добре да се прегледа картата с активните свлачища.

Ти по-добре от мен знаеш, какво значи да строиш в свлачищен район. Сума сгради във Фиш-фиш са без нужната документация, а изрядните такива ако искаш да ги разширяваш законно е проблем. Дограми, леки конструкции и тн..

Една от причините фиш-фиша да не е разбутан нацяло и застроен с мега яки вили е именно активното свлачище, което закрепиха... уж. Аз на милионите изхарчени от герб за инфраструктура много много вяра не хващам. Дано са го направили да изкара повече.
            Достатъчно! Господи, моля те ела си събери арменците! Как можа при цялата си мощ и величие да ги създадеш на тази земя?
            Last edited by gbikov; 13.06.2023, 23:05.

Коментар

Къде е Варна, къде е Русалка? Почти същото като Ереван и Ташкент. Русалка е на скала бе муньо мамин. Това беше френско селище. Сега е отвратително там де.

Цялото ни черноморие е свлачищен район особено северното.
              Русалка е на разстояние от Варна горе долу колкото и Балчик (само, че на юг от варна) и е добре да се прегледа картата с активните свлачища.

Ти по-добре от мен знаеш, какво значи да строиш в свлачищен район. Сума сгради във Фиш-фиш са без нужната документация, а изрядните такива ако искаш да ги разширяваш законно е проблем. Дограми, леки конструкции и тн..

Една от причините фиш-фиша да не е разбутан нацяло и застроен с мега яки вили е именно активното свлачище, което закрепиха... уж. Аз на милионите изхарчени от герб за инфраструктура много много вяра не хващам. Дано са го направили да изкара повече, но ако са пълнили чекмеджета тогава ще има проблем.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Хахаха, не чух и не видях ни един гастар да се включи тук и да каже ей, купих нещо, и е идеално. Па дали ще е пентхауз в топ курорт или луксозна къща от каталозите на Лукс имоти, абе едно студио в Ямбол не чух да са купили.
                Мисля, че колегата Segato наскоро беше купил имот в Кан, Франция.

Коментар

би ли дал повече инфо. Как разбра, къде, кого трябва да питам?
                  Не съм се интересувал последните две-три години, и току-що се сетих, защото си спомних, че последния път когато бях там от управата имаха такива намерения за горната част на курорта, на която улица има в лошо състояние и занемарени останали небутнати сгради както са си били може би още с изграждането на курорта. Има и читава част от базата, която е запазена. На мен там ми харесва.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Хахаха, не чух и не видях ни един гастар да се включи тук и да каже ей, купих нещо, и е идеално. Па дали ще е пентхауз в топ курорт или луксозна къща от каталозите на Лукс имоти, абе едно студио в Ямбол не чух да са купили.
                    Как бе, у Априлци обзавеждаме обора къде дедо гледаше козите..

Коментар

А какво мислите за Русалка? Баневите разпродават стари бунгала, които могат да се реновират.
                      Не е лошо като идея. Но сега чувам и аз. Русалка си беше защитена местност от време оно. Но, както казва Биков с парцела и една каравана като тези в Св. Георги би било добре.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

преди да се купува около Варна е добре да се съобразите с тази карта и да си направите консултация със специалист.
                        http://gz-varna.mrrb.government.bg/map/
                        Къде е Варна, къде е Русалка? Почти същото като Ереван и Ташкент. Русалка е на скала бе муньо мамин. Това беше френско селище. Сега е отвратително там де.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Така де. Аз съм много силно залитнал по забутани планински села, ама това е толкова приятно място, че направо ме навежда на пожелателни мисли.
                          циклопчо, диверсифицирай
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не съм съгласен
                            виждал съм цели гаражи облепени с плакати на голи жени
                            и не очаквам, който ги е лепил, да си ги е позволил
                            просто е събирал матрял...
                            сещаш се, нали
                            молим те, сопри се приседнА ми розенцето

Коментар

А какво мислите за Русалка? Баневите разпродават стари бунгала, които могат да се реновират.
                              преди да се купува около Варна е добре да се съобразите с тази карта и да си направите консултация със специалист.
                              http://gz-varna.mrrb.government.bg/map/
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                                Емигрантски балъци-еснафи си представят че ако няма хасфалт, не е Престиж. Сложил, горкия, линк към едно прекрасно място, но понеже не отговаря на посадените в маломерното му снобско съзнание представи за "КУРорт", явно е "лошо". Малее, толкова ми е жал за вас - че трябва да живеете със собственото си съзнание - аз надниквам само за миг и пак изтръпвам.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X