Първоначално изпратено от gbikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Мисля, че колегата Segato наскоро беше купил имот в Кан, Франция.
абе аз що си мислех, че по администрацията ги водат на
беаплатни /за тях..../ курсове по критично мислене.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Не съм се интересувал последните две-три години, и току-що се сетих, защото си спомних, че последния път когато бях там от управата имаха такива намерения за горната част на курорта, на която улица има в лошо състояние и занемарени останали небутнати сгради както са си били може би още с изграждането на курорта. Има и читава част от базата, която е запазена. На мен там ми харесва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Как бе, у Априлци обзавеждаме обора къде дедо гледаше козите..
Най-големият ти лаф беше как като си остъклил верандата и децата били захласнати от гледката. Все едно гледката я е нямало преди остъкляването, хахахаха. Абе банскалии сте уж умни хора, родът ти е уважаван, откъде се пръкна такова просто изчадие...Наистина не разбирам доктора защо дружи с теб - много под нивото му си.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Цялото ни черноморие е свлачищен район особено северното.
Русалка е на разстояние от Варна горе долу колкото и Балчик (само, че на юг от варна) и е добре да се прегледа картата с активните свлачища.
Ти по-добре от мен знаеш, какво значи да строиш в свлачищен район. Сума сгради във Фиш-фиш са без нужната документация, а изрядните такива ако искаш да ги разширяваш законно е проблем. Дограми, леки конструкции и тн..
Една от причините фиш-фиша да не е разбутан нацяло и застроен с мега яки вили е именно активното свлачище, което закрепиха... уж. Аз на милионите изхарчени от герб за инфраструктура много много вяра не хващам. Дано са го направили да изкара повече.Last edited by gbikov; 13.06.2023, 23:05.
- 1 like
Коментар
-
Къде е Варна, къде е Русалка? Почти същото като Ереван и Ташкент. Русалка е на скала бе муньо мамин. Това беше френско селище. Сега е отвратително там де.
Цялото ни черноморие е свлачищен район особено северното.
Русалка е на разстояние от Варна горе долу колкото и Балчик (само, че на юг от варна) и е добре да се прегледа картата с активните свлачища.
Ти по-добре от мен знаеш, какво значи да строиш в свлачищен район. Сума сгради във Фиш-фиш са без нужната документация, а изрядните такива ако искаш да ги разширяваш законно е проблем. Дограми, леки конструкции и тн..
Една от причините фиш-фиша да не е разбутан нацяло и застроен с мега яки вили е именно активното свлачище, което закрепиха... уж. Аз на милионите изхарчени от герб за инфраструктура много много вяра не хващам. Дано са го направили да изкара повече, но ако са пълнили чекмеджета тогава ще има проблем.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Хахаха, не чух и не видях ни един гастар да се включи тук и да каже ей, купих нещо, и е идеално. Па дали ще е пентхауз в топ курорт или луксозна къща от каталозите на Лукс имоти, абе едно студио в Ямбол не чух да са купили.
Коментар
-
би ли дал повече инфо. Как разбра, къде, кого трябва да питам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Хахаха, не чух и не видях ни един гастар да се включи тук и да каже ей, купих нещо, и е идеално. Па дали ще е пентхауз в топ курорт или луксозна къща от каталозите на Лукс имоти, абе едно студио в Ямбол не чух да са купили.
Коментар
-
А какво мислите за Русалка? Баневите разпродават стари бунгала, които могат да се реновират.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
преди да се купува около Варна е добре да се съобразите с тази карта и да си направите консултация със специалист.
http://gz-varna.mrrb.government.bg/map/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Така де. Аз съм много силно залитнал по забутани планински села, ама това е толкова приятно място, че направо ме навежда на пожелателни мисли.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не съм съгласен
виждал съм цели гаражи облепени с плакати на голи жени
и не очаквам, който ги е лепил, да си ги е позволил
просто е събирал матрял...
сещаш се, налиприседнА ми розенцето
Коментар
-
А какво мислите за Русалка? Баневите разпродават стари бунгала, които могат да се реновират.
http://gz-varna.mrrb.government.bg/map/
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеЕмигрантски балъци-еснафи си представят че ако няма хасфалт, не е Престиж. Сложил, горкия, линк към едно прекрасно място, но понеже не отговаря на посадените в маломерното му снобско съзнание представи за "КУРорт", явно е "лошо". Малее, толкова ми е жал за вас - че трябва да живеете със собственото си съзнание - аз надниквам само за миг и пак изтръпвам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар