IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение

Психично болен индивид е този който твърди, че имот в БГ никога няма да купи и същевременно знае всички обяви от имот.бг наизуст. Знаем, че гастарския живот не е за всеки трудно се понасят загуби понесени заради некадърността на ДС отрочета-изчадия.
    не съм съгласен
    виждал съм цели гаражи облепени с плакати на голи жени
    и не очаквам, който ги е лепил, да си ги е позволил
    просто е събирал матрял...
    сещаш се, нали
    препоръка е

Коментар

Не е, не е. Тук е отвратително. Да не мислиш, че е кой знае какво да си пиеш розенце от реколтата на Албена, да си зяпаш морето и да си смучеш пурата. Гадно е, едвам издържам тук.
      Така де. Аз съм много силно залитнал по забутани планински села, ама това е толкова приятно място, че направо ме навежда на пожелателни мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

А какво мислите за Русалка? Баневите разпродават стари бунгала, които могат да се реновират.
        би ли дал повече инфо. Как разбра, къде, кого трябва да питам? Продават само бунгалата или и земята под тях?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да. Няколко са местата където е перфектно да имаш къща. Край Созопол - Буджака...ноооо, цените са космически...имам предвид хубава панорама. Иначе къщи колкото щеш по морето.
          А какво мислите за Русалка? Баневите разпродават стари бунгала, които могат да се реновират.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
            Емигрантски балъци-еснафи си представят че ако няма хасфалт, не е Престиж. Сложил, горкия, линк към едно прекрасно място, но понеже не отговаря на посадените в маломерното му снобско съзнание представи за "КУРорт", явно е "лошо". Малее, толкова ми е жал за вас - че трябва да живеете със собственото си съзнание - аз надниквам само за миг и пак изтръпвам.
            Не е, не е. Тук е отвратително. Да не мислиш, че е кой знае какво да си пиеш розенце от реколтата на Албена, да си зяпаш морето и да си смучеш пурата. Гадно е, едвам издържам тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Къде е това? За „Фиш-Фиш” ли?
              Да. Няколко са местата където е перфектно да имаш къща. Край Созопол - Буджака...ноооо, цените са космически...имам предвид хубава панорама. Иначе къщи колкото щеш по морето.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

най-много се уплаших в следния редш
                - накавръка да не нагази зеленото. макар, че е по-скоро , като за джорч, лукас тематиката
                - джонката да ни пребие с папката с актове пред неро. тук разчитам, че няма да ме различи в тълпата, все пак съм мишок
                - бъртрам може да донесе само малкия талон на трактора
                че се попикам бе човек.. Виж некъде бърбъна да го купиш на промоция, че после нема с какво да обзаведеш ап. ном.9

Коментар

• Емигрантски балъци-еснафи си представят че ако няма хасфалт, не е Престиж. Сложил, горкия, линк към едно прекрасно място, но понеже не отговаря на посадените в маломерното му снобско съзнание представи за "КУРорт", явно е "лошо". Малее, толкова ми е жал за вас - че трябва да живеете със собственото си съзнание - аз надниквам само за миг и пак изтръпвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Гледай само "Фиш фиш" каква кочина представлява:

https://www.google.com/maps/@43.3799...6656?entry=ttu

На тези кофтори всичките лайна се изливат в морето, а кибиков яде прясна риба, расла във фекални води. Да живееш в лайна, да се храниш в лайна и същевременно да се горедееш с това - само психично болен индивид може да се похвали с такива заложби. Карлово е като приказка пред това тук.
                    Психично болен индивид е този който твърди, че имот в БГ никога няма да купи и същевременно знае всички обяви от имот.бг наизуст. Знаем, че гастарския живот не е за всеки трудно се понасят загуби понесени заради некадърността на ДС отрочета-изчадия.

Коментар

Ще видиш ти сега като си дойде гастарчо от швабско дето щеше да забрави за БГ и който знае всички обяви наизуст. Ще ни чака пред Неро с поне 3 папки с нотариални актове. Стягай се да купуваш много бърбън... А нищо чудно и предводителя от Ереван да донесе нот. акт на баня Мадара. Те тога ще олекнеш откъм бърбън...
                      Айде да не те плаша, че и човеко с доматите е решил да ти става съсед и се оглежда за неко апартче на светло зелено низ Младостите.
                      най-много се уплаших в следния ред:
                      - накавръка да не нагази зеленото. макар, че е по-скоро , като за джорч лукас тематиката
                      - джонката да ни пребие с папката с актове пред неро. тук разчитам, че няма да ме различи в тълпата, все пак съм мишок
                      - бъртрам може да донесе само малкия талон на трактора
                      Last edited by ratten; 13.06.2023, 22:43.
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Гледай само "Фиш фиш" каква кочина представлява:

https://www.google.com/maps/@43.3799...6656?entry=ttu

На тези кофтори всичките лайна се изливат в морето, а кибиков яде прясна риба, расла във фекални води. Да живееш в лайна, да се храниш в лайна и същевременно да се горедееш с това - само психично болен индивид може да се похвали с такива заложби. Карлово е като приказка пред това тук.
                        Ти още малко и къщата ми с тоалетната ще покажеш, бре
                        Това не е луксозен курорт. И в това му е чара. А органична материя не замърсява морета. Те се самопочистват, но не си мисли че лайната капят от високото в морето. Несериозно е. Моля те, Джони.
                        Last edited by bulgarian lev; 13.06.2023, 22:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

И с известно количество земеделска земица, за да купувам там потвърждавам и пред Кавръка и Джони и който и да е. Това е уникално място за релакс. Тихо, с море, панорама, чиста махала, в близост и до три града - Варна, Балчик и Добрич където има всичко необходимо, с местни магазинчета и ресторанти на плажа и на пътя, хем си в цивилизацията, хем чуваш в тишината само ударите на сърцето си и на кълвача през деня, шума на вълните и нищо друго. А чистия въздух и хладните нощи...друга къща не ща. Ни на село, ни в Балкана. Узрях за имотите достатъчно и имам усета кво ми трябва.
                          Къде е това? За „Фиш-Фиш” ли?

Коментар

Интересно, аз на кой да вярвам за какво иде реч? На моя нов съсед, с апарти в София и Плевен или на двама-трима бездомни шушляци свиращи се по квартири и деЦки?
                            И с известно количество земеделска земица, за да купувам там потвърждавам и пред Кавръка и Джони и който и да е. Това е уникално място за релакс. Тихо, с море, панорама, чиста махала, в близост и до три града - Варна, Балчик и Добрич където има всичко необходимо, с местни магазинчета и ресторанти на плажа и на пътя, хем си в цивилизацията, хем чуваш в тишината само ударите на сърцето си и на кълвача през деня, шума на вълните и нищо друго. А чистия въздух и хладните нощи...друга къща не ща. Ни на село, ни в Балкана. Узрях за имотите достатъчно и имам усета кво ми трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

еми, ей така
                              до скоро разни накавръци и лаконици звъняха по строители и брокери да питат за дискаунти
                              все пак спадът беше започнал и вървеше с бърз ход...
                              но пазара започва да се саморегулира и запитванията идват само от реални купувачи
                              вероятно има паралелни статии за увеличен интерес към квартирите
                              а сигурно има и нови теми по форумите; "помогнете, как мога да крада вода в панелен блок", "как да не платя сметката за входа, без да ме помислят за цървул"и тн
                              Ще видиш ти сега като си дойде гастарчо от швабско дето щеше да забрави за БГ и който знае всички обяви наизуст. Ще ни чака пред Неро с поне 3 папки с нотариални актове. Стягай се да купуваш много бърбън... А нищо чудно и предводителя от Ереван да донесе нот. акт на баня Мадара. Те тога ще олекнеш откъм бърбън...
                              Айде да не те плаша, че и човеко с доматите е решил да ти става съсед и се оглежда за неко апартче на светло зелено низ Младостите.
                              Last edited by gbikov; 13.06.2023, 22:14.

Коментар

Амааа... Как така?!! Нооо... защо?!! Откъде накъде?!!! Ами ние кога ще се измъкваме от квартирите и деЦките?!!! Не е честно.
                                еми, ей така
                                до скоро разни накавръци и лаконици звъняха по строители и брокери да питат за дискаунти
                                все пак спадът беше започнал и вървеше с бърз ход...
                                но пазара започва да се саморегулира и запитванията идват само от реални купувачи
                                вероятно има паралелни статии за увеличен интерес към квартирите
                                а сигурно има и нови теми по форумите; "помогнете, как мога да крада вода в панелен блок", "как да не платя сметката за входа, без да ме помислят за цървул"и тн
                                Last edited by ratten; 13.06.2023, 21:57.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X