Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз ако бях слушал глупостите на майка ми, нямаше да купя никога. Щях да си спя със зайчето в детската.
А пък братовчед ми, хем не е купил сам (получи наследствен апарт, който отдава под наем), хем живее при техните, хем гони циганките в региона,
Както виждаш и мен донякъде ме хваща яд, че преди години вместо да си държа буферен кеш - не съм купувал, но така съм считал за правилно, съответно така съм процедирал. А колко повече съм потрошил за всичко останало - живот, кръчми, коли и т.н., там даже не си правя труда да смятам, че главата ме боли. Учудващо е как с времето хората улягат и това което носи радост на младини, не е по същия начин след време.
Затова и до някаква степен го разбирам Кавръчето, лишавайки се от житейските блага на младини за едната тухла, изтърва момента и накрая - нито едното, нито другото. Погледнато от такъв ракурс наистина звучи тежко, но непоправими неща няма. Ще дойде и неговия момент.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И аз ако бях слушал глупостите на майка ми, нямаше да купя никога. Щях да си спя със зайчето в детската.
А пък братовчед ми, хем не е купил сам (получи наследствен апарт, който отдава под наем), хем живее при техните, хем гони ромките в региона,
Ето и моя братовчед никога не е купувал имот, но си живее под наем (в чужбина) в топ къща, с жена му карат само нови коли и не се спират да ходят по луксозни почивки с децата. Нямат никакво намерение да купуват имот в България, хората си живеят живота. Иначе брачеда има 7 наследствени имота само в София и още 2-3 в провинцията, жена му също има наследствени имоти в София.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
браво евго, това е мъжкарска проява. нека си говорят, ти си прави, каквото си решил.
и аз щях да съм с друго битие ако слушах как това и онова не можело да станат
Last edited by Evgo; 28.04.2023, 22:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение[/B]
тези, които накупиха, забравиха
но тия дето чакат промоциите вече почнаха да забравят от кога чакат
впрочем всеки от тях е изплатил в наеми поне по 1 апартамент от 2009 насам
- 1 like
Коментар
-
А пък братовчед ми, хем не е купил сам (получи наследствен апарт, който отдава под наем), хем живее при техните, хем гони циганките в региона,
и аз щях да съм с друго битие ако слушах как това и онова не можело да станатпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
първо, мисля, че е "тя"
и второ запитай се, колко пъти тук са трити постове на накавръка, да речем,
които нямат ама нищо общо с двете теми, в които паралелно ги пише
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
е, има и такива които не плащат наеми, а си ръфат мекичките сутрин. А аз утре пак ще трябва да окося тревата, да отида до плажа и да изнасям лятното оборудване.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Last edited by Evgo; 28.04.2023, 22:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
добър повод да си отворя една биричка
кой е наклепал бони?
накавръчко ли или миродесчо
Както и да е, тук обсъждаме цени на имоти и така трябва да бъде. Кой е доволен и кой не от моментното състояние на цените в Столицата, си личи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ратко, стига предизвиква безсънни нощи на хората Не си ли чел за оптимизация на разходите? Що мислиш, че жената в днешно време е лукс, ами иска си - жилище, кола, почивки, заведения. Ай кажи ми сега, ако си ергенче или разведен, не си ли е най-добре да си у дома, да те викат само като стане дума за закуска или за вечеря? Прибереш се - хладилника винаги пълен с гответно ядене, сметките платени, леглото оправено. Спирам дотука, че почна да ми липсва детската с плакатите.
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Така е. Още си спомням са младата Sky, която купи след добрите напътствия на Дюри, а други потребители останаха само с пръст в...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар