IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
    Абе ти излезе истински лекар. Аз не вярвах. Е като си лекар, кажи сериозно как се хвана на елементарната измама с фалшивите ваксини? Или ви наредиха тогава да ги рекламирате?
    Абсол'тно елементарна е,ако ти е малко мозъчето и вярваш,че Ковид аджеба нямало
    Чудно защо американци,германци,скандинавци,японци и т.н. се хванаха,пък ти ,Бай-Ганъо от България го разгада
    Last edited by petrg5s; 06.05.2023, 17:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не съм се занимавал с ваксини. Моята работа е друга. Но ще ти кажа че познавам хора, ако не бяха с две ваксини щяха да заминат. Разболяха се, но там е сложна темата. Майка ми има над 4000 титър на антитела, вчера ги изследва по друг повод с други изследвания в една лаборатория. Това значи че е боледувала и не е и разбрала.
      това значи че се е ЗАРАЗИЛА, ака влязъл някъв вирус в тялото и, дето влизат по стотици хиляди на секунда.
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Абе ти излезе истински лекар. Аз не вярвах. Е като си лекар, кажи сериозно как се хвана на елементарната измама с фалшивите ваксини? Или ви наредиха тогава да ги рекламирате?
        Не съм се занимавал с ваксини. Моята работа е друга. Но ще ти кажа че познавам хора, ако не бяха с две ваксини щяха да заминат. Разболяха се, но там е сложна темата. Майка ми има над 4000 титър на антитела, вчера ги изследва по друг повод с други изследвания в една лаборатория. Това значи че е боледувала и не е и разбрала.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s
          Плащаш 1500е/кв и децата ти гледат това.
          Балон "няма".
          Венис Бийч знаеш ли кое е
          Click image for larger version

Name:	Untitled-1.jpg
Views:	1
Size:	5.7 КБ
ID:	4059926

Коментар

Това е човека, да. Приятели сме.
            Операция не. Има строги показания кога се пипа. И то не е на крака, а междупрешленни пространства. Няма да коментирам щото е дълго. Да, с колаген и хиалурон се дават. Също физиотерапия но не в острия стадий. Но е важен образа и има ли протрузия, херния или само промени в междупрешленния диск.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Да забрави пилатес ли ? Как се оправят тия неща ?

Джонка ако не си в БГ провери това:
              https://www.healee.com/bg/667552

Ако не се лъжа това е човека препоръчан от Левчо. Не знам дали работи, ма ме кефи идеята
              Това е човека, да. Приятели сме.
              Операция не. Има строги показания кога се пипа. И то не е на крака, а междупрешленни пространства. Няма да коментирам щото е дълго. Да, с колаген и хиалурон се дават. Също физиотерапия но не в острия стадий. Но е важен образа и има ли протрузия, херния или само промени в междупрешленния диск.

Коментар

Абе сигурно си наясно, че баш аз не съм от тия дето мислят че София може да е скъп град, напротив. Само че срешу Докторската няма какво да кажа. Московска и Кристал съшо ми харесват ма не са Докторската. Транспорт , паркове, шум ... не е същото. Естествено зависи от апартамента, но 1200 въобше не ми изглежда много
                Жълтите павета са също ок. Е, да. По-шумно е. Докторската има улици които са си много тихи. Е, Шипка и Оборище са с автомобили и даже градски транспорт.

Коментар

• Това което ми помага на мен за кръста е плуване и хондро протектори. Глюкозамин сулфат. Хиаролонова Киселина с по високо молекулно тегло за стави . На допел херц вършат идеална работа. Продукта на ДХ е колаген актив плюс хиаролонова киселина , другото е както казах глюкозамин. Щом жената на крака никаква операция добър реахабитатор и невролог. Ако има херния най добре да се изчака в повечето случай протрузиите се прибират.

Коментар

Казах му. Да забрави. И в Германия ги поправят със спондилолистеза и остава с проблеми завинаги.
                    Да забрави пилатес ли ? Как се оправят тия неща ?

Джонка ако не си в БГ провери това:
                    https://www.healee.com/bg/667552

Ако не се лъжа това е човека препоръчан от Левчо. Не знам дали работи, ма ме кефи идеята
                    Last edited by segato; 06.05.2023, 02:42.

Коментар

1200 могат да се вземат в Плазата стещу БНТ на Сан Стефано. Все още 1200 за двустаен лукс е много. Нищо че цената му към момента е висока. Още няма възстановяване след ковида и чужденците се ослушват. Но пък под тази цена никога не бих отдал.
                      Абе сигурно си наясно, че баш аз не съм от тия дето мислят че София може да е скъп град, напротив. Само че срешу Докторската няма какво да кажа. Московска и Кристал съшо ми харесват ма не са Докторската. Транспорт , паркове, шум ... не е същото. Естествено зависи от апартамента, но 1200 въобше не ми изглежда много

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Мерси!
                        Айде пък ще разцъкаме с по някоя кака из Априлци като си дойдеш.

Коментар

Той ще иска операция. Иди при доц. Тодор Шамов. От Троян е. Работи и завежда НХ във ВМА. Кажи му от доктора от Плевен дето сте били в Залива заедно. Ще ти свърши идеална работа.
                          Мерси!

Коментар

Пилатес ? Ма доктора да каже, че тия неща не да се пита в кварталното кафене
                            Казах му. Да забрави. И в Германия ги поправят със спондилолистеза и остава с проблеми завинаги.

Коментар

Благодаря ти, и аз това и казвам, но тя не та не - да я видел неврохирург професор....
                              Той ще иска операция. Иди при доц. Тодор Шамов. От Троян е. Работи и завежда НХ във ВМА. Кажи му от доктора от Плевен дето сте били в Залива заедно. Ще ти свърши идеална работа.

Коментар

Не съм се сетил, а и тя не казва до последно, наскоро разбрах за проблемите и - все пак идвам в БГ веднъж месечно.
                                Можело е да кажат при записването на часа. А не на принципа - дай стотачката, пък после ще видим.

Сега е решила да ходи при Габровски в Пирогов, ще и правят ЯМР на частно преди това. Според невроложката има протрузия на два диска, болката и отива в единия крак - блокира при навеждане. Аз лично се съмнявам дали операция изобщо може да помогне, ще търся няколко мнения и ако трябва ще я докарам в Германия. Страх ме е да не я инвалидизират изцяло, сега поне ходи чат-пат из къщи, самостоятелна е.
                                Пилатес ? Ма доктора да каже, че тия неща не да се пита в кварталното кафене

Коментар

Working...
                                X