IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не! Не! Операция не! Прави се когато има много сериозни нарушения и парализа.
    За Бога, да не си посмял!
    Благодаря ти, и аз това и казвам, но тя не та не - да я видел неврохирург професор....

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Абе карай сигурно не съм разбрал. На Докторската и 1200 да му искаш ако е в добро състояние ше има желаеши. Аз ако дойда да постоя ще гледам там за наем (не ми е район за купуване)..Чак на 1200 ше е 16 на м2. Само че Докторската е една в София, такива като Артекс в Дървеница са на всеки километър.

800 на Докторската срещу 1800 до ТУ , баси далаверата.
      1200 могат да се вземат в Плазата стещу БНТ на Сан Стефано. Все още 1200 за двустаен лукс е много. Нищо че цената му към момента е висока. Още няма възстановяване след ковида и чужденците се ослушват. Но пък под тази цена никога не бих отдал.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Не съм се сетил, а и тя не казва до последно, наскоро разбрах за проблемите и - все пак идвам в БГ веднъж месечно.
        Можело е да кажат при записването на часа. А не на принципа - дай стотачката, пък после ще видим.

Сега е решила да ходи при Габровски в Пирогов, ще и правят ЯМР на частно преди това. Според невроложката има протрузия на два диска, болката и отива в единия крак - блокира при навеждане. Аз лично се съмнявам дали операция изобщо може да помогне, ще търся няколко мнения и ако трябва ще я докарам в Германия. Страх ме е да не я инвалидизират изцяло, сега поне ходи чат-пат из къщи, самостоятелна е.
        Не! Не! Операция не! Прави се когато има много сериозни нарушения и парализа.
        За Бога, да не си посмял!

Коментар

Не. 800€ за 74 кв м. Да не съм допуснал печатна грешка. Може. Извинявам се.
          Абе карай сигурно не съм разбрал. На Докторската и 1200 да му искаш ако е в добро състояние ше има желаеши. Аз ако дойда да постоя ще гледам там за наем (не ми е район за купуване)..Чак на 1200 ше е 16 на м2. Само че Докторската е една в София, такива като Артекс в Дървеница са на всеки километър.

800 на Докторската срещу 1800 до ТУ , баси далаверата.
          Last edited by segato; 06.05.2023, 02:10.

Коментар

Без ЯМР няма как. Той не е врачка. Но пък и не би трябвало да я чарджи така. Ето пак, хората ходят като мухи без глави. И цакат като за последно. Не можа ли да ме питаш.
            Не съм се сетил, а и тя не казва до последно, наскоро разбрах за проблемите и - все пак идвам в БГ веднъж месечно.
            Можело е да кажат при записването на часа. А не на принципа - дай стотачката, пък после ще видим.

Сега е решила да ходи при Габровски в Пирогов, ще и правят ЯМР на частно преди това. Според невроложката има протрузия на два диска, болката и отива в единия крак - блокира при навеждане. Аз лично се съмнявам дали операция изобщо може да помогне, ще търся няколко мнения и ако трябва ще я докарам в Германия. Страх ме е да не я инвалидизират изцяло, сега поне ходи чат-пат из къщи, самостоятелна е.

Коментар

Ами и аз очкааваш че няма да е 6, ма ти като че ли нещо такова каза. И 11 да е, на Докторската, и го сравняваш с 16 в Дървеница дето най-хубавото и е че има метро до Центъра.
              Не. 800€ за 74 кв м. Да не съм допуснал печатна грешка. Може. Извинявам се.

Коментар

Почти 11€ ми излиза на мен метъра. Не 6. На 6€ некой коптор с дървеници.
                Ами и аз очакавах че няма да е 6, ма ти като че ли нещо такова каза. И 11 да е, на Докторската, и го сравняваш с 16 в Дървеница дето най-хубавото и е че има метро до Центъра.
                Last edited by segato; 06.05.2023, 01:54.

Коментар

8 Евра не би трябвало да е много за теб. Частен прием, слагаш една прилична кака отпред с разтворени крака да записва часове и на конвейр преглеждаш - 15 минути на пациент макс. Нещо примерно от сорта на 14-17 часа. Това са 3 часа или 12 пациента на ден, по стотачка на калпак - 1200 лева дневно. От тях 200 лева за наем и за каката - 1000 са си твои, дневно.

Отделно в някоя държавна болница ходиш отгоре-отгоре за едни 2000 лева заплатка и да зарибяваш пациенти да ти идват в частния... и си готов.

Майка ми така ходи наскоро при някакъв професор неврохирург в Иван Рилски - има жестоки болки в кръста жената - час записан за 9 часа сутринта, 20 човека чакат, оня го няма. Дошъл към 11, влиза майка ми, казва и (още на вратата) - без ЯМР за какво изобщо си дошла, направи ЯМР и ела пак иначе не ме занимавай - хайде следващия. Разговор 40секунди за 100 кинта.
                  Без ЯМР няма как. Той не е врачка. Но пък и не би трябвало да я чарджи така. Ето пак, хората ходят като мухи без глави. И цакат като за последно. Не можа ли да ме питаш.
                  Но...и в Сърцето като кажат професора искам да ме види. И аз им казвам - неговив прием е платен. Точно - 100 лв беше. Независимо че има направление и по каса. Не бързайте им казвам. Елате първо да видим какъв е проблема. Не. При профа. Хората не знаят че проф работа не върши. В по-голямата част от случаите.
                  Last edited by bulgarian lev; 06.05.2023, 01:49.

Коментар

8 Евра не би трябвало да е много за теб. Частен прием, слагаш една прилична кака отпред с разтворени крака да записва часове и на конвейр преглеждаш - 15 минути на пациент макс. Нещо примерно от сорта на 14-17 часа. Това са 3 часа или 12 пациента на ден, по стотачка на калпак - 1200 лева дневно. От тях 200 лева за наем и за каката - 1000 са си твои, дневно.

Отделно в някоя държавна болница ходиш отгоре-отгоре за едни 2000 лева заплатка и да зарибяваш пациенти да ти идват в частния... и си готов.
                    Дай кака от твоите и ела за фронтмен. Ще стане. . Каката си е твоя. Само да текат лигите на шараните дето ще зяпат под полата или направо празнината под късите гащета. Лято иде.

Коментар

Ооо, благодаря Полакс, но е далеч онази заплата. Правех по 8-9 евра чисти след разходи даже месечно. Сега правят даже повече. Но човек е доволен и от по-малкото. Стига да изпитва удоволствие. Свърши тя с милионите. Милионите се правят от друго сега.

Майка ми така ходи наскоро при някакъв професор неврохирург в Иван Рилски - има жестоки болки в кръста жената - час записан за 9 часа сутринта, 20 човека чакат, оня го няма. Дошъл към 11, влиза майка ми, казва и (още на вратата) - без ЯМР за какво изобщо си дошла, направи ЯМР и ела пак иначе не ме занимавай - хайде следващия. Разговор 40секунди за 100 кинта.
                      Last edited by ejonny2376; 06.05.2023, 01:44.

Коментар

Е, ако Докторската е 6 евро, мачу пикчу в Дървеница как ше е 16 ? Допускам, че Докторската може да е двойно,там дискусии дали е топ локация не може да има, ма 20 етажен блок с 200-300 апартамента в Студенски град има много да се спори каква локация е .Па и тоя ремонт за 50к не знам какво включва , ма ако е от замазка май няма да е нешо забележиелно.То само печките и хладилника са 10к
                        Почти 11€ ми излиза на мен метъра. Не 6. На 6€ некой коптор с дървеници.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Еми нормално. Аз за толкоз отдадох в Докторска 74 кв. Не е много. Разумно. Само година. После ще пробвам година на краткосрочно. И после се местя там. И на морето. Без каки. Виж как съм го измислил. Стига да сме здрави.
                          Е, ако Докторската е 6 евро, мачу пикчу в Дървеница как ше е 16 ? Допускам, че Докторската може да е двойно,там дискусии дали е топ локация не може да има, ма 20 етажен блок с 200-300 апартамента в Студенски град има много да се спори каква локация е .Па и тоя ремонт за 50к не знам какво включва , ма ако е от замазка май няма да е нешо забележиелно.То само печките и хладилника са 10к

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Пожелавам ти от наеми чаршафосаната заплата да изкарваш и да си гледаш живота.
                            Ооо, благодаря Полакс, но е далеч онази заплата. Правех по 8-9 евра чисти след разходи даже месечно. Сега правят даже повече. Но човек е доволен и от по-малкото. Стига да изпитва удоволствие. Свърши тя с милионите. Милионите се правят от друго сега.

Коментар

Абе сигурно е така, искам да кажа , че даже няма нужда от разходи за бензин и качулки. Хората толкова са спритеснени , че и слух може да обърне колата
                              Ще гледам да разкарам всичкия кеш до стотинка, щото вие с повтаряне и задкулисието верно ще бутнете бодра. Но ако е с фалит на банки, тогава е страшно. И забравяте за имоти в този живот

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                                https://blitz-bg.cdn.ampproject.org/...ews951104.html

Обрат на имотния пазар у нас, настъпи рецесия, да купуваме или да продаваме Последните данни сочат, че пpoдaжбитe нa имoти в cтoлицaтa ce cвивaт нa гoдишнa бaзa c 12.2% и дocтигaт 6381

Обрат на пазара на имоти. Наблюдава се рецесия. Икономистите говорят за рецесия, когато има спад двe пopeдни тpимeceчия. А нa имoтния пaзap в Coфия тази тенденция се наблюдава вече трето тримесечие.
                                Това е на Байлора сайта...какво падение ,как може Блиц да пуска такова статии
                                Ти можеш само да купуваш. Това гледай. Кво си тръгнал на играч с имоти да се правиш. Кво ще продаваш. Карлово - да, мятай го ако можеш. Аз например ще купувам. После ще продам вероятно един имот, но не съм решил още със сигурност.

Коментар

Working...
                                X