Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Абе карай сигурно не съм разбрал. На Докторската и 1200 да му искаш ако е в добро състояние ше има желаеши. Аз ако дойда да постоя ще гледам там за наем (не ми е район за купуване)..Чак на 1200 ше е 16 на м2. Само че Докторската е една в София, такива като Артекс в Дървеница са на всеки километър.
800 на Докторската срещу 1800 до ТУ , баси далаверата.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не съм се сетил, а и тя не казва до последно, наскоро разбрах за проблемите и - все пак идвам в БГ веднъж месечно.
Можело е да кажат при записването на часа. А не на принципа - дай стотачката, пък после ще видим.
Сега е решила да ходи при Габровски в Пирогов, ще и правят ЯМР на частно преди това. Според невроложката има протрузия на два диска, болката и отива в единия крак - блокира при навеждане. Аз лично се съмнявам дали операция изобщо може да помогне, ще търся няколко мнения и ако трябва ще я докарам в Германия. Страх ме е да не я инвалидизират изцяло, сега поне ходи чат-пат из къщи, самостоятелна е.
За Бога, да не си посмял!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не. 800€ за 74 кв м. Да не съм допуснал печатна грешка. Може. Извинявам се.
800 на Докторската срещу 1800 до ТУ , баси далаверата.Last edited by segato; 06.05.2023, 02:10.
Коментар
-
Без ЯМР няма как. Той не е врачка. Но пък и не би трябвало да я чарджи така. Ето пак, хората ходят като мухи без глави. И цакат като за последно. Не можа ли да ме питаш.
Можело е да кажат при записването на часа. А не на принципа - дай стотачката, пък после ще видим.
Сега е решила да ходи при Габровски в Пирогов, ще и правят ЯМР на частно преди това. Според невроложката има протрузия на два диска, болката и отива в единия крак - блокира при навеждане. Аз лично се съмнявам дали операция изобщо може да помогне, ще търся няколко мнения и ако трябва ще я докарам в Германия. Страх ме е да не я инвалидизират изцяло, сега поне ходи чат-пат из къщи, самостоятелна е.
Коментар
-
Ами и аз очкааваш че няма да е 6, ма ти като че ли нещо такова каза. И 11 да е, на Докторската, и го сравняваш с 16 в Дървеница дето най-хубавото и е че има метро до Центъра.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Почти 11€ ми излиза на мен метъра. Не 6. На 6€ некой коптор с дървеници.Last edited by segato; 06.05.2023, 01:54.
Коментар
-
8 Евра не би трябвало да е много за теб. Частен прием, слагаш една прилична кака отпред с разтворени крака да записва часове и на конвейр преглеждаш - 15 минути на пациент макс. Нещо примерно от сорта на 14-17 часа. Това са 3 часа или 12 пациента на ден, по стотачка на калпак - 1200 лева дневно. От тях 200 лева за наем и за каката - 1000 са си твои, дневно.
Отделно в някоя държавна болница ходиш отгоре-отгоре за едни 2000 лева заплатка и да зарибяваш пациенти да ти идват в частния... и си готов.
Майка ми така ходи наскоро при някакъв професор неврохирург в Иван Рилски - има жестоки болки в кръста жената - час записан за 9 часа сутринта, 20 човека чакат, оня го няма. Дошъл към 11, влиза майка ми, казва и (още на вратата) - без ЯМР за какво изобщо си дошла, направи ЯМР и ела пак иначе не ме занимавай - хайде следващия. Разговор 40секунди за 100 кинта.
Но...и в Сърцето като кажат професора искам да ме види. И аз им казвам - неговив прием е платен. Точно - 100 лв беше. Независимо че има направление и по каса. Не бързайте им казвам. Елате първо да видим какъв е проблема. Не. При профа. Хората не знаят че проф работа не върши. В по-голямата част от случаите.Last edited by bulgarian lev; 06.05.2023, 01:49.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
8 Евра не би трябвало да е много за теб. Частен прием, слагаш една прилична кака отпред с разтворени крака да записва часове и на конвейр преглеждаш - 15 минути на пациент макс. Нещо примерно от сорта на 14-17 часа. Това са 3 часа или 12 пациента на ден, по стотачка на калпак - 1200 лева дневно. От тях 200 лева за наем и за каката - 1000 са си твои, дневно.
Отделно в някоя държавна болница ходиш отгоре-отгоре за едни 2000 лева заплатка и да зарибяваш пациенти да ти идват в частния... и си готов.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ооо, благодаря Полакс, но е далеч онази заплата. Правех по 8-9 евра чисти след разходи даже месечно. Сега правят даже повече. Но човек е доволен и от по-малкото. Стига да изпитва удоволствие. Свърши тя с милионите. Милионите се правят от друго сега.
Отделно в някоя държавна болница ходиш отгоре-отгоре за едни 2000 лева заплатка и да зарибяваш пациенти да ти идват в частния... и си готов.
Майка ми така ходи наскоро при някакъв професор неврохирург в Иван Рилски - има жестоки болки в кръста жената - час записан за 9 часа сутринта, 20 човека чакат, оня го няма. Дошъл към 11, влиза майка ми, казва и (още на вратата) - без ЯМР за какво изобщо си дошла, направи ЯМР и ела пак иначе не ме занимавай - хайде следващия. Разговор 40секунди за 100 кинта.Last edited by ejonny2376; 06.05.2023, 01:44.
Коментар
-
Е, ако Докторската е 6 евро, мачу пикчу в Дървеница как ше е 16 ? Допускам, че Докторската може да е двойно,там дискусии дали е топ локация не може да има, ма 20 етажен блок с 200-300 апартамента в Студенски град има много да се спори каква локация е .Па и тоя ремонт за 50к не знам какво включва , ма ако е от замазка май няма да е нешо забележиелно.То само печките и хладилника са 10кОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Еми нормално. Аз за толкоз отдадох в Докторска 74 кв. Не е много. Разумно. Само година. После ще пробвам година на краткосрочно. И после се местя там. И на морето. Без каки. Виж как съм го измислил. Стига да сме здрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Пожелавам ти от наеми чаршафосаната заплата да изкарваш и да си гледаш живота.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Абе сигурно е така, искам да кажа , че даже няма нужда от разходи за бензин и качулки. Хората толкова са спритеснени , че и слух може да обърне колатаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://blitz-bg.cdn.ampproject.org/...ews951104.html
Обрат на имотния пазар у нас, настъпи рецесия, да купуваме или да продаваме Последните данни сочат, че пpoдaжбитe нa имoти в cтoлицaтa ce cвивaт нa гoдишнa бaзa c 12.2% и дocтигaт 6381
Обрат на пазара на имоти. Наблюдава се рецесия. Икономистите говорят за рецесия, когато има спад двe пopeдни тpимeceчия. А нa имoтния пaзap в Coфия тази тенденция се наблюдава вече трето тримесечие.
Това е на Байлора сайта...какво падение ,как може Блиц да пуска такова статииОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар