Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Така е, ако сф сгъне, значи в прованса е бедствено положение.
п.с скоро даваха Ловеч, почти всички доктори бяха напуснали. Докторите заминат ли, смятай града за закрит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Може и да е така Мире, но това означава, че вървим към град-държава. Което не вещае нищо добро.
п.с скоро даваха Ловеч, почти всички доктори бяха напуснали. Докторите заминат ли, смятай града за закрит.
Коментар
-
https://www-plovdiv24-bg.cdn.ampproj...i-midi-1743043
Хотелиер се гмурна в морето, пи от него и яде сурови миди!
Ха ха ха ха ха ха ха ха
Все по-необичайни стават опитите на хотелиери и ресторантьори да привлекат туристи на родното Черноморие.
Зам.-председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Веселин Налбантов стигна още по-далеч - реши да се гмурне в морето, за да събере миди, предаде Nova.
"Влизам, за да извадя миди, защото бях провокиран от всички тези лъжи", каза той. Той влезе във водата и пи морска вода. Също така донесе огромен чувал с миди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Миналата седмица видях 20 индийци пред полицията в нашият град,който явно си уреждаха документите за пребиваването. Оказа се,че работели в един завод.))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
точно така
вече внасяме работници
за сега от републиките
после от монархиите
Коментар
-
Напротив-аз съм убеден,че българите са богати.И на жилища,и на спестявания.
вече внасяме работници
за сега от републиките
после от монархиитепрепоръка е
Коментар
-
После кажи, че българина не бил забогатял. Кога преди можеха да се видят само пенсионери по кафетата?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Има ги,ама все по-малко стават.След 20-30 години ще е мъртвило.препоръка е
Коментар
-
Не вървим натам ,щото и населението на София намалява .Ама пак в сравнение с другите градове си запазва що годе населението. В нашият град само пенсионери по кафетата.Или хора на средна възраст. Което за ценител на женската красота като мен е трагично.
За сметка на това трафикът става все по-натоварен.Българите обичат да карат коли и купуват имоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това е добре. младите на работа, дъртото си живее живота
обаче ако не виждаш майки с колички, нещо не е наред
Коментар
-
Не вървим натам ,щото и населението на София намалява .Ама пак в сравнение с другите градове си запазва що годе населението. В нашият град само пенсионери по кафетата.Или хора на средна възраст. Което за ценител на женската красота като мен е трагично.
За сметка на това трафикът става все по-натоварен.Българите обичат да карат коли и купуват имоти.
обаче ако не виждаш майки с колички, нещо не е наредпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Може и да е така Мире, но това означава, че вървим към град-държава. Което не вещае нищо добро.
Коментар
-
Коментар
-
Извън София демографският срив е толкова голям, че вече няма достатъчно млади хора, които да захранват София с кадри.Друг въпрос е,че повечето предпочитат да купят жилище с ипотека, вместо да живеят под наем.
Коментар
Коментар