IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Питай Ванката (понеже съм го баннал) дали дизайнерът влиза в тези 50к, за които е ремонтирал Артекса.
    А щом наемът е за локация, общи части и обзавеждане, значи при него имаме 2 от 3 минуса - хем възможно най-кофти локацията, хем обзавеждане за 50к (което е Виденов 100%). Как тогава този пичага е дал 1800, след като има оферти в самия Южен Парк, 20% повече площ и то с гараж за 1200?

Много нагли брокерастки лъжи ръси Иванчо май.
    Ако е успял да се вмъкне за довършителни работи в 50 евра е добре. Все пак няма къртене и ремонт. Аз още 2015 правих два ремонта, всеки ми излезе по около 62-65 хил лева. Но за около 70 и 74 кв м.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Хората не си дават сметка колко лесно може да бъде издумкан валутния борд. И то без участие на парламент.
      В момента българските служби и правосъдната система са изцяло в ръцете на организираната престъпност и задкулисието.
      Пресният случай с бутафорния "атентат" срещу гешката доказва, че функциониращо правосъдие в бг на практика не съществува.
      За магистрати са назначени само някакви страхливи зависими хора, които се държат на каишка от протежето на задкулисието.
      Ако в даден момент на Пеевски, гешката и компания пак им хрумне пред обективите на журналята да пратят черните качулки в офисите на някоя друга банка, с уж фиксирания курс лев-евро е свършено на секундата...

Заместник главният прокурор Сарафов бил подведен от главния прокурор Гешев, но и двамата били професионалисти и почтени?!?

И никой от тези не поема тикаква отговорност за безбройните им лъжи и простотии, и ПРЕСТЪПРЕНИЯ и ЛЪЖИ!!!

Да припомня и още една позабранена история, от “кухнята” им, която малко хора знаят..

Когато тази същата шайка решава да проведе акцията срещу КТБ за да бъде обрана от Пеевски, те решават да възложат на Сарафов разследването. Там, в кабинета на главния прокурор Сарафов се опъва и го убеждават, че ТОЗИ ПЪТ ВСИЧКО БИЛИ ИЗПИПАЛИ!
      След поредната им зрелищна простотия и куп очевадни лъжи на тия още в началото - тези недоразумения си бяха поръчали и телевизия да ги снима, като атакуваха с маскирани голяма системна банка - 4-та в България, посред бял ден и в центъра на София (за да предизвиках голяма финансова криза - после дори се канеха са затворят всички банки за седмица?!?!) и пак изрязоха с невероятни и очевадни лъжи - че не атакували банката, а … офиси в същата сграда, че Цветан Василев бил откраднал кредитни досиета за 2.6 милиарда (защото те ги изнесоха, за да скрият кредитните досиета за над 1 милиард на Пеевски, и в бързината са изхвърлени документи и телевизиите показаха намерени от гражданите в кофите за боклук до банката … кредитни досиета на граждани с всички данни), че Цветан Василев обрал себе си, като в късна доба отишъл и откраднал от банката си десетки мириони (мисля 60), с ЧУВАЛИ и БУС?!? Тогава Сарафов е бил страшно ядосан и за тази ИНСЦЕНИРОВКА!!! и дори е искал да си подаде оставката, защото толкова некадърно са го насадили “професионалистште”!! Тези освен некадърници и лъжци са и престъпници! Спомнете си и “8-те джуджета”!…
      Развиваш сценарий, който няма общо с положението и управлението на финансите и икономиката или пък с валутната двойка лев / евро, а буквално за най-кофти развой, в който заради предизвикан срив от престъпно естество борда пада. Това, ако стане всичко отива у рЯката. Същото е и с поне още няколко други SHTF сценария с много по-голям мащаб от този в България.
      Като казвам, че няма да падне борда имам предвид, че няма да падне от фискална(правителствен бюджет) или парична политика(лихви, инфлация/балансов отчет и надзор на БНБ).
      „Осемте джуджета” беше разчистване на сметки и изземване на бизнеси. Операция „Червей” пък показа, че всеки може да бъде послушван със СРС и службите знаят всичко за всеки, който представлява обект на интерес.
      Не знам защо обаче си мислиш, че на други места по света не са престъпници. Цялата финансова система е притежание на международни картелни ОПГ-та. Не виждам голяма разлика между нашите и тези, които управляват всички други валути по света. Може би нашите са на по-махленско ниво и дори не могат да скалъпят и инсцинират по-читави лъжи, т.е. по-некадърни са в това отношение, да.
      Last edited by Kris_; 06.05.2023, 00:46.

Коментар

• Гледайте за 6 Евро на квадрат какво става. Наемът - свален с 10%: Според Песимиста най-доброто място в Изток:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...gj1&f1=2&fe7=1

Вместо тази зеленина наоколо дали ще се забия на пушилката до Ракова Болница за 20 Евро на квадрат?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Тая лелка е един изпълнител - нищо не зависи от нея, казали и "кажи това онова" и така.
          Абе сигурно е така, искам да кажа , че даже няма нужда от разходи за бензин и качулки. Хората толкова са спритеснени , че и слух може да обърне колата

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
            Хората не си дават сметка, че София е голям град с постоянен приток на хора. И от България, и от чужбина. На едни им харесва на центъра, на други в ливадите, на трети в Луксозенец.... Едни търсят гледка към планината и тишина, а другите искат да са на 30 секунди от метрото. И си има сегменти ниски наеми (за коптори), нормални (Виденово ново строителство), както и нишов висок сегмент (Артекси, затворени комплекси и т.н...., стегнато от интериорен дизайнер). Като се пуска под наем имот, реално се отдава локацията, общите части и обзавеждането. Това е причината нормална 2-стайка да е 400 евра, а почти същият този имот на топ място/сграда да стига 800-1000 евра.

За всеки има по нещо, успокойте се. И не забравяйте, че утре е 6-ти и се начислява 1% неустойка за всеки просрочен ден на наема след 5-то число. Лека вечер!
            Пич успокой се и си лягай. От другата страна на ГМ Димитров има едни изгнили ламаринени складове, които са в това състояние поне от 30-40 години. Вероятно скоро ше ги бутнат и ше се пооправи района, ма е много далече от топ локация. Разбирам , че артекс е някакъв хайп в България, не мога да коментирам за фирмата, ма наскоро един познат говореше , че е ходил на оглед в тяхна сграда в Дружба, а Дружба си е едно гето. Та това , че е артекс допускам , че може да означава ,че изпълнението е добро ( нямам идея), но не гарантира нищо за локацията

Коментар

• https://blitz-bg.cdn.ampproject.org/...ews951104.html

Обрат на имотния пазар у нас, настъпи рецесия, да купуваме или да продаваме Последните данни сочат, че пpoдaжбитe нa имoти в cтoлицaтa ce cвивaт нa гoдишнa бaзa c 12.2% и дocтигaт 6381

Обрат на пазара на имоти. Наблюдава се рецесия. Икономистите говорят за рецесия, когато има спад двe пopeдни тpимeceчия. А нa имoтния пaзap в Coфия тази тенденция се наблюдава вече трето тримесечие.
              Това е на Байлора сайта...какво падение ,как може Блиц да пуска такова статии

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Знаят го. Но не са съгласни.
                Питай Ванката (понеже съм го баннал) дали дизайнерът влиза в тези 50к, за които е ремонтирал Артекса.
                А щом наемът е за локация, общи части и обзавеждане, значи при него имаме 2 от 3 минуса - хем възможно най-кофти локацията, хем обзавеждане за 50к (което е Виденов 100%). Как тогава този пичага е дал 1800, след като има оферти в самия Южен Парк, 20% повече площ и то с гараж за 1200?

Много нагли брокерастки лъжи ръси Иванчо май.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
                  Ми тая лелка финансовия министър з малко да го срине без да иска. Май искаше да се оправдае или да съобши нещо ма замалко да осъмнем с нов курс евро/лев
                  Тая лелка е един изпълнител - нищо не зависи от нея, казали и "кажи това онова" и така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Хората не си дават сметка колко лесно може да бъде издумкан валутния борд. И то без участие на парламент.
                    Ми тая лелка финансовия министър з малко да го срине без да иска. Май искаше да се оправдае или да съобши нещо ма замалко да осъмнем с нов курс евро/лев

Коментар

Дано. И без работа да остана аз не се плаша. Не съм легнал ни на мама, ни на тати, ни на бати.
                      Пожелавам ти от наеми чаршафосаната заплата да изкарваш и да си гледаш живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
                        Хората не си дават сметка, че София е голям град с постоянен приток на хора. И от България, и от чужбина. На едни им харесва на центъра, на други в ливадите, на трети в Луксозенец.... Едни търсят гледка към планината и тишина, а другите искат да са на 30 секунди от метрото. И си има сегменти ниски наеми (за коптори), нормални (Виденово ново строителство), както и нишов висок сегмент (Артекси, затворени комплекси и т.н...., стегнато от интериорен дизайнер). Като се пуска под наем имот, реално се отдава локацията, общите части и обзавеждането. Това е причината нормална 2-стайка да е 400 евра, а почти същият този имот на топ място/сграда да стига 800-1000 евра.

За всеки има по нещо, успокойте се. И не забравяйте, че утре е 6-ти и се начислява 1% неустойка за всеки просрочен ден на наема след 5-то число. Лека вечер!
                        Знаят го. Но не са съгласни.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Хора и хора......ама не върви под общ знаменател....
                          Дано имаш по-малко работа, или направо без работа да останеш, че много мъка има с тези болести.
                          Дано. И без работа да остана аз не се плаша. Не съм легнал ни на мама, ни на тати, ни на бати.

Коментар

Добре. Мечки стръвници. Пълно е с офце в днешния свят. Безгрешни няма. Но с вечно изпълнени с недоверие, да не се прекарат, злоба и негативизъм е пълно. И после що не им върви. Ми те не знаят и не познават позитивната енергия...добре. както кажеш, мнение просто. Има и много разбрани хора и пациенти. Да ти е кеф да разговаряш с тях. Например жената на един генерал пак с много лоша диагноза беше. Но жената интелигентна и схваща от две приказки. В Истанбул отиде, върна се и ми се обади да ми каже че сме свършили всичко както трябва, там направили още изследвания и терапията е започнала. Но че има ръбове има, вервай ми.
                            Хора и хора......ама не върви под общ знаменател....
                            Дано имаш по-малко работа, или направо без работа да останеш, че много мъка има с тези болести.

Коментар

• Хората не си дават сметка, че София е голям град с постоянен приток на хора. И от България, и от чужбина. На едни им харесва на центъра, на други в ливадите, на трети в Луксозенец.... Едни търсят гледка към планината и тишина, а другите искат да са на 30 секунди от метрото. И си има сегменти ниски наеми (за коптори), нормални (Виденово ново строителство), както и нишов висок сегмент (Артекси, затворени комплекси и т.н...., стегнато от интериорен дизайнер). Като се пуска под наем имот, реално се отдава локацията, общите части и обзавеждането. Това е причината нормална 2-стайка да е 400 евра, а почти същият този имот на топ място/сграда да стига 800-1000 евра.

Last edited by ivanvg93; 06.05.2023, 00:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Чак да се плюнча, едва ли?
                                Някак не пасва на доктор да раздава квалификации, кой оФца, кой друго.....
                                Добре. Мечки стръвници. Пълно е с офце в днешния свят. Безгрешни няма. Но с вечно изпълнени с недоверие, да не се прекарат, злоба и негативизъм е пълно. И после що не им върви. Ми те не знаят и не познават позитивната енергия...добре. както кажеш, мнение просто. Има и много разбрани хора и пациенти. Да ти е кеф да разговаряш с тях. Например жената на един генерал пак с много лоша диагноза беше. Но жената интелигентна и схваща от две приказки. В Истанбул отиде, върна се и ми се обади да ми каже че сме свършили всичко както трябва, там направили още изследвания и терапията е започнала. Но че има ръбове има, вервай ми.

Коментар

Working...
                                X