Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНе знам дали тази нагласа ще се промени в близките 50 години.
Тогава ще се промени тази порочна народопсихология.
А този процес вече започна,на есен ще е голямото сурвакане и после години ще ги бият по малко,но много болезнено.
Ще дойде време когато ще има планини от хора търсещи да развържат на загуба поне 50% от инвестираното в обори,но и тогава няма да има купувачи.
Просто излишъка на имоти е ОГРОМЕН !
8.9 млн бяхме преди 35г,оттогава се посториха цели нови градове буквално ,вътре в старите.
А матряла вече е намалял със стряскащите 27% за само 35г .
Или 2.4 млн ги няма !
А има планини от нови и грозни бетонни обори.Last edited by petrg5s; 08.05.2023, 11:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Само че имотния балон у нас Е следствие на корумпираната система и икономически зависимости. Нали това им е основния коз на повишителите - когато сме в цикъл на крадене и корупция, се набива в тули, когато сме в цикъл на растеж и производство - пак се набива в тули.
Интересно ми е ако някой ден ми попадне статистика на общия брой притежавани имоти от всички прокурори в страната например какъв скандал ще гръмне. И това съсловие ще продължи да изкарва в пъти повече, отколкото може да харчи. Разликата, язък им за ценза, отива в единственото, от което разбират.
Не знам дали тази нагласа ще се промени в близките 50 години.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеВ момента икономиката е в равновесно положение с негативна тенденция. Еуфорията от ниската корпоративна ставка е отминала. Който се излъгал , излъгал , няма да има нови балъци да идват , но тия , които са останали , докато не се промени нещо към негативно, ще се опитват да се задържат.
Не мисля , че проблема е в работещите. В политиците е. Не сме на максимума, на икономиката ако вкарат 20-на политика в затвора и другите спрат да си гласуват закони за лична употреба ще се получат нещата. Само ,че политици в затвора ще е чудо
Интересно ми е ако някой ден ми попадне статистика на общия брой притежавани имоти от всички прокурори в страната например какъв скандал ще гръмне. И това съсловие ще продължи да изкарва в пъти повече, отколкото може да харчи. Разликата, язък им за ценза, отива в единственото, от което разбират.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеНе сме на максимума, на икономиката ако вкарат 20-на политика в затвора и другите спрат да си гласуват закони за лична употреба ще се получат нещата
Затова казвам,че той е най-важния ресурс на една държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Същото ще стане и в БГ
В момента сме на максимума който можем да достигнем като икономика със съществуващия ни треторазряден матрял.И то благодарение на това,че сме в ЕУ
Матряла е най-важното в една държава ! Няма ли образовани млади хора,няма нищо.
Да припомня,от 0-14 г възраст, 26.6% от населението на БГ е манго джери.
26.6% !!! В момента.Това са факти,не алабала брокеразки приказки за лека нощ
Не мисля , че проблема е в работещите. В политиците е. Не сме на максимума, на икономиката ако вкарат 20-на политика в затвора и другите спрат да си гласуват закони за лична употреба ще се получат нещата. Само ,че политици в затвора ще е чудо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
4 броя. Да, имам ИТ компания и паркирам печалбата в имоти. Защо?
Имам един познат с частен бизнес и той купуваше яко имоти, като по едно време отдаваше под наем общо 5 имота. Срещнах го наскоро и каза, че е разпродал всичките апартаменти в София и не мисли изобщо повече да се занимава с рентиерство и да си къса нервите. Свободното му време минавало я в ремонти по апартаментите, я някакви други дребни неща по тях и нямал време кога да си харчи парите и да се види със семейството. Вместо 5те апартамента си е купил супер луксозна къща на брега на морето в Гърция и си е погасил всички кредити.
На теб оставя ли ти време за семейството? Водиш ли ги на почивки? С парите е ясно, че нямаш проблем, а с времето как си?Last edited by Traicho_80; 08.05.2023, 10:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеДетроит едно време е бил приличен град за живеене. Автомобилна индустрия , работа колко щеш. Сега къшите са по $60к и няма кой да ги купи
В момента сме на максимума който можем да достигнем като икономика със съществуващия ни треторазряден матрял.И то благодарение на това,че сме в ЕУ
Матряла е най-важното в една държава ! Няма ли образовани млади хора,няма нищо.
Да припомня,от 0-14 г възраст, 26.6% от населението на БГ е манго джери.
26.6% !!! В момента.Това са факти,не алабала брокеразки приказки за лека нощLast edited by petrg5s; 08.05.2023, 07:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Детройт с тая съруктура на населението няма големи шансове за съвземане. Товс е все едно Столипиново или Факултета да станат самостоятелни градове и да почнат да се развиват
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Детройт отдавна се съвзе от кризата само да кажаLast edited by mitko2848; 08.05.2023, 01:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз затова сега захлупвам морски имот, та после да купувам само кашкавал без леб за 200€ килото.
Коментар
-
https://www.bnnbloomberg.ca/ecb-s-kn...tion-1.1917050
Добре че са братчедите от Холандия че иначе сме го закъсалиLast edited by X_Y; 08.05.2023, 11:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, колко имота отдаваш под наем в момента? Занимаваш се и с частен бизнес, нали така?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ако метъра стане 20к и кашкавала ще е 200 евра за кило, тъй че все тая.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Колега, колко имота отдаваш под наем в момента? Занимаваш се и с частен бизнес, нали така?Last edited by X_Y; 08.05.2023, 11:19.
Коментар
Коментар