Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Къщите в селата ,които струваха пари едно време сега струват в пъти повече. Явно си нямаш и понятие,че в последните години има преселение на хора от градовете в близките села или се купуват къщи ,в които да се ходи през уикенда и лятото.
А в забутаните села къщите никога не са стрували кой знае колко. Но дори и в тях трудно ще намериш имот за 5 к.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Детройт отдавна се съвзе от кризата само да кажа
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Детроит едно време е бил приличен град за живеене. Автомобилна индустрия , работа колко щеш. Сега къшите са по $60к и няма кой да ги купи. Едно време и в българските села имаше къши , които струваха пари. Сега хората се чудят как да се отърват и да вземат 5к.
А в забутаните села къщите никога не са стрували кой знае колко. Но дори и в тях трудно ще намериш имот за 5 к.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Детроит едно време е бил приличен град за живеене. Автомобилна индустрия , работа колко щеш. Сега къшите са по $60к и няма кой да ги купи. Едно време и в българските села имаше къши , които струваха пари. Сега хората се чудят как да се отърват и да вземат 5к.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
2039 цените ще са се върнали постепенно на сегашните нива.И това е оптимистичния вариант.
Запишете си го някъде.
2007-2023-2039 .Едни и същи цени .16 годишни цикъли
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Съвсем ги отчая. Аз мислех 2039 да им пуснем гювеч, ти ги натовари с още 10 години. Ми тогава средната в Сф след поредния ъп може вече да е към 20К€ метъра.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеСкоро идва брадвата...2039. Нищо работа. Вие почакайте, за къде да бързате.
Запишете си го някъде.
2007-2023-2039 .Едни и същи цени .16 годишни цикъли
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Абсолютно прав си. Също всички сме абсолютно ОК да се сринат имотите 2049-та. Тамън ще купим още.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНякои повишителчета забравят ,че вечни печалби НЯМА !
Рано или късно идва брадватаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДо този извод стигат експертите от агенцията Bulgarian Properties
Като прочетеш това, и по-надолу няма никакъв смисъл да продължаваш
И знаеш,че това което са написали,е точно обратното на реалността.
А са експерти, колко и аз съм космонавтLast edited by petrg5s; 07.05.2023, 16:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
До този извод стигат експертите от агенцията Bulgarian Properties
Като прочетеш това, и по-надолу няма никакъв смисъл да продължаваш:
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЛетят високо, падат бавно: Цените на имотите в София зависят от инфлацията
https://www.economic.bg/bg/a/view/le...ot-inflacijata
Прогнозите за спад в търсенето и цените, за рецесия и криза засега не се оправдават
До този извод стигат експертите от агенцията Bulgarian Properties
Като прочетеш това, и по-надолу няма никакъв смисъл да продължаваш:
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеПлащаш 2 000 е/кв (при реална цена 500е/кв) и някъв под теб решил да кърти носещи колони.
Колко такива са в БГ без да се знае? Хиляди и десетки хиляди !
Както съм казвал,дано няма заметресения,че сме по-зле и от Турция.Ще пада всичко наред
А и вече падат в Столипиново
https://trafficnews.bg/plovdiv/remon...rushil-277738/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЕТО и едно интересно четиво:
Купувач се опита да прецака бургаски брокер, плати си всичко с лихвите
https://www.flagman.bg/article/292951
ХХАААХАХАХАХА, това ми оправи гергьовдена.
- 1 like
Коментар
Коментар