IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Левчо, вместо да дам 300 000 евра за локация, локация, и после да се чудя как да го дам за 700-800 евра, мога да си купя от Маями за 370 000 доларес това долу, и да му взема поне 1500 доларес наем.

https://prnt.sc/8k_WEgo-tYvZ

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Наемите предполагам ще тръгнат нагоре. Виждаш кви високи предложения за наеми има. Тук там има и като тези от примера ти, но за всяко нещо си има причина. Когато го видиш тогава ти става ясно.
      Логично е да тръгнат нагоре (по-високи заплати, по-високи лихви и др) но тук идва проблемът, че има голямо предлагане, да не говорим колко нови се строят и довършват, всичко това предстои да залее още повече наемния пазар.

П.С погледни това в Изток например, стои от 6 месеца, намалено е от 1000 евра на 850 (продължава да е празен), за тия 6 месеца празни е загубил 5100 евра от наеми!

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Абе какво му е изключитеното на това Гоце та все го давате за пример ? Панелки .... даже метро няма. До Центъра ше стигнеш по-бързо от Дружба отколкото от Гоцето.
        Едно от най-добрите общински основни училища в България. Точно в щатите трябваше да си разбрал колко е важно това за цените на имотите.

Коментар

Излез с оферта че даваш 300 и ще ти го продадат.
          А не ми трябва, имам си достатъчно, пък и по върховете съм пас.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Абе какво му е изключитеното на това Гоце та все го давате за пример ? Панелки .... даже метро няма. До Центъра ше стигнеш по-бързо от Дружба отколкото от Гоцето.
            Ами това може да се каже "средната" класа квартал в Сф. Ползваме го като ориентир, според Песи. За скъпо ползваме Лозенец (според Джони) и разбира се локация, локация - (Изток), според Дъри.
            Last edited by better; 14.05.2023, 13:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
              Това са някакви митове и легенди за земеделските земи.В повечето случаи като се връщаха земите имаше по много наследници и дори да е бил по-заможен прадядото на 10 наследника се падат по 10 декара. 10 декара са 12 хиляди лева средна цена. Естествено има и доста по-скъпи земи,ама са изключение.
              Така че ако някой от по-малък град или село купи жилище в София, то в повечето случаи е ,за да живее в него,а не да го отдава под наем.
              По-скоро тази цена която си посочил е изключение !
              Пак си гледал НСИ но реалността е друга.В Добружда са по 3-4-5к лв,а има хора с +100д
              После ,аз говоря за близкото минало,без да съм посочил подробости,ти го приемаш едва ли не за факт и развиваш някаква теза
              Естествено,че сега няма да има малоумници които да купуват за наем .
              Но пък кои знае !
              Last edited by petrg5s; 14.05.2023, 12:43.

Коментар

За 400К еврО сега ще купува един млад колега. Майка му му помага с 100К евра. Останалите кредитче. Сега живее в Малинова долина в затворен комплекс и шари 900€ наем за апарт с две спални. Не разбрах къде купува, но има ли и значение. Дебеличко ми се вижда и на мен.
                Прав е Иванича. Аз направо отдадох апарта си в Докторска без пари.
                Защо живее в калните пребетонирани улици на Малинова за 900 евра, вместо да отиде на локация, локация пак в затворен комплекс, за 850 евра със включено паркомясто, интернет, кабелна и с включена такса подръжка? Тоя или е не е в час или си измисля.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...1h5&f1=1&fe7=1

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Малоумници от села/малки градове,мислещи се и повярвали даже ,че са "инвеститори"
                  После банката му вземе всички обори,загуби и нивите на дядо му които е продал преди да дойде в СФ и логичното се случва.Наш Ганъо фалирал се връща в родния дом да даде импулс на западащото БГ животновъдство.
                  2007 -2023
                  Нищо ново.
                  Но да им се чудиш на акъла
                  Това са някакви митове и легенди за земеделските земи.В повечето случаи като се връщаха земите имаше по много наследници и дори да е бил по-заможен прадядото на 10 наследника се падат по 10 декара. 10 декара са 12 хиляди лева средна цена. Естествено има и доста по-скъпи земи,ама са изключение.
                  Така че ако някой от по-малък град или село купи жилище в София, то в повечето случаи е ,за да живее в него,а не да го отдава под наем.

Коментар

Наемите предполагам ще тръгнат нагоре.
                    Няма как да стане в сегашната икономическа ситуация
                    Ако ги беше изкарал онези курсове,щеше да знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение

Мда.....

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...011&f1=1&fe7=1

За 900 евро ми се вижда много постно това и вероятно ще го вземат бързо - няма предлагане
                      В Малинова това щеше да е наем за 400 евро със зор.

Иначе моите имоти ги правя в ето такъв стил. Изглежда скъпо, но с изключение на поръчковите гардероби/секции с точен размер, всичко друго е от Айко на промоция. Примерно, столовете ги взех 70лв бройката, а този диван е 2 бона. По нищо не отстъпва на италиански такъв между 5 и 10 хиляди. Купувам го за 3-ти път подред същия диван и ще продължавам да го купувам Имотите ми, въпреки цената им, се отдават за по-малко от седмица. Същият този от снимките излетя на 1800е. Хейтърите пак ще кажат, че е фейк нюз, но фактите са такива. Пръчката се избира според кучето и като си разбираш от работата и клиентелата, нещата се получават.
                      За Докторска е важно и да има паркомясто. То навсякъде е важно де, но аз отдадох без паркомясто. Зает ми е обекта.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ей го на Гоцето продава 2600 евра https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...qmp&f1=1&fe7=1

Подобен под наем 700 лв https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...qio&f1=1&fe7=1

Това според теб не е ли балон?
                        Наемите предполагам ще тръгнат нагоре. Виждаш кви високи предложения за наеми има. Тук там има и като тези от примера ти, но за всяко нещо си има причина. Когато го видиш тогава ти става ясно.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Кой е тоя луд, дет ще купува за да дава под наем?
                          Малоумници от села/малки градове,мислещи се и повярвали даже ,че са "инвеститори"
                          После банката му вземе всички обори,загуби и нивите на дядо му които е продал преди да дойде в СФ и логичното се случва.Наш Ганъо фалирал се връща в родния дом да даде импулс на западащото БГ животновъдство.
                          2007 -2023
                          Нищо ново.
                          Но да им се чудиш на акъла
                          Last edited by petrg5s; 14.05.2023, 09:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение

Иначе моите имоти ги правя в ето такъв стил. Изглежда скъпо, но с изключение на поръчковите гардероби/секции с точен размер, всичко друго е от Айко на промоция. Примерно, столовете ги взех 70лв бройката, а този диван е 2 бона. По нищо не отстъпва на италиански такъв между 5 и 10 хиляди. Купувам го за 3-ти път подред същия диван и ще продължавам да го купувам
                            Кoe изглежда скъпо бе човек ?
                            Last edited by segato; 14.05.2023, 04:25.

Коментар

Ето даже на 600 лв има!
                              https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...qio&f1=1&fe7=1

Така като гледам цените тройни, а наемите сякаш не са мръднали от поне 10 години. Кой е тоя луд, дет ще купува за да дава под наем?

Коментар

За 400К еврО сега ще купува един млад колега. Майка му му помага с 100К евра. Останалите кредитче. Сега живее в Малинова долина в затворен комплекс и шари 900€ наем за апарт с две спални. Не разбрах къде купува, но има ли и значение. Дебеличко ми се вижда и на мен.
                                Прав е Иванича. Аз направо отдадох апарта си в Докторска без пари.
                                Мда.....

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...011&f1=1&fe7=1

За 900 евро ми се вижда много постно това и вероятно ще го вземат бързо - няма предлагане
                                В Малинова това щеше да е наем за 400 евро със зор.

Иначе моите имоти ги правя в ето такъв стил. Изглежда скъпо, но с изключение на поръчковите гардероби/секции с точен размер, всичко друго е от Айко на промоция. Примерно, столовете ги взех 70лв бройката, а този диван е 2 бона. По нищо не отстъпва на италиански такъв между 5 и 10 хиляди. Купувам го за 3-ти път подред същия диван и ще продължавам да го купувам Имотите ми, въпреки цената им, се отдават за по-малко от седмица. Същият този от снимките излетя на 1800е. Хейтърите пак ще кажат, че е фейк нюз, но фактите са такива. Пръчката се избира според кучето и като си разбираш от работата и клиентелата, нещата се получават.

Коментар

Working...
                                X