Първоначално изпратено от drakkar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В момента пътя за колите да станат паметници е широко отворен
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.dnes.bg/politika/2022/06...ot-nego.533831
Срам за Плевен !
Позор !
Този град трябва да бъде изолиран !
Класната на Тошко Йорданов се отрече от него !!1
Стамена Димова е един от легендарните учители в НГДЕК
Стамена Димова е един от легендарните учители в НГДЕК. Вече на почти 90 години, тя е преподавала литература на поколения възпитаници на училището. Както е известно, ядрото от старите сценаристи на Слави Трифонов, сред които е и Тошко Йорданов, излиза от НГДЕК.
Димова е дъщеря на Вергил Димов Вергилов - министър в кабинета Константин Муравиев през септември 1944 година. Това е последният свободно избран кабинет преди падането под комунистическата власт. Той просъществува едва няколко дни - от 2 до 9 септември 1944 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Съгласен съм с теб. Аз въртя много служебно и затова като трябва да се кара за фън кара жената.
Коя е нах-добрата кола ?
Служебната ,поне така сме чували
Коментар
-
https://www.dnes.bg/politika/2022/06...ot-nego.533831
Срам за Плевен !
Позор !
Този град трябва да бъде изолиран !
Класната на Тошко Йорданов се отрече от него !!1
Стамена Димова е един от легендарните учители в НГДЕК
Стамена Димова е един от легендарните учители в НГДЕК. Вече на почти 90 години, тя е преподавала литература на поколения възпитаници на училището. Както е известно, ядрото от старите сценаристи на Слави Трифонов, сред които е и Тошко Йорданов, излиза от НГДЕК.
Димова е дъщеря на Вергил Димов Вергилов - министър в кабинета Константин Муравиев през септември 1944 година. Това е последният свободно избран кабинет преди падането под комунистическата власт. Той просъществува едва няколко дни - от 2 до 9 септември 1944 г.
Коментар
-
Щом имаш пари и може да си позволиш караш,ама в момента знаеш ли в коя извадка си ?
Ена мъничка и незначителна на целия фон от домакинства
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Това последното как си го представяш...не знам?
Икономическите процеси са сложни, не са за всеки!Те образованиете 1929г. в Щатите са успели сигурно да си го представят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
около 20 на 100 градЦко съм аз и за мое съжаление карам повече от преди. и като трябва да се ходи по разходки жената кара а аз се возя щото байгън от това каране !
Ена мъничка и незначителна на целия фон от домакинства
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ти сигурно при тези цени изобщо няма да купиш кола?
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ти ще бъдеш обявен за спекулант в цените на горивата и ще бъдеш народен изедник.Внимавай какво си пожелаваш.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Нищо не беше хубаво ,спомням си как ме репресираха в училището задето отказвах да ходя на малки бригади да прекопавам някаква горичка до града ,деляха ни на различни класове по успех ,в единия клас отличници ,в другия клас по слабите и така надолу-Това къде го има ?
Учеха ни на руски език ,който е някакво подобие на българския и няма никакъв смисъл от него .
Коментар
-
Карат тия дето са на газ предимно останалите са под водата ,един резервоар с дизел е 200 лева вече ?
Къде отиваш ?
Приемаме че имаш доход между 2 000 и 3 000 лева колкото са масовите /да не говорим че има доста народ и под тези стойности !!!/
Я сметни колко ще ти е разхода месечно ако си караш като преди,уикендчета,насам натам,да въртиш със същия интензитет ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Отличен 6, Андрешко...
Ай ся се поспри малко с армиите дето са ти в главата и си почини малко, та и форума да отдъхне!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз все пак имам хубав спомен от социалистическите времена - безгрижно детство, хората не бяха опростачени, събираха се много по домовете, имаше другарство и приятелство, по-малка престъпност, нямаше крайна бедност.
И имаше културен разцвет, за разлика от сега.
Учеха ни на руски език ,който е някакво подобие на българския и няма никакъв смисъл от него .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Виж какво водил съм разговори с първите комунисти които са признавали за кражбите на режима и че този режим е бил крадлив и уродлив -дотук !
Комунизма в чист вид е перфектен защото комунизма на Маркс е идеалната система която съчетава и благата на капитализма с тези на комунизма неслучайно Маркс е бил преследван от комунистите .
Комунизъм който се бори срещу неравенството но с растежа на капитализма е варианта за нас
- 1 like
Коментар
Коментар