IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

На ратко тъпото какви са му оборите? Ипотеки ли ,какво има ? ти си по в част
    Взима ипотеки и купува маломерни жилища на зелено

Коментар

• https://www.investor.bg/a/113-analiz...raba-na-falita
      Един от най-големите собственици на имоти в Швеция е на ръба на фалита !!

SBB изпитва затруднения след понижаването на рейтинга ѝ до неинвестиционен от S&P Global Ratings

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
        Плъхчето на финала да не остане със свалена количка понеже е голям тарикат?
        На ратко тъпото какви са му оборите? Ипотеки ли ,какво има ? ти си по в час
        Last edited by petrg5s; 25.05.2023, 14:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Може би, а може и да не.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Туй последното е 50 евро кв, бре! То само новия покрив е глътнал 100-200 евра. Нали не можеше под себестойност?
            Само навеса с барбекюто е 10к (само олук трябва, моя има 11 метра улук). А 100 метра ограда са 2х10к, а не съм стихнал до къщата ....
            Без пари и много добре е започнато.
            За желязото.
            арматурното беше 3лв даже май 3,2 сега е под 2лв, профилите 4лв, сега са 2,60
            Last edited by bota156; 25.05.2023, 12:10.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
              [URL="https://money.bg/property/stroiteli-posochiha-koi-mogat-da-stanat-novite-goreshti-zoni-za-zhilishta-v-sofiya.html"]....
              Πo дaнни нa Haциoнaлнaтa acoциaция нa cтpoитeлнитe пpeдпpиeмaчи (HACΠ) apмaтypнaтa зaгoтoвĸa e пocĸъпнaлa oт 1,10 лв зa ĸг. пpeди 3-4 гoдини дo 2,60 лeвa зa ĸг. ceгa.....
              услужливо са пропуснали цената от 3-3,50 лв. през 2022 г.

.... е, тогава изводите са малко по-различни...........
              Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Плъхчето го каза най-добре - ще дърпа кожичката до 2040г.

Коментар

• Аз кът ви казвам, че ТУРизъма ще яде дръФцето, вие ми се смеете. Разходите - нагоре, приходите (от все по-бедните западнали туристи - надоле):
                  Заради свитата печалба през 2022 г. "Албена" изплаща най-ниския дивидент досега

Акционерите ще получат по 11 ст. на акция бруто

Дружеството приключи 2022 г. със силен спад на печалбата до 992 хил. лева от почти 3 млн. лева година по-рано въпреки увеличението на приходите. Спадът на печалбата се дължи на силния ръст на разходите, особено на тези за персонал, външни услуги, енергия и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ето един обор за 40лв квадрата (подобен на моя като го купих).
                    Продава КЪЩА в област Видин, с. Дреновец - 414 кв.м / 17000 лв. :: imot.bg Обява

Или па това.
                    Продава КЪЩА в област Видин, гр. Димово - 483 кв.м / 18000 лв. :: imot.bg Обява

Даваш още 100к€ и става кукличка
                    За тази даже доста по малко ще трябват.
                    Продава КЪЩА в област Плевен, с. Петърница - 200 кв.м / 10000 EUR :: imot.bg Обява
                    Туй последното е 50 евро кв, бре! То само новия покрив е глътнал 100-200 евра. Нали не можеше под себестойност?

Коментар

• Сещайте се кво ще става тук (то вече ства де):
                      Германската икономика изпадна в рецесия

Федералната статистическа служба преразгледа първоначалната си оценка от края на април, която все още показваше стагнация
                      https://www.investor.bg/a/515-ikonom...na-v-retsesiya
                      Last edited by better; 25.05.2023, 11:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Продава КЪЩА в област Видин, с. Дреновец - 414 кв.м / 17000 лв. :: imot.bg Обява

Или па това.

Продава КЪЩА в област Плевен, с. Петърница - 200 кв.м / 10000 EUR :: imot.bg Обява
                        тоя първия сигурно е на петрогъсчо
                        няма какво да го стяга, като гледам сламата в единя ъгъл,
                        така си го обитава

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

1000 пъти съм казвал,че аз НЯМА да купувам при каквито и да е цени.Имоти имам ! И то повече от 90% от списващите тук и далеч,далеч по-хубави от оборите на бай цинго,ако изобщо са негови даже
                          1000 пъти съм казвал, даже да ми дават безплатна кола +апартамент пак НЯМА ДА живея в СФ при НИКАКВИ обстоятелства понеже е ГЕТО.Какво остава пък да плащам
                          Затова и съм обективен,за разлика от вас.
                          А 2040 БГ ще е една празна държава без народ.И такива като теб ще си продават оборите за без пари на ромите, само и само да се отърват.

Или па това.

Last edited by bota156; 25.05.2023, 11:00.
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Новина от преди минути.Германия влезна в рецесия след -0.3% "растеж" за Q1
                            Това е и най-важното и съществено нещо написано в тази глупава тема за последните 2-3 месеца !

Щом мотора на Европа влезна в рецесия,оставям на "интелектуалците" в темата да размишляват ,разбира се колкото им позволява хардуера, какво ще стане в БГ и в частност със силно балонизираните цени на оборите
                            Last edited by petrg5s; 25.05.2023, 10:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
                              Плъхчето го каза най-добре - ще дърпа кожичката до 2040г.
                              Пропуснал съм го този глупав лаф на радко тъпото.Какво е искал да каже този "интелектуалец" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                                И пресметни колко ще струва през 2040 когато ще трябва да купуваш. Или повечето тук. Може пък да уцелите дъно, кой знае. Най-голямата ви заблуда е че тогава няма да има хора и ще ги раздават без пери имотите.
                                1000 пъти съм казвал,че аз НЯМА да купувам при каквито и да е цени.Имоти имам ! И то повече от 90% от списващите тук и далеч,далеч по-хубави от оборите на бай цинго,ако изобщо са негови даже
                                1000 пъти съм казвал, даже да ми дават безплатна кола +апартамент пак НЯМА ДА живея в СФ при НИКАКВИ обстоятелства понеже е ГЕТО.Какво остава пък да плащам
                                Затова и съм обективен,за разлика от вас.
                                А 2040 БГ ще е една празна "държава" без народ.И такива като теб ще си продават оборите за без пари на ромите, само и само да се отърват.
                                Last edited by petrg5s; 25.05.2023, 10:46.

Коментар

Working...
                                X