Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://www.investor.bg/a/113-analiz...raba-na-falita
Един от най-големите собственици на имоти в Швеция е на ръба на фалита !!
SBB изпитва затруднения след понижаването на рейтинга ѝ до неинвестиционен от S&P Global Ratings
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПлъхчето на финала да не остане със свалена количка понеже е голям тарикат?Last edited by petrg5s; 25.05.2023, 14:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Плъхчето на финала да не остане със свалена количка понеже е голям тарикат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Туй последното е 50 евро кв, бре! То само новия покрив е глътнал 100-200 евра. Нали не можеше под себестойност?
Без пари и много добре е започнато.
За желязото.
арматурното беше 3лв даже май 3,2 сега е под 2лв, профилите 4лв, сега са 2,60Last edited by bota156; 25.05.2023, 12:10.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение[URL="https://money.bg/property/stroiteli-posochiha-koi-mogat-da-stanat-novite-goreshti-zoni-za-zhilishta-v-sofiya.html"]....
Πo дaнни нa Haциoнaлнaтa acoциaция нa cтpoитeлнитe пpeдпpиeмaчи (HACΠ) apмaтypнaтa зaгoтoвĸa e пocĸъпнaлa oт 1,10 лв зa ĸг. пpeди 3-4 гoдини дo 2,60 лeвa зa ĸг. ceгa.....
.... е, тогава изводите са малко по-различни...........Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Плъхчето го каза най-добре - ще дърпа кожичката до 2040г.
Коментар
-
Аз кът ви казвам, че ТУРизъма ще яде дръФцето, вие ми се смеете. Разходите - нагоре, приходите (от все по-бедните западнали туристи - надоле):
Заради свитата печалба през 2022 г. "Албена" изплаща най-ниския дивидент досега
Акционерите ще получат по 11 ст. на акция бруто
Дружеството приключи 2022 г. със силен спад на печалбата до 992 хил. лева от почти 3 млн. лева година по-рано въпреки увеличението на приходите. Спадът на печалбата се дължи на силния ръст на разходите, особено на тези за персонал, външни услуги, енергия и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ето един обор за 40лв квадрата (подобен на моя като го купих).
Продава КЪЩА в област Видин, с. Дреновец - 414 кв.м / 17000 лв. :: imot.bg Обява
Или па това.
Продава КЪЩА в област Видин, гр. Димово - 483 кв.м / 18000 лв. :: imot.bg Обява
Даваш още 100к€ и става кукличка
За тази даже доста по малко ще трябват.
Продава КЪЩА в област Плевен, с. Петърница - 200 кв.м / 10000 EUR :: imot.bg Обява
Коментар
-
Сещайте се кво ще става тук (то вече ства де):
Германската икономика изпадна в рецесия
Федералната статистическа служба преразгледа първоначалната си оценка от края на април, която все още показваше стагнация
https://www.investor.bg/a/515-ikonom...na-v-retsesiyaLast edited by better; 25.05.2023, 11:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ето един обор за 40лв квадрата (подобен на моя като го купих).
Продава КЪЩА в област Видин, с. Дреновец - 414 кв.м / 17000 лв. :: imot.bg Обява
Или па това.
Продава КЪЩА в област Плевен, с. Петърница - 200 кв.м / 10000 EUR :: imot.bg Обява
няма какво да го стяга, като гледам сламата в единя ъгъл,
така си го обитава
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
1000 пъти съм казвал,че аз НЯМА да купувам при каквито и да е цени.Имоти имам ! И то повече от 90% от списващите тук и далеч,далеч по-хубави от оборите на бай цинго,ако изобщо са негови даже
1000 пъти съм казвал, даже да ми дават безплатна кола +апартамент пак НЯМА ДА живея в СФ при НИКАКВИ обстоятелства понеже е ГЕТО.Какво остава пък да плащам
Затова и съм обективен,за разлика от вас.
А 2040 БГ ще е една празна държава без народ.И такива като теб ще си продават оборите за без пари на ромите, само и само да се отърват.
Или па това.
Продава КЪЩА в област Плевен, с. Петърница - 200 кв.м / 10000 EUR :: imot.bg ОбяваLast edited by bota156; 25.05.2023, 11:00.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Новина от преди минути.Германия влезна в рецесия след -0.3% "растеж" за Q1
Това е и най-важното и съществено нещо написано в тази глупава тема за последните 2-3 месеца !
Щом мотора на Европа влезна в рецесия,оставям на "интелектуалците" в темата да размишляват ,разбира се колкото им позволява хардуера, какво ще стане в БГ и в частност със силно балонизираните цени на оборитеLast edited by petrg5s; 25.05.2023, 10:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеПлъхчето го каза най-добре - ще дърпа кожичката до 2040г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИ пресметни колко ще струва през 2040 когато ще трябва да купуваш. Или повечето тук. Може пък да уцелите дъно, кой знае. Най-голямата ви заблуда е че тогава няма да има хора и ще ги раздават без пери имотите.
1000 пъти съм казвал, даже да ми дават безплатна кола +апартамент пак НЯМА ДА живея в СФ при НИКАКВИ обстоятелства понеже е ГЕТО.Какво остава пък да плащам
Затова и съм обективен,за разлика от вас.
А 2040 БГ ще е една празна "държава" без народ.И такива като теб ще си продават оборите за без пари на ромите, само и само да се отърват.
Last edited by petrg5s; 25.05.2023, 10:46.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар