IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
    Няколко имота наведнъж ли ще купуваш?
    Какъв е размера на кредита ако не е тайна?
    Да, 5 ап. с паркоместа. Размерът е баш една милка от баМката.

Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
    Стига да е премерен риск, всичко ще е ток.
    В най-лошия случай, ако никога не го построят (говорим за топ 3 строителни фирми в София), ще продам една от тристайките ми под наем да покрия загубите. Без риск няма печалба Без топки - също. А наемите ще са само нагоре....

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

изплагиатствал съм го от лордчето тоя лаф.
      Ей, ама пък има лаф бейлорда!

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Вземи от 3-те бамки 3 ипотеки и шапка на тояга .
        Ти май не си взимал ипотека?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
          Пичове, само идвам да вметна малко опит от първо лице. Пак се подготвям за покупка... този път по-мащабна. Имам одобрение от няколко банки, като 3-те най-добри оферти са на ОББ (2.1% лихва с 2.29% ГПР), на Пощенска офертата е с 0.04% по-висока, Алианц 2.2% ГПР. Страшна конкуренция между банките, ще скачат лихвите, ама друг път.

Говорим за финансиране на зелено на акт 14. Искат ми 20% самоучастие, другото от тях. Купувайте, че 2049-та е доста напред в бъдещето

Тегли! Смело и безотговорно!

Само внимавай да не преядеш, че тука разправяха rattenко си продавал сребърцето.

Стига да е премерен риск, всичко ще е ток.

Коментар

Пичове, само идвам да вметна малко опит от първо лице. Пак се подготвям за покупка... този път по-мащабна. Имам одобрение от няколко банки, като 3-те най-добри оферти са на ОББ (2.1% лихва с 2.29% ГПР), на Пощенска офертата е с 0.04% по-висока, Алианц 2.2% ГПР. Страшна конкуренция между банките, ще скачат лихвите, ама друг път.

Говорим за финансиране на зелено на акт 14. Искат ми 20% самоучастие, другото от тях. Купувайте, че 2049-та е доста напред в бъдещето
            Няколко имота наведнъж ли ще купуваш?

Какъв е размера на кредита ако не е тайна?

Коментар

Вземи от 3-те бамки 3 ипотеки и шапка на тояга .
              Last edited by X_Y; 25.05.2023, 20:24.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Пичове, само идвам да вметна малко опит от първо лице. Пак се подготвям за покупка... този път по-мащабна. Имам одобрение от няколко банки, като 3-те най-добри оферти са на ОББ (2.1% лихва с 2.29% ГПР), на Пощенска офертата е с 0.04% по-висока, Алианц 2.2% ГПР. Страшна конкуренция между банките, ще скачат лихвите, ама друг път.

Говорим за финансиране на зелено на акт 14. Искат ми 20% самоучастие, другото от тях. Купувайте, че 2049-та е доста напред в бъдещето.
                Last edited by X_Y; 25.05.2023, 21:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                  Експерт: Цените на новото строителство поскъпват още

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...n-risk-1690349

Докогааааааааааааа
                  https://money.bg/property/nay-golemi...na-kolaps.html

Haй-гoлeмият имoтeн пaзap в cвeтa (Kитaй) e нa pъбa нa ĸoлaпc току що статия

Коментар

• Експерт: Цените на новото строителство поскъпват още

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...n-risk-1690349

Докогааааааааааааа

Коментар

• https://www.bloombergtv.bg/a/17-v-ra...te-sled-esenta
                      Майстер: Фед може да не справи с инфлацията и рязко да вдигне лихвите след есента !!
                      Николай Майстер, изпълнителен директор на Intercapital Markets, "В развитие", 25.05.2023 г.

Има сценарий през есента или до края на 2023 г. Фед отново да започне да покачва лихвите и то рязко, когато инфлацията не падне до желаните нива.
                      Аз не съм убеден, че те ще се справят. Това са хората, които преди малко повече от година обясняваха, че инфлацията ще е преходна, и малко след това качиха лихвите от почти 0% до малко над 5% за много кратко време. Дали са го знаели от преди това, дали не са били много убедени, дали е било просто политика ще покаже времето. Но с този състав на Фед не съм сигурен, че дългосрочно че взима правилните решения."
                      Фед в момента вероятно ще изчака, за да види забавените ефекти на своите решения за лихвите в икономиката, и след като се види, че покачването не е било достатъчно, отново ще започне рязко повишаване, което ще доведе до рязък срив на пазарите.

Коментар

• https://www.capital.bg/biznes/imoti/...temperaturata/
                        Пазарът на жилища в България сваля температурата ! /25 май /2023г.

Сделките са по-малко и се случват по-бавно, а и все повече от тях се случват след отстъпка от обявената цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

На ратко тъпото какви са му оборите? Ипотеки ли ,какво има ? ти си по в час
                          ама че си клюкарка

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Плъхчето го каза най-добре - ще дърпа кожичката до 2040г.
                            изплагиатствал съм го от лордчето тоя лаф.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                              Взима ипотеки и купува маломерни жилища на зелено
                              Затова ли такава паника го тресе
                              Къде е тръгнал да пикае срещу вятъра? Ще му вземат оборите и ще стане длъжник до живот.
                              Да спасява каквото може докато е време !

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

На ратко тъпото какви са му оборите? Ипотеки ли ,какво има ? ти си по в част
                                Взима ипотеки и купува маломерни жилища на зелено

Коментар

Working...
                                X