IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
    Плъхчето го каза най-добре - ще дърпа кожичката до 2040г.
    Пропуснал съм го този глупав лаф на радко тъпото.Какво е искал да каже този "интелектуалец" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      И пресметни колко ще струва през 2040 когато ще трябва да купуваш. Или повечето тук. Може пък да уцелите дъно, кой знае. Най-голямата ви заблуда е че тогава няма да има хора и ще ги раздават без пери имотите.
      1000 пъти съм казвал,че аз НЯМА да купувам при каквито и да е цени.Имоти имам ! И то повече от 90% от списващите тук и далеч,далеч по-хубави от оборите на бай цинго,ако изобщо са негови даже
      1000 пъти съм казвал, даже да ми дават безплатна кола +апартамент пак НЯМА ДА живея в СФ при НИКАКВИ обстоятелства понеже е ГЕТО.Какво остава пък да плащам
      Затова и съм обективен,за разлика от вас.
      А 2040 БГ ще е една празна "държава" без народ.И такива като теб ще си продават оборите за без пари на ромите, само и само да се отърват.
      Last edited by petrg5s; 25.05.2023, 10:46.

Коментар

Само помисли колко е струвал имот през 2000 година и колко е сега. С периоди на спадове и повишения, нещо като твойта графика. И пресметни колко ще струва през 2040 когато ще трябва да купуваш. Или повечето тук. Може пък да уцелите дъно, кой знае. Най-голямата ви заблуда е че тогава няма да има хора и ще ги раздават без пери имотите.
        Плъхчето го каза най-добре - ще дърпа кожичката до 2040г.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ти самия вярваш ли на тези абсолютни глупости ?
          Знам че панически се опитваш да се самозаблудиш,но не това е начина.
          ратко тъпото,бай цинго и подобни пишман инвеститори ще научите много добре урока за "абсолютно никаквия риск"

Само помисли колко е струвал имот през 2000 година и колко е сега. С периоди на спадове и повишения, нещо като твойта графика. И пресметни колко ще струва през 2040 когато ще трябва да купуваш. Или повечето тук. Може пък да уцелите дъно, кой знае. Най-голямата ви заблуда е че тогава няма да има хора и ще ги раздават без пери имотите.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• https://www.bloombergtv.bg/a/2-novin...arzani-s-kitay

Един от топ индикаторите за картинката в момента

Медта поевтиня под 8000 долара за тон за първи път от шест месеца, тъй като перспективите за бързо възстановяване на китайската икономика намаляват.
            Цената на метала се срина с около 7% този месец в резултат на разочароващите икономически данни от най-големия потребител в света. Целият ръст в цената, който беше постигнат след като бяха отменени всички мерки за борба с коронавируса в Китай, бяха изтрити. Слабото вътрешно търсене принуди металургичните заводи в азиатската държава да увеличат износа, което помогна за попълване на запасите в други страни.

Коментар

Имот на топ локация в Сф няма абсолютно никакъв риск.
              Ти самия вярваш ли на тези абсолютни глупости ?
              Знам че панически се опитваш да се самозаблудиш,но не това е начина.
              ратко тъпото,бай цинго и подобни пишман инвеститори ще научите много добре урока за "абсолютно никаквия риск"

Last edited by petrg5s; 25.05.2023, 09:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Така е, ама такива понижителни емблеми се помнят. Аз обърках ресторант с апартамент, просто, щото апарти на ул. Московска не останаха от този купувач с колоритния ник "Дебнем на замаушка".
                След последните му изцепки за забравеното чекмедже, нищо чудно завинаги да се е отказал от инвестиции тук, а да си остане да си бере кореноплодните из ЗЕС.

ПП А помниш ли Darkside! Той толкова беше възмутен от високите цени на апартаментите в София, че вместо жилище, рекламираше, колко по-добър избор било да си купи Ауди А8.
                Дарки изолации по сградите правеше. Да му е хрумвало колко струват тези сгради. Той по Самоков бръмчеше с осмицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Много здрав трябва да си за тая метрова маламашка. Като Попай моряка. Иначе и аз днес косих една трева до кръста, с ръчна коса, един декар съборих ама ми писна. Даже само половината събрах после. Много топло стана на обед, да му се не види и глобалното затопляне
                  Ми здрав съм 192 см.Значи тръгнах с един тример после взех и аз косата,но после довърших с тримера и на финала даже и прекарах с мотиката.Много трева,много нещо страшна работа,абе едни 4 часа и половина направих без прекъсване ,каталясах.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

къде, къде това?
                    В двора как къде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Знаеш ли, че той беше изкупил най-скъпите апарти на топ центъра в София, ул. Московска, а в началото на ковида, случайно беше бръкнал в едно старо чекмедже и си намери акции на стойност 400 000лв., които ги беше забравил, че ги има и с тях си купи ресторант в София на закъсал приятел.

Същият този екземпляр ти го препоръчвам да го четеш през 2014г, когато задава лаишки новобрански въпроси в темата за "Интерактив брокърс, директно или, чрез интродюсър", в която се вайкаше, че Карол, ще му удържат 5€ на пакетна сделка.!!!! Прави си сам изводите за какви люде иде реч!!!@
                      Кво направи той с имота на паветата и емблематичната Московска. Продаде го и потърси в Стрелбище или пъхна кеша в чекмеджето. Хахаха! Липсва ми Дебнещия.

Коментар

и къде отидЕ разликата
                        Ам нз, питай пощенска.

Коментар

и къде отидЕ разликата
                          Този ще излезе по-голям палячо и от Замаушката!

Коментар

и къде отидЕ разликата
                            Тегави са страстите понижителни!

Коментар

край, сега вече паднАха
                              тесла след тесла, никое имоти не може да устои на това

но аз се чудя, кога топлофикация и разгневените съседи ще погнат крадците на парно и топла вода
                              Бай мишо умора немаш , чак на акъла ти се чуда .

Коментар

еми, сега може да четеш джонката
                                Тия, които действат с размах, сериозно катастрофират. Голям им е размаха

Коментар

Working...
                                X