Първоначално изпратено от Kris_
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИ пресметни колко ще струва през 2040 когато ще трябва да купуваш. Или повечето тук. Може пък да уцелите дъно, кой знае. Най-голямата ви заблуда е че тогава няма да има хора и ще ги раздават без пери имотите.
1000 пъти съм казвал, даже да ми дават безплатна кола +апартамент пак НЯМА ДА живея в СФ при НИКАКВИ обстоятелства понеже е ГЕТО.Какво остава пък да плащам
Затова и съм обективен,за разлика от вас.
А 2040 БГ ще е една празна "държава" без народ.И такива като теб ще си продават оборите за без пари на ромите, само и само да се отърват.
Last edited by petrg5s; 25.05.2023, 10:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Само помисли колко е струвал имот през 2000 година и колко е сега. С периоди на спадове и повишения, нещо като твойта графика. И пресметни колко ще струва през 2040 когато ще трябва да купуваш. Или повечето тук. Може пък да уцелите дъно, кой знае. Най-голямата ви заблуда е че тогава няма да има хора и ще ги раздават без пери имотите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти самия вярваш ли на тези абсолютни глупости ?
Знам че панически се опитваш да се самозаблудиш,но не това е начина.
ратко тъпото,бай цинго и подобни пишман инвеститори ще научите много добре урока за "абсолютно никаквия риск"
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/2-novin...arzani-s-kitay
Един от топ индикаторите за картинката в момента
Медта поевтиня под 8000 долара за тон за първи път от шест месеца, тъй като перспективите за бързо възстановяване на китайската икономика намаляват.
Цената на метала се срина с около 7% този месец в резултат на разочароващите икономически данни от най-големия потребител в света. Целият ръст в цената, който беше постигнат след като бяха отменени всички мерки за борба с коронавируса в Китай, бяха изтрити. Слабото вътрешно търсене принуди металургичните заводи в азиатската държава да увеличат износа, което помогна за попълване на запасите в други страни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИмот на топ локация в Сф няма абсолютно никакъв риск.
Знам че панически се опитваш да се самозаблудиш,но не това е начина.
ратко тъпото,бай цинго и подобни пишман инвеститори ще научите много добре урока за "абсолютно никаквия риск"
Last edited by petrg5s; 25.05.2023, 09:41.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Така е, ама такива понижителни емблеми се помнят. Аз обърках ресторант с апартамент, просто, щото апарти на ул. Московска не останаха от този купувач с колоритния ник "Дебнем на замаушка".
След последните му изцепки за забравеното чекмедже, нищо чудно завинаги да се е отказал от инвестиции тук, а да си остане да си бере кореноплодните из ЗЕС.
ПП А помниш ли Darkside! Той толкова беше възмутен от високите цени на апартаментите в София, че вместо жилище, рекламираше, колко по-добър избор било да си купи Ауди А8.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Много здрав трябва да си за тая метрова маламашка. Като Попай моряка. Иначе и аз днес косих една трева до кръста, с ръчна коса, един декар съборих ама ми писна. Даже само половината събрах после. Много топло стана на обед, да му се не види и глобалното затопляне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Знаеш ли, че той беше изкупил най-скъпите апарти на топ центъра в София, ул. Московска, а в началото на ковида, случайно беше бръкнал в едно старо чекмедже и си намери акции на стойност 400 000лв., които ги беше забравил, че ги има и с тях си купи ресторант в София на закъсал приятел.
Същият този екземпляр ти го препоръчвам да го четеш през 2014г, когато задава лаишки новобрански въпроси в темата за "Интерактив брокърс, директно или, чрез интродюсър", в която се вайкаше, че Карол, ще му удържат 5€ на пакетна сделка.!!!! Прави си сам изводите за какви люде иде реч!!!@Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и къде отидЕ разликата
Коментар
-
и къде отидЕ разликата
Коментар
-
край, сега вече паднАха
тесла след тесла, никое имоти не може да устои на това
но аз се чудя, кога топлофикация и разгневените съседи ще погнат крадците на парно и топла вода
Коментар
-
еми, сега може да четеш джонката
- 1 like
Коментар
Коментар