Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
4% беше, този месец обаче получих за 0,5%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Действаше с размах,затова ми прави впечатление отсъствието му. Такива хора са интересни да се четат,дори и да са фалшиви профили.Като имаше и един бай Стамен Тракториста в темата за жените.
Last edited by X_Y; 24.05.2023, 23:10.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мирко, точно в центъра на десетката си се ориентирал
човека е топ оф дъ топ, евър,
но според мен, човека изкупи идеалния център
и назнаачи зукър, гей'ц, и повечето индиийци, които оглавиха сектора
и сега се прибра на спокойствие при родителите си в леввки г в кремиковските блокове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
4% беше, този месец обаче получих за 0,5%.
Коментар
-
ти и от пощенска на 5% депозит получи ама то друго било
Коментар
-
еее, лордче, писали сме едновременно,
но ти много назад във времето го пратИ колегата
замаушката едни от последните му мнения, преди за намери акциите,
пишеше, че търсил имот, но брокерите го побъзиквали с високите цени
След последните му изцепки за забравеното чекмедже, нищо чудно завинаги да се е отказал от инвестиции тук, а да си остане да си бере кореноплодните из ЗЕС.
ПП А помниш ли Darkside! Той толкова беше възмутен от високите цени на апартаментите в София, че вместо жилище, рекламираше, колко по-добър избор било да си купи Ауди А8.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Помисли да оправим маломерките на Ратко тъкмо съм загрял днеска,цял ден косих и плевих.Имам една маламашка ял метър дълга ,плочките ги иска на рибна кост там е по скъпо но с код форум може да му направим дискаунт.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Знаеш ли, че той беше изкупил най-скъпите апарти на топ центъра в София, ул. Московска, а в началото на ковида, случайно беше бръкнал в едно старо чекмедже и си намери акции на стойност 400 000лв., които ги беше забравил, че ги има и стях си купи апартамент в София на закъсал приятел.
Същият този екземпляр ти го препоръчвам да го четеш през 2014г, когато задава лаишки новобрански въпроси в темата за "Интерактив брокърс, директно или, чрез интродюсър", в която се вайкаше, че Карол, ще му удържат 5€ на пакетна сделка.!!!! Прави си сам изводите за какви люде иде реч!!!@
но ти много назад във времето го пратИ колегата
замаушката едни от последните му мнения, преди за намери акциите,
пишеше, че търсил имот, но брокерите го побъзиквали с високите цени
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПреди време във форума пишеше един с ник"Замаушка"или нещо подобно. Къде се изгуби тоя човек?
човека е топ оф дъ топ, евър,
но според мен, човека изкупи идеалния център
и назнаачи зукър, гей'ц, и повечето индиийци, които оглавиха сектора
и сега се прибра на спокойствие при родителите си в леввки г в кремиковските блокове.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПреди време във форума пишеше един с ник"Замаушка"или нещо подобно. Къде се изгуби тоя човек?
Същият този екземпляр ти го препоръчвам да го четеш през 2014г, когато задава лаишки новобрански въпроси в темата за "Интерактив брокърс, директно или, чрез интродюсър", в която се вайкаше, че Карол, ще му удържат 5€ на пакетна сделка.!!!! Прави си сам изводите за какви люде иде реч!!!@
- 1 like
Коментар
-
еми на бетерчо му бяха казали оферта по телефона
даже накавръчко на два пити се опика, докато го цитираше вдъхновен
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Помисли да оправим маломерките на Ратко тъкмо съм загрял днеска,цял ден косих и плевих.Имам една маламашка ял метър дълга ,плочките ги иска на рибна кост там е по скъпо но с код форум може да му направим дискаунт.
Коментар
-
https://markets.businessinsider.com/...reserve-2023-5
Идва рецесия и „ние вече се забавяме“, каза Кембъл Харви, който разработи индикатора за кривата на доходността. Свиването може да започне този месец и да продължи две или три тримесечия, каза той пред Wall Street Journal.
Решението на Фед да продължи повишаването на лихвените проценти означава, че рецесията е „самопричинена рана“, добави той.
Коментар
Коментар