Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://markets.businessinsider.com/...reserve-2023-5
Идва рецесия и „ние вече се забавяме“, каза Кембъл Харви, който разработи индикатора за кривата на доходността. Свиването може да започне този месец и да продължи две или три тримесечия, каза той пред Wall Street Journal.
Решението на Фед да продължи повишаването на лихвените проценти означава, че рецесията е „самопричинена рана“, добави той.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
5% депозит звучи смешно за нашите ширини в момента, дори централно европейските облигации на кавръка са по-ниски
ПП Днес издоих кравата и мисля да налея още 1200$ в RIO, щот гледам, че пада, а и няма какво да ги правя, щот не ми стигат далеч за термопомпа на Bosch за новата ми къща, а и щото Бертрам ми забрани да купувам стоки, които не са ми по чергата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
5% депозит звучи смешно за нашите ширини в момента, дори централно европейските облигации на кавръка са по-ниски
ПП Днес издоих кравата и мисля да налея още 1200$ в RIO, щот гледам, че пада, а и няма какво да ги правя, щот не ми стигат далеч за термопомпа на Bosch за новата ми къща, а и щото Бертрам ми забрани да купувам стоки, които не са ми по чергата.
даже накавръчко на два пити се опика, докато го цитираше вдъхновен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ти и от пощенска на 5% депозит получи ама то друго било
ПП Днес издоих кравата и мисля да налея още 1200$ в RIO, щот гледам, че пада, а и няма какво да ги правя, щот не ми стигат далеч за термопомпа на Bosch за новата ми къща, а и щото Бертрам ми забрани да купувам стоки, които не са ми по чергата.Last edited by Bailor; 24.05.2023, 21:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И аз получих оферта за Lamborgini Urus 400 000 евра (с ддс). Ако искаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеТази седмица получих оферта за 125кв.м. с общи части партерен апартамент с 200 кв метра двор завидната сума от 650 000 евро с ДДС. Сградата е на акт 14 в квартал Хладилиника. Ако искаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://blitz.bg/ikonomika/nov-finan...ews954970.html
Имота хляб и вода не искал.полека лека почва да иска вода после и хляб
Нов финансов удар по джоба на всички собственици на имоти в блок
С промени в закона удрят празните апартаменти !!
Почва се !!!
тесла след тесла, никое имоти не може да устои на това
но аз се чудя, кога топлофикация и разгневените съседи ще погнат крадците на парно и топла водаLast edited by ratten; 24.05.2023, 21:08.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Имот на топ локация в Сф няма абсолютно никакъв риск. Още е рано за балон. След още 40% може да се замислиш.
ЕС търси всякакви начини да раздвижва икономиката когато започне да спада и това може да видим още тази рецесия. Единствените безрискови имоти са нови и то по хубав стандарт като плазата например. Но поне 20-30% от центъра няма да може да мине само структурните изисквания. ЕЦБ спуска директиви да не се финансират ипотеки на непаспортизирани жилища и вероятно даже и не-екологично-съобразни жилища. Риск със старото има винаги, независимо от локацията. И със земя няма да можеш да го избиеш това на последните цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеБезрискова инвестиция нямало ... хах, понеже не са инвестирали в тристайка в София.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
12*12=144/година
това ако е тесла за собственик на имот над четвърт милион... стига де
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://blitz.bg/ikonomika/nov-finan...ews954970.html
Имота хляб и вода не искал.полека лека почва да иска вода после и хляб
Нов финансов удар по джоба на всички собственици на имоти в блок
С промени в закона удрят празните апартаменти !!
Почва се !!!
това ако е тесла за собственик на имот за над четвърт милион ЕУРО... стига деLast edited by pirdop; 24.05.2023, 20:22.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар