IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Помисли да оправим маломерките на Ратко тъкмо съм загрял днеска,цял ден косих и плевих.Имам една маламашка ял метър дълга ,плочките ги иска на рибна кост там е по скъпо но с код форум може да му направим дискаунт.
    къде, къде това?

Коментар

• Преди време във форума пишеше един с ник"Замаушка"или нещо подобно. Къде се изгуби тоя човек?

Коментар

• https://markets.businessinsider.com/...reserve-2023-5

Идва рецесия и „ние вече се забавяме“, каза Кембъл Харви, който разработи индикатора за кривата на доходността. Свиването може да започне този месец и да продължи две или три тримесечия, каза той пред Wall Street Journal.
        Решението на Фед да продължи повишаването на лихвените проценти означава, че рецесията е „самопричинена рана“, добави той.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

5% депозит звучи смешно за нашите ширини в момента, дори централно европейските облигации на кавръка са по-ниски

ПП Днес издоих кравата и мисля да налея още 1200$ в RIO, щот гледам, че пада, а и няма какво да ги правя, щот не ми стигат далеч за термопомпа на Bosch за новата ми къща, а и щото Бертрам ми забрани да купувам стоки, които не са ми по чергата.
          Помисли да оправим маломерките на Ратко тъкмо съм загрял днеска,цял ден косих и плевих.Имам една маламашка ял метър дълга ,плочките ги иска на рибна кост там е по скъпо но с код форум може да му направим дискаунт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

5% депозит звучи смешно за нашите ширини в момента, дори централно европейските облигации на кавръка са по-ниски

ПП Днес издоих кравата и мисля да налея още 1200$ в RIO, щот гледам, че пада, а и няма какво да ги правя, щот не ми стигат далеч за термопомпа на Bosch за новата ми къща, а и щото Бертрам ми забрани да купувам стоки, които не са ми по чергата.
            еми на бетерчо му бяха казали оферта по телефона
            даже накавръчко на два пити се опика, докато го цитираше вдъхновен

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ти и от пощенска на 5% депозит получи ама то друго било

Last edited by Bailor; 24.05.2023, 21:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И аз получих оферта за Lamborgini Urus 400 000 евра (с ддс). Ако искаш.
                ти и от пощенска на 5% депозит получи ама то друго било

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
                  Тази седмица получих оферта за 125кв.м. с общи части партерен апартамент с 200 кв метра двор завидната сума от 650 000 евро с ДДС. Сградата е на акт 14 в квартал Хладилиника. Ако искаш
                  И аз получих оферта за Lamborgini Urus 400 000 евра (с ддс). Ако искаш.

Коментар

https://blitz.bg/ikonomika/nov-finan...ews954970.html

Имота хляб и вода не искал.полека лека почва да иска вода после и хляб

Нов финансов удар по джоба на всички собственици на имоти в блок

С промени в закона удрят празните апартаменти !!

Почва се !!!
                    край, сега вече паднАха
                    тесла след тесла, никое имоти не може да устои на това

но аз се чудя, кога топлофикация и разгневените съседи ще погнат крадците на парно и топла вода
                    Last edited by ratten; 24.05.2023, 21:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Имот на топ локация в Сф няма абсолютно никакъв риск. Още е рано за балон. След още 40% може да се замислиш.
                      Не си прав, много рискове има. Даже не рискове ами неизбежни подводни камъни. Да вземем Витошка например. Всичките партери там са с изринати подпори за да ги направят на витрини за заведения и магазини. В ЕС има директиви за събаряне на такива неща. Паспортизацията на сградите беше първата стъпка по тоя път. Цената но повторното укрепване евентуално също е доста висока.

ЕС търси всякакви начини да раздвижва икономиката когато започне да спада и това може да видим още тази рецесия. Единствените безрискови имоти са нови и то по хубав стандарт като плазата например. Но поне 20-30% от центъра няма да може да мине само структурните изисквания. ЕЦБ спуска директиви да не се финансират ипотеки на непаспортизирани жилища и вероятно даже и не-екологично-съобразни жилища. Риск със старото има винаги, независимо от локацията. И със земя няма да можеш да го избиеш това на последните цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                        Безрискова инвестиция нямало ... хах, понеже не са инвестирали в тристайка в София.
                        Имот на топ локация в Сф няма абсолютно никакъв риск. Още е рано за балон. След още 40% може да се замислиш.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Безрискова инвестиция нямало ... хах, понеже не са инвестирали в тристайка в София.

Коментар

• Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение

12*12=144/година
                            това ако е тесла за собственик на имот над четвърт милион... стига де
                            Прочете ли какво написах ?Хляб и вода не иска .....За сега само хляб....не е важно колко ...важна е посоката

Коментар

• Само наем в Люлин и Връбница е спасението. Засега. После Костенец. Ихтиман отече.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

https://blitz.bg/ikonomika/nov-finan...ews954970.html

Имота хляб и вода не искал.полека лека почва да иска вода после и хляб

Нов финансов удар по джоба на всички собственици на имоти в блок

С промени в закона удрят празните апартаменти !!

Почва се !!!
                                12*12=144лева/година
                                това ако е тесла за собственик на имот за над четвърт милион ЕУРО... стига де
                                Last edited by pirdop; 24.05.2023, 20:22.

Коментар

Working...
                                X