Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
БАКБ вече официално и тя е в депозитния гейм чейнджър.
Депозита им растяща лихва която вече рекламират и в социалните мрежи е до 2%,12 месечен.
Какъв беше лафа ,не позира,а депозирай,ха ха палачинката осезаемо се обръща ,а още не са обявили че спират с циклите на увеличение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение... че всички си представят как на нивите им се строят соларни паркове (още известно време ще имат надежди)...
Коментар
-
Покачването на лихвата по кредита представлява веднъж спирачка за едни бъдещи купувачи и втори път може да изхвърли на брега изсилилите се текущи кредитополучатели, които нямат буфер. Просто лихвата е един от инструментите, които влияе на цените на имотите, не единственият разбира се.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
купихте ли неко поляна с накавръчко
субсидийка да капе
др. седмица чакам последна дума за едни 20 декара (да се разберат съсобствениците)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за момента банките все още удържат фронта на почти 0 лихви като предлагат фондове на големите си клиенти. Това с взаимните фондове не бута лихвите по кредитите.
субсидийка да капепрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
БАКБ вече официално и тя е в депозитния гейм чейнджър.
Депозита им растяща лихва която вече рекламират и в социалните мрежи е до 2%,12 месечен.
Какъв беше лафа ,не позира,а депозирай,ха ха палачинката осезаемо се обръща ,а още не са обявили че спират с циклите на увеличение
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеQUOTE=Laconic;n3958734]Здравейте продавачииии, ако не сте продали ще трябва да сваляте цените! Вече четвърта седмица и почивката започна да ми омръзва, но честно да ви кажа започнахте да ми липсвате!
Както се очертава, очаква се весела Есен и срив в цените на имотите, а спасител не се вижда на хоризонта!
Какво става, този човек лъжец ли е?
- 1 like
Коментар
-
QUOTE=Laconic;n3958734]Здравейте продавачииии, ако не сте продали ще трябва да сваляте цените! Вече четвърта седмица и почивката започна да ми омръзва, но честно да ви кажа започнахте да ми липсвате!
Както се очертава, очаква се весела Есен и срив в цените на имотите, а спасител не се вижда на хоризонта!
Какво става, този човек лъжец ли е?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, това е поевтиняването. Забавяне на растежа, защото иначе от цени свят щеше да се завие на понижителите. Лихвите ще озаптят този процес на брутално поскъпване. Кой купи купи. До истинския срив има още много време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Мислиш че когато ни наврат в тая схема, ще ни оставят по няколко апартамента да си разиграваме ли? Нали затова е цялата игра - за да не притежаваме нищо
Не се знае и как ще се обменя от едното в другото. Според мен курса ще е в позла на ипотеките. Такава поне е логиката. С техните камъни по тяхната глава докато това е възможно.
Застраховка и буфер имам. Да му мислят прошляците, които не са мислили когато е трябвало и да се чудят откъде им е дошло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Мислиш че когато ни наврат в тая схема, ще ни оставят по няколко апартамента да си разиграваме ли? Нали затова е цялата игра - за да не притежаваме нищо
те ще ни вкарват в схеми, ние ще ги избягваме
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Пу, пу... дано не
Между другото правя една безотговорна прогноза, че федя ще дигат още, поне до 8-10 %. Смятам че ще се опитат да сринат каквото могат към края на 24та, началото на 25та в Щатите ( тамън за изборите), и това ще повлече крак в Европа.
Не ме кефи, ама това е. Кавръка ще има поводи за радост поне откъм лихвени нива.. щото него това го вълнува.
Това обаче няма да направи имотите много по-достъпни, дори след като паднат с 20-30%.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ехееее, тука само от милионер нагоре сте се събрали, еваларка. И как без обезпечение?Last edited by Kris_; 07.06.2023, 12:12.
Коментар
Коментар