Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнениеКакво ви е мнението за новият антикризисен пакет!
https://www.vesti.bg/bulgaria/prieha...SNUIX2bqa_mkkk
ПП: и защо се нарича антикризисен.
Яка инфлация ни чака - ОЩЕ +50% на основни стоки.
Всички обедняваме ЯКО - без тез дето крадат - хем продават на 3-ни цени, хем и помощи вземат щот 300% печалба му е малко.
Абе кога ще намалят с 50% вноската по ипотечкатаче НЕОТЛОЖНИТЕ разходи - папу, ток, вода изядоха 50% от свободните пари
Last edited by bota156; 18.05.2022, 11:26.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
След една година при някои имоти е възможен спад в размер на 50%.
Много ми е интересно кои имоти ще паднат д 50 процента и защо. Защото безимотният понижител от форума така е решил.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какво ви е мнението за новият антикризисен пакет!
https://www.vesti.bg/bulgaria/prieha...SNUIX2bqa_mkkk
ПП: и защо се нарича антикризисен.Last edited by manyyy; 18.05.2022, 11:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хахахаха, за Бога братя ПРОДАВАЙТЕLast edited by Laconic; 18.05.2022, 10:39.
- 1 like
Коментар
-
Трейдърите очакват по-агресивно затягане на паричната политика на ЕЦБ
18 Май 2022 09:30
https://www.infostock.bg/infostock/c...litika-na-etsb
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хахахаха, за Бога братя ПРОДАВАЙТЕ
Поля Христова.
Управител на Тенкомс ЕООД и Тенкомс Сделки с имоти ЕООД и създател на сайта www.sdelkisimoti.bg.
Част съм и от екипа на Кредит Навигатор ООД.
С имоти се занимавам повече от 20 години, а с кредитни консултации - вече 16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
То цената да беше проблемът само. Качеството е потресаващо ниско, няколко месеца сме от това всички да накупят машини за хляб у дома. Някои производители са такива факири, че вътре хлябът е кух като кроасан, явно ги е страх да не напълнее народа прекомерно.
Така е.
А навремето какъв вкусен хляб имаше, и в София и в провинцията.
Топъл го караха в магазина и го ядяхме преди да се приберем вкъщи, с мръсни ръце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ти по новините ли гледаш цените? Няма хляб по кило отдавна, тия разфасовки са някъде между 400 и 700 грама, рядко 800. Най-евтиния хляб е може би малко над 2 лв за кило, ама то колко е хляб това. Хубавите са поне 4-5 и нагоре за кило, ние купуваме малки хлебчета по 400-500 г за 2-3 лв с квас пълнозърнести или някакви подобни от пекарна или щанд с пресни хлебчета 1-2 пъти в седмицата.
Хляба който продават масово е отрова -Защо ?
Защото първо се продава полусуров-изоползват набухватели и химия за да стане готов по-бързо ,после имаш мая,която е изключително вредна за стомаха и подува .
Ние сме спрели хляба ,който е пробвал без хляб или от време на време ,веднага ще види че хранейки се без хляб няма да има тежест в стомаха и изобщо ще му е доста по-леко на организма .
Разбира се ,не казвам да се изключи изобщо,но като цяло да се намали до минимум ,много рядко .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе виждам смисъл да преповтарям нещата, които съм писал преди 14 год. Разликата м/у тогава и сега е, че тоя път първата фаза /доброволната/ както гледам направо ще я прескочим. Пазарите вече почват да се охлаждат, а хората тепърва ще си изкарат лятото, обсъждайки изоставащата информация за инфлацията и септември /наесен с песен/ като се върнат ще осъзнаят, че вече няма кой да финансира купувачите и пазарът изцяло се е обърнал в тяхна полза, но...... под диктовката на онези с високата ликвидност! Така че ако някой планира да продава - по-добре ударно сега едни 15-20%, че след 3 мес. подобно намаление може е само формалното начало на започване на какъвто и да е разговор.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе виждам смисъл да преповтарям нещата, които съм писал преди 14 год. Разликата м/у тогава и сега е, че тоя път първата фаза /доброволната/ както гледам направо ще я прескочим. Пазарите вече почват да се охлаждат, а хората тепърва ще си изкарат лятото, обсъждайки изоставащата информация за инфлацията и септември /наесен с песен/ като се върнат ще осъзнаят, че вече няма кой да финансира купувачите и пазарът изцяло се е обърнал в тяхна полза, но...... под диктовката на онези с високата ликвидност! Така че ако някой планира да продава - по-добре ударно сега едни 15-20%, че след 3 мес. подобно намаление може е само формалното начало на започване на какъвто и да е разговор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Бобка как са такива цените бе ? Хляба в България по половин кило ли е ? Днес в новините по Нова чувам , че някаква фирма вдинала хляба с 20 стинки и станал 1.80 и като гледам си изглежда нормален хляб, не половин кило. Ето ги новинитв. хляба е на 13:20
https://bit.ly/3PsZloB
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение........
За ипотека както се подразбира не съм си и помислял. Вероятно ако спомена нещо за ипотека, счеводителя ми ше стане агресивен. Разходите му са болна тема и човека се изнервя като спомена нещо за разходи. Та много ще Ви бъда признателен ако споделите как се осчетоводява ипотека на жилише като разход на фирма ( ако жилишето не се дава под наем) или кой Ви е счетоводителя та да мога да се свържа с него и да ме осветли как се прави. Иначе счетоводителя ми е добър човек, бих казал весел и позитивен в ежедневието , но много зъл като почнем да говорим по счетоводни въпроси. Всеки път след като си говоря с него по работа се депресеирам и решавам да емигрирам. Добре , че е жена ми да ми напомни, че вече съм емигрирал ... абе голям стрес.
П.С. Ако можете да дадете акъл и как да продавам онлайн и да приемам плащания с кредитна карта от България и да не влезна в проблеми с Наредба 18 цена няма да имате , ма това е друг въпрос.
Кредит, поне моята банка ми предложи. Това е накратко.
Наредба 18 е супер хлъзгава тема, преди време ме интересуваше но вече не, имам приятели, които продават от България и получават картови плащания, решения има, трябва да се търси, примерно във фейсбук групите за онлайн бизнес или предприемач-а може да има инфо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Колега и Вие ли ставате нервен когато се засегне темата за счетоводни разходи ? Сигурен съм, че колегата с минималната ставка може да говори за себе си, но това което аз разбрах, е че фирмата му е регистрирана в България заради ниския данък. Така , че или се научете да четете или си затваряйте човката ако обичате. България е уникална в много отношения и най-вече с данъчната си политика, есенцията на която е, да се изгонят и най-големите инати и да се загубят максимално много постъпления от данъци. За целта данъка се минимизира максимално, но и бизнеса се малтретира съшо максимално та да не вземе някой случаен да оцелее и да плаща данъци.
Коментар
-
Не виждам смисъл да преповтарям нещата, които съм писал преди 14 год. Разликата м/у тогава и сега е, че тоя път първата фаза /доброволната/ както гледам направо ще я прескочим. Пазарите вече почват да се охлаждат, а хората тепърва ще си изкарат лятото, обсъждайки изоставащата информация за инфлацията и септември /наесен с песен/ като се върнат ще осъзнаят, че вече няма кой да финансира купувачите и пазарът изцяло се е обърнал в тяхна полза, но...... под диктовката на онези с високата ликвидност! Така че ако някой планира да продава - по-добре ударно сега едни 15-20%, че след 3 мес. подобно намаление може е само формалното начало на започване на какъвто и да е разговор.Last edited by Julius_BG; 18.05.2022, 07:38.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар